Johanna Rintamäki

Minun työpöydälläni yritykset kohtaavat tapahtumat. Oma taustani niin tapahtumatuottajana kuin yrittäjänä ja kehittäjänä on omiaan tähän hommaan. Pilotoimme tällä hetkellä (jahka korona sen meille suo) mallia, jossa yritykset testaavat tuotteitaan ja palveluitaan isoissa tapahtumissa. Tapahtuma toimii kuin miniyhteiskunta – jos idea toimii festariporttien sisällä, toimii se varmasti myös niiden ulkopuolella. Pilottivaiheeseen on valittu alueen 5 isoa, erilaista tapahtumaa ja 10 yritystä. www.intoseinajoki.fi/buustiatapahtumista

Innostun uusista ideoista, ajatuksista ja teknologioista, mutta myös vanhoista esineistä, taloista ja tyyleistä. Haluan miettiä kaikissa toteutuksissa, että miten ne voisi toteuttaa mahdollisimman ekologisesti, paikallisesti ja yllätyksellisesti.

Vapaa-ajalla yritän pelastaa maailmaa lainatanttu kerrallaan intohimoyrittäjänä Vaatelainaamo Tantussa, jossa lainaamme suomalaisten merkkien vaatteita ja koruja. Laatikkopyörän kyydissä  kulkevat kaksi tytärtä, joiden kanssa vietämme vapaa-aikaa kulttuuritapahtumissa, leikkipuistoissa ja ravintoloissa. Aviomies pitää rouvansa hyvällä tuulella valmistamalla hyviä ruokia ja lauluja.

 

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa