Etusivu » Into Seinäjoki Oy » Kehitämme Seinäjokea

YRITYSTEN MENESTYSTÄ VARTEN

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Tehtävänämme on tukea alueen yritysten menestystä. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. 

Tehdään yhdessä hyvästä parempi! Ota rohkeasti yhteyttä! 

ERINOMAINEN YRITYSILMAPIIRI JA -YMPÄRISTÖ 

Innostamme yrityksiä uudistamaan toimintaansa ja kehitämme alueen yrittäjyysilmapiiriä entistä myönteisemmäksi. Järjestämme vuosittain kymmeniä tapahtumia, joista yritykset voivat löytää uusia ideoita, osaamista ja kumppanuuksia. Kärkitapahtumiamme ovat mm. Food Business Summit sekä Hyvän johtamisen foorumi.

Lisäksi teemme vuosittain satoja yrityskäyntejä, joiden pohjalta kehitämme Seinäjoen kaupungin toimintaa entistä yritysystävällisemmäksi. Kaupunkirakenteen kehittämisen kärkikohteita ovat asemanseutu, keskusta ja Itäväylän yritysalueet. Seuraa Seinäjoen keskustan kehittymistä www.meidanseinajoki.fi

 

 

 
UUDET KILPAILUKYKYISET LIIKEIDEAT

Sparraamme yrittäjäksi aikovia uusien kilpailukykyisten liikeideoiden jalostamisessa ja yritystoiminnan aloittamisessa mm. Liikeideat lentoon -valmennusohjelmalla sekä ruokaketjuun erikoistuneen AB Seinäjoki -yhteisön kautta.

Teemme yrittäjyyskasvatuksen yhteistyötä mm. Seinäjoen kaupungin perusopetuksen ja lukioiden, Sedun, SeAMK:n ja Seinäjoki Entrepreneurship Societyn (SeiES) kanssa.

OLEMASSA OLEVAN LIIKETOIMINNAN KASVU 

Jo toimivien yritysten kanssa haemme uusia kasvun mahdollisuuksia mm. kotimaisista ja kansainvälisistä hankinnoista sekä yhteistyökumppanuuksista. Julkaisemme viikoittain uusia, mielenkiintoisia myyntiliidejä meiltä ja maailmalta.

Erityisenä kasvun painopisteenä panostamme ruokaketjun yritystoiminnan kehittämiseen. Autamme yrityksiä myös löytämään kasvavalle toiminnalleen uusia toimitiloja ja tontteja sekä hyödyntämään Seinäjoen kaupunkiympäristöä kokeilualustana uusille liiketoimintakonsepteille.

 

 
UUSIEN YRITYSTEN SIJOITTUMINEN

Seinäjoella on tutkitusti yksi Suomen parhaita yrittäjyysilmastoja (EK 2017) ja kaupunki on houkutteleva sijoittumispaikka usealla mittarilla mitattuna.

Viestimme kansallisesti ja kansainvälisesti kaupungin vahvuuksista sekä olemme yritysten opas ja kumppani kaupunkiin sijoittumisessa. Etsimme sijoittumispäätösten tueksi tietoa markkinatilanteesta, yhteistyökumppaneista, osaajista, tonteista ja toimitiloista sekä ostokohteista.

Etsimme myös liiketoiminnan kokeilumahdollisuuksia sijoittumista harkitseville yrityksille.

 

Seinäjoen vapaat toimitilat kootusti samassa paikassa ›

Seinäjoen kaupungin avoimet tarjouspyynnöt ›

Into Seinäjoki on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Kehitämme Seinäjokea yritysten houkuttelevana ja kilpailukykyisenä liiketoimintaympäristönä › 

 

Tutustu toimintaamme myös näillä sivustoilla: 

 

 

Frami

>> Kokous- ja toimitilat

Seinäjoki Congress 

>> Seinäjoki kokouskaupunkina

Invest Seinäjoki

>> Sijoitu Seinäjoelle

Visit Seinäjoki

>> Matkaile Seinäjoelle

 

Rytmikorjaamo

>> Kokous- ja toimitilat

Toimitilat ja tontit

>> Seinäjoen vapaat toimitilat ja tontit

Hyvä johtaminen

>> johtamisen teemasivusto

Ruokaprovinssi

>> Lähiruokaa kehittämässä 

Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito
Sulje sivuvalikko