Tutustu alueemme yrityksiin

Mikäli sinun yrityksesi puuttuu listalta, ilmoita se heti meilaamalla tiedot sanna.kankaanpaa@intoseinajoki.fi.

Adamantine

Olemme sähkö- ja automaatioalan asiantuntijayritys. Kattavan yhteistyökumppaniverkoston avulla voimme tarjota kokonaisvaltaisia sähkö-, automaatio- ja instrumentointitoimituksia.

VIERAILE SIVUSTOLLA

Aistico Oy

Tarjoamme ICT- ja ohjelmistoratkaisuja valmistavaan teollisuuteen ja logistiikka-alalle. Erikoisosaamistamme on pelillistäminen ja ihmiskeskeinen teknologia. Voimme myös auttaa kehittämään nykyistä ratkaisuasi esimerkiksi datasi analysoinnissa tai tekoälymallien rakentamisessa.

VIERAILE SIVUSTOLLA

Alavuden Öljynpuristamo

Tuotamme korkealaatuista, viljelijälle saakka jäljitettävää kylmäpuristettua rypsiöljyä tavanomaisena ja luomuna. Tuotteemme on saatavilla kontissa, tynnyrissä, 10 l kanisterissa sekä 0,5 l ja 0,25 l pulloissa. Pullotamme tuotteitamme myös asiakkaan etiketeillä ja alihankintana. Lisäksi meillä on mahdollisuus käsitellä muita öljykasveja ja tarjoamme öljyämme myös rehu- ja tekniseen käyttöön.

VIERAILE SIVUSTOLLA

Aurinkolinnan Marjat

Kasvatamme mansikkaa, vadelmaa ja mustaherukkaa sekä jatkojalostamme oman tilan marjatuotteita. Meiltä löytyy tuoreet marjat, perinteiset hyörymehut, hillot ja hyytelöt. Makuvaihtoehtoja löytyy runsaasti.

VIERAILE SIVUSTOLLA

Caplan Oy

Olemme teollisuuden sekä kone- ja laitevalmistajien kumppani teknologisissa kokonaisuuksissa. Palveluihimme kuuluvat projektinhoito, suunnittelu, digitaalinen testaus ja käyttöönotto. Ne luovat säästöjä, nopeutta, ennakointia ja kestävyyttä sekä investointeihin että ratkaisujen elinkaareen.

VIERAILE SIVUSTOLLA

Fresh Pro Oy Ab

Olemme Fresh Servant -konserniin kuuluva elintarviketukku. Valikoimamme runko koostuu kokonaisista ja jalostetuista hedelmistä ja vihanneksista, jota täydentää valikoidut teolliset tuotteet. Vahvuutemme on nopeus reagoinnissa ja logistiikassa, vahva osaaminen ultratuoreissa elintarvikkeissa sekä laajat mahdollisuudet asiakaskohtaisiin ratkaisuihin.

VIERAILE SIVUSTOLLA

General-Reality Oy

Tekijätiimimme koostuu musiikin, ohjelmoinnin, 2-3D taiteilijuuden, myynnin ja rahoitusasiantuntijuuden ammattilaisista. Tuotamme lisätyn todellisuuden (AR, VR) projekteja mm. myynnin ja markkinoinnin tueksi. Olemme omistautuneita luomaan mahtavia ja ainutlaatuisia asioita asiakkaillemme ja toteutamme ideat viimeisteltynä uusimmilla teknologisilla ratkaisuilla.

VIERAILE SIVUSTOLLA

Into Seinäjoki Oy

Olemme yrityskehitysyhtiö ja tarjoamme palveluita liiketoiminnan kehittämiseen. Ruoka-ala on yksi painopistetoimialoistamme.

VIERAILE SIVUSTOLLA

Juustoportti Food Oy

Juustoportti on jalasjärveläinen yli 300 henkilöä työllistävä perheyritys. Juustoportilla on meijeri- ja juustolatoiminnan lisäksi liikenneasemat Jalasjärvellä, Mäntsälässä, Kärsämäellä, Ylöjärvellä ja Kuopiossa, sekä ruokatehdas Kuopiossa.
Juustoportti on monipuolisesti vastuullinen yritys, joka huolehtii ihmisten, eläinten ja ympäristön hyvinvoinnista. Tästä esimerkkinä on mm. hiilineutraali Vapaan lehmän tuoteperhe, Friendly Viking’s-kauratuoteperhe, sekä sokeroimattomat ja makeutusaineettomat Hyvin-tuotteet.
Juustoportti on saanut huomionosoituksia hyvänä työnantajana ja perinteisen toimialan rajojen rikkojana. Juustoportti on jo yli kolmenkymmenen vuoden ajan luonut joka kuukausi yhden uuden, pysyvän työpaikan.

VIERAILE SIVUSTOLLA

Kaffiino Oy

Itäkylä

Olemme Lappajärvellä toimiva pienkahvipaahtimo. Paahdamme gourmet-luokan Arabica-raakakahvia asiakkaan toiveiden mukaisesti. Kehittynyt paahtotekniikkamme yhdistää perinteisen artesaanipaahdon parhaat elementit uuteen teknologiaan. Asiakas saa halutessaan tilaustuotteena yksilöidyn kahvituotteen omalla etiketillä. Tuotteemme on myös mitä mainioin liikelahja.

VIERAILE SIVUSTOLLA

Kauhajoen Laatuleipurit Oy

Olemme ruoka- ja kahvileipien valmistukseen keskittyvä lähileipomo. Laajan tuotteistomme erikoisuus on naurisleipä. Toimitamme tuotteita vähittäiskaupoille sekä suurkeittiöille, kahviloille ja grilleille.

VIERAILE SIVUSTOLLA

Kauhajoen Palvaamo Oy

Olemme perinteikäs palvaamo ja kaikki palvituotteemme valmistuvat aidossa suomalaisessa savusaunassa.

VIERAILE SIVUSTOLLA

Kotileipomo Paula Kahra

Perinteisessä kotileipomossamme, jo 30 vuoden kokemuksella, valmistuvat niin perinteiset kahvipöytien levonnaiset, kakut sekä käsityönä valmistetut gluteenittomat tuotteet. Valmistamme juuri sinun tarpeisiisi sopivat leipomotuotteet tilauksesta.

VIERAILE SIVUSTOLLA

Laidun Hereford

Olemme kahden karjankasvattajan yritys ja vuonna 2019 laajensimme toimintaamme ja perustimme myös lihaleikkaamon sekä -jalostamon. Raaka-aineena tuotteissamme käytetään tiloilla luonnonmukaisesti kasvanutta Hereford naudanlihaa, joka on myös maultaan maailmanlaajuisesti tunnustettua. Valmistamme lopputuotteena kotimaista ja lisäaineetonta Herefordlihaa eri muodoissa. Toimitamme tuotteitamme myös kotiovelle.

VIERAILE SIVUSTOLLA

Lakeuden Highland

Olemme ylämaankarja- ja lammastila ja soramyymme kaiken tuottamamme naudan- ja karitsanlihan pienestä tilamyymälästämme. Meiltä saat naudasta mm. pihvejä (filee, entrecote, lehtipihvi, tomahawk, t-luu, flank steak), briskettiä, ribsiä, erilaisia paisteja, jauhelihaa (normi, burger, paisti), makkaroita sekä säilykkeitä. Karitsasta mm. jauhelihaa, lapaa, niskaa, kyljyksiä, fileitä, viuluja, paistia ja ribsiä.

VIERAILE SIVUSTOLLA

Lakeuden Hunaja

Olemme mehiläistila jossa mehiläisten kasvatuksen lisäksi viljelemme mustaherukkaa ja apilaa. Valmistamme tilalla erilaisia ja -makuisia hunajia ja tuotteisiimme kuuluu mm. apilasta tehty hunaja, inkiväärillä, sitruunalla, eucalyptuksella, lakritsalla ja chilllä maustettuja hunajia. Lisäksi valmistamme myös mm. laadukasta granolaa useina eri makuina.

VIERAILE SIVUSTOLLA

Lakeuden peruna ja juureskuorimo Oy

Olemme erikoistuneet palvelemaan ravintola-alan yrityksiä, jotka haluavat tarjota asiakkailleen unohtumattomia makuelämyksiä kotimaisista juureksista, kasviksista ja vihanneksista helposti ja nopeasti. Tuotteemme ovat takuutuoreita, sillä ne valmistetaan ja toimitetaan saman päivän aikana mittatilaustyönä toiveiden mukaisesti kiloittain. Tällä tavalla säästämme aikaasi ja autamme sinua vähentämään myös hävikkiä. 95 % tuotteistamme on peräisin Etelä-Pohjanmaalta lähialueen sopimusviljelijöiltä. Toimitamme tuotteita kaikenlaisiin ammattikeittiöihin ja tilauksesta vaikka juhliin.

VIERAILE SIVUSTOLLA

Lapuan Peruna Oy

Tarjoamme elintarviketeollisuuden raaka-aineille ja sivuvirroille nestemäisten aineiden haihdutus-väkevöintipalvelua. Pystymme käsittelemään myös kasvintuotannon yhteydessä syntyviä nestemäisiä raaka-aineita ja biomassoja sekä lääke- ja kosmetiikkateollisuuden raaka-aineita. Palvelu perustuu Falling Film -tyyppiseen alipainehaihdutukseen, joka on tuotteelle hellävarainen konsentrointivaihtoehto. Käytämme laitteita itse perunan solunesteen haihdutukseen syksyisin n. kaksi kk ja muun ajan laitteistomme on valmiina tekemään rahtihaihdutusta. Tuotantotilamme on hyväksytty elintarvikkeen valmistustilaksi ja meillä on valmis infrastruktuuri sisältäen mm. autovaa’an, vastaanottosiiloja ja jätevedenkäsittelyn.

VIERAILE SIVUSTOLLA

Linseed Oy

Pääraaka-aineemme on suomalainen öljypellava, josta valmistamme mm. Valo24h pahdettu rouhittu pellava + marjat -aamiaissarjan tuotteita ja Lumina gluteeniton jauhoseossarjan tuotteita. Näiden lisäksi myymme suomalaista öljypellava raaka-ainettamme eri muodoissa muille elintarvikealan yrityksille.

VIERAILE SIVUSTOLLA

Mallaskuun Panimo Oy

Valmistamme useita erilaisia ja tyyppisiä oluita, siidereitä sekä muita virvoitusjuomia. Valmistamme tilauksesta myös personoituja oluita etiketteineen ja pakkauksineen esimerkiksi omalla tuotemerkilläsi tai mainos- tai juhlakäyttöön. Toteutamme tilauksesta tapahtuma-anniskelua ja meiltä voi myös vuokrata oluthanoja.

VIERAILE SIVUSTOLLA

Möljän Tila

Kasvatamme puutarhatilallamme pääasiassa mansikkaa ja valkosipulia sekä mustavalkosipulia. Myymme tuotteitamme tilamyymälässämme.

VIERAILE SIVUSTOLLA

Myllylammen Marjatila

Marjatilamme on Pohjanmaan vanhin. Jo yli 40 vuotta olemme viljelleet marjoja pohjalaisille. Tällä hetkellä kasvatamme sesonkiaikoina mansikkaa sekä pensasmustikkaa. Olemme laajentamassa toimintaamme myös kasvihuoneviljelyyn ja jatkossa meiltä saa myös kasvihuonemansikkaa toukokuusta marraskuuhun.

VIERAILE SIVUSTOLLA

Namitupa

Olemme perinteinen karamellitehdas Ilmajoella. Valikoimastamme löytyy palkitut salmiakit, vanhanajan karamellit sekä sesonkien mukaan elävät Enkelin Eväspussi herkkulahjat. Näppärästi ja pienissäkin erissä valmistuvat myös private label -tuotteet, mainoskaramellit sekä liikelahjat.

VIERAILE SIVUSTOLLA

Nelimarkan Leipomo Oy

Leipomomme on 1960 luvulla perustettu perheyritys, jossa leivotaan jo kolmannessa sukupolvessa. Tuotevalikoimamme ulottuu aina kahvi- ja ruokaleivistä erilaisiin konditoriatuotteisiin. Leivomme tuotteemme perinteisiä menetelmiä hyödyntäen ja ainoastaan parhaita ja laadukkaita raaka-aineita käyttäen. Perinteikkyydestä huolimatta kehittelemme koko ajan uusia tuotteita myyntiin ja olemme aina kiinnostuneita uusista mahdollisuuksista ja kumppanuuksista. Laadun ohella toimitusvarmuus on tärkeimpiä asioita toiminnassamme. Pidämme lupauksemme ja toimitamme tuotteet sovitusti asiakkaillemme.

VIERAILE SIVUSTOLLA

Niemelän marjatila

Kasvatamme marjatilallamme punaisia ja keltaisia vadelmia, karhunvadelmaa, musta-, puna-, viher- ja valkoherukoita, karviaisia ja tyrniä. Tuotteitamme on saatavilla tuoreina sekä pakasteina. Meiltä löytyy myös viljankuivauspalvelu ja teemme tilauksesta ekologisia rikkakasvien kuumavesitorjuntoja sekä ultraäänipesuja vaikeasti puhdistettaville koneiden ja laitteiden osille.

VIERAILE SIVUSTOLLA

Niemenkylän Konepaja Oy

Tarjoamme koneistus- ja kunnossapitopalveluja Seinäjoen talousalueella. Palveluihimme kuuluu myös koneiden, laitteiden sekä kalusteiden suunnittelu ja valmistus.

VIERAILE SIVUSTOLLA

NordLog Oy

Maahantuomme ja jälleenmyymme tuotteita tuotannon, varastoinnin ja kuljetuksen tarpeisiin. Tuotteitamme ovat mm. laatikot, metallirullakot, kuljetusalustat, HDPE-pussit, käsi- ja konekiristekalvot, muovilavat, TKT-termokaapit.

VIERAILE SIVUSTOLLA

NSST OY, Nordic Stainless Steel Tanks Oy

Suunnittelemme, konsultoimme ja myymme ruostumattomia ja haponkestäviä säiliöitä, paineastioita ja muita laitteita. Säiliöitämme käytetään esimerkiksi meijeri-, panimo-, lääke-, kemian-, prosessi-, sekä puu- ja paperiteollisuudessa. Valmistamme niin pienet muutaman litran säiliöt, kuin myös paikalla kasattavat usean sadantuhannen litran säiliöt.

VIERAILE SIVUSTOLLA

Oja-Nisulan kasvatus- ja munituskanala

Tilamyymälässämme myydään kellon ympäri aina korkealaatuisia kananmunia. Meillä on oma tilapakkaamo, joka mahdollistaa munien toimittamisen myös läpivalaistuna, painoluokiteltuna ja leimattuna yrityskäyttöön. Toimitamme munat tarvittaessa perille saakka.

VIERAILE SIVUSTOLLA

Oy West Mills Ab Ltd

Oy West Mills konserniimme kuuluvat Korpelan Mylly ja Taivalkosken Mylly ovat erikoistuneet ekstruusioon, joka on nopea ja ympäristöystävällinen vilja- ja palkokasvituotteiden kypsennystapa. Ekstruusiolla valmistamme kuluttajille muroja, leipomoille jauhotuotteita ja elintarviketeollisuudelle gluteenittomia kasvisproteiinituotteita. Ekstruusiolla käsittelemme kauraa myös kosmetiikkateollisuuteen, jossa laatuvaatimukset ovat todella korkeat. Pakkaamme tuotteemme itse ja teemme myös rahtipakkausta.

VIERAILE SIVUSTOLLA

Pirjon Pakari Seinäjoki Oy

Lähileipomossamme valmistamme laadukkaita leipomotuotteita kotimaisista raaka-aineista jo vuodesta 1985. Kaikki tuotteemme ovat lisäaineettomia ja käsin leivottuja.

VIERAILE SIVUSTOLLA

Pirula Oy

Olemme Seinäjoella toimiva alkoholinvalmistaja. Valmistamme kotimaisista marjoista ja hedelmistä viinejä, siidereitä sekä tislattuja alkoholijuomia.

VIERAILE SIVUSTOLLA

Pure Garden Oy

Valmistamme suomalaisesta valkosipulista fermentoimalla eli hapattamalla, mustaa valkosipulia. Black Garlic -tuoteperheeseen kuuluvat Mustavalkosipulimaustekastike, Musta valkosipuli kokonainen ja Musta valkosipuli kuorittu kynsi. Myymme tuotteitamme myös ammattikeittiöille suunnitelluissa pakkauksissa.

VIERAILE SIVUSTOLLA

R. Ojaniemi Automation Tmi

Teemme PLC-ohjelmointia, esimerkiksi vanhojen järjestelmien modernisointeja ja muutoksia. Instrumentointi- ja automaatioprojekteja, päivystys- ja kunnossapitopalveluita, robottiohjauksia, prosessi-, kuljetin-, pakkaus– ja tehdasautomaatioon liittyviä palveluita. Eniten kokemusta meillä on työskentelystä Siemens-ympäristöissä (S5, S7, S7-Safety, Tia-Portal, Tia-Portal Safety, HMI ja Scada). Myös Beckhoff, Omron, Mitsubishi ja Robotti-ohjaukset onnistuvat (Yaskava ja Fanuc).

VIERAILE SIVUSTOLLA

Rasofi Oy

Olemme Törnävältä käsin töitä tekevä neljän hengen yrittäjävetoinen tiimi. Tiimimme koostuu myynnin, markkinoinnin ja kansainvälisen kaupan osaajista. Toimimme tuntiperusteisesti tai kiinteällä kuukausihinnalla sopimuksen mukaan. Olemme kuin työntekijäsi, mutta yhden sijaan käytössäsi on koko toimiston osaaminen.

VIERAILE SIVUSTOLLA

River IT

Yrityksemme on erikoistunut yritysten toiminnan tehostamiseen digitalisaation eri keinoin. Liiketoimintaprosessien automatisointi ohjelmistorobotiikan ja rajapinta-integrointien avulla nopeuttaa työtä ja vähentää inhimillisiä virheitä. Teemme myös räätälöityjä sovelluksia useille eri alustoille.

VIERAILE SIVUSTOLLA

Sähkö Haavisto Oy

Olemme sähkö- ja automaatioalan ammattilaisia ja tuotamme huolto-, kunnossapito-, urakointi- ja projektipalveluita. Omina vakiotuotteinamme elintarviketeollisuudelle on suunnitellut pistorasiakeskukset sekä yksilöidyt keskukset, kytkentäkotelot jne. suunnittelusta toteutukseen.

VIERAILE SIVUSTOLLA

SamSteel Oy

Meillä on yli 20-vuoden työkokemus kuljetin- ja pakkauslinjojen sekä korkeavarastojen ja teräsrakenteiden valmistus-, asennus- ja huoltotöistä niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Valmistamamme täydellisiä laitetoimituksia. Puikko-, mig- ja tig-hitsaukset, RST:n ja alumiinin hitsauksia. Meillä on myös vuosien kokemus teollisesta paineilmasta. Yrityksemme on kehittänyt ja kansainvälisesti patentoinut paineilmaa kierrättävän laitteen, jolla saadaan pienennettyä teollisen paineilman käyttökustannuksia.

VIERAILE SIVUSTOLLA

Sm Fimac Oy Ltd

Toimitamme pieniä ja suuria höyrynkehittimiä elintarviketeollisuudelle, lääketeollisuudelle ja muille aloille, joilla tarvitaan höyryä esim. desinfiointiin. Pystymme toimittamaan pieniä ja isoja kokonaisuuksia yhteistyökumppaneidemme kanssa. Muun muassa VEIT Saksan jälleenmyyjinä olemme olleet yli 30 vuotta. Toimitamme myös pöytiä eri mittaisina ja levyisinä ja erilaisilla korkeudensäädöillä sekä pakkauspuristimia yhteistyössä RS-Teräksen kanssa.

VIERAILE SIVUSTOLLA

Suupohjan Perunalaakso Oy

Yhtiömme osakkaina on yhdeksän tilaa, jotka ovat harjoittaneet ammattimaista perunanviljelyä jo vuosikymmenien ajan. Tilojemme viljelyala on yhteensä n. 500 hehtaaria. Peruna viljellään Pohjanmaalla mailla, jotka on kuin luotu tarkoitukseen. Vuosittain käsittelemme 16 miljoonaa kiloa, josta noin puolet kuoritaan.

VIERAILE SIVUSTOLLA

Valkoinen Puu

Yrityksellämme on tällä hetkellä neljä kahvilaa, oma leipomo sekä nyt uutuutena ruokatehdas, jossa valmistamme raakapakastettuja valmislasagneja.

VIERAILE SIVUSTOLLA