LISÄÄ BISNESTÄ RUOKAKETJUN YRITYKSILLE!

Food Business Summit tulee taas – raikkaana ja uudistuneena. Tarjoamme ruokaketjun yrityksille uusia kontakteja, ajatuksia ja näkökulmia oman bisneksen kehittämiseksi. Tällä kertaa keskiössä on vielä enemmän ruoka, sillä olemme palastelleet seminaarikokonaisuuden kolmeksi kokonaisuudeksi: FBS Brunch, FBS Lunch ja FBS Dinner.

Hinta kokonaisuudelle 275 e + alv. Voit ilmoittautua myös yksittäiseen tapahtumaan.

LISÄTIETOJA TAPAHTUMASTA

Sanna Kankaanpää puh. 040 074 3422, sanna.kankaanpaa(at)intoseinajoki.fi

FBS LUNCH

– Onko liiketoimintasi valmiina tulevaisuuden kuluttajaa varten?

Aika: TI 26.3.2019 klo 11.00 (Rekisteröinti klo 10.30 alkaen)
Paikka: Rytmikorjaamo, Vaasantie 11, Seinäjoki

Ruokabisneksen tärkeimpien ajurien, kuluttajien, tarpeet ja toiveet hajautuvat entistä laajemmin. Haetaan yksilöllisyyttä ja juuri itselle sopivia tuotteita. Myös hankinta- ja tiedonhakukanavat ovat yksilöllisiä ja niitä hyödynnetään monipuolisesti. Miten kuluttajakäyttäytymisen murros näkyy bisneksessä? Entä millainen on tulevaisuuden kuluttaja?

Tervetuloa mukaan kuulemaan puheenvuoroja ruokaketjun eri vaiheista ja nauttimaan samalla lounasta, joka yllättää! Kolmen ruokalajin pöytiintarjoiltu lounas tarjoilee kattauksen ruoka-alan kuumimmista puheenaiheista myös lautasella. Kumppanina järjestelyissä Foodwest Oy ja Superhyvä-hanke.

11.00-14.00 PUHEENVUOROT

Tulevaisuuden kuluttaja, asiakasnäkemysjohtaja Heidi Jungar, Kesko Oyj

SUPERHYVÄÄ – hyvinvointituotteet voimakkaassa kasvussa, kehityspäällikkö Eeva-Liisa Häkli, Foodwest Oy

Kuluttajatrendit Atrian silmin, markkinointijohtaja Sanna Päällysaho, Atria Oyj

Atrian alihankinnan periaatteet ja tarpeet lähitulevaisuudessa – kuluttajatrendit liiketoiminnan ajureina, johtaja Merja Leino, Atria Oy

14.30-16.30 RINNAKKAISSESSIOT: POIMI BISNESTÄ NÄISTÄ

LÄHIRUOKATREFFIT OSTAJILLE JA MYYJILLE

Bongaa uutuuksia valikoimiisi! Esittele tuotteitasi potentiaalisille ostajille! Maistele herkkuja samalla kun kuulet yrityksen 2 minuutin tarinan itsestään ja tuotteestaan. Lue lisää treffeistä täältä.

BISNESTÄ ATRIAN KANSSA

Haluatko esitellä ja tarjota yrityksesi alihankintaa, erikoisosaamista tai uusia ratkaisuja Atrialle? Sinulla on mahdollisuus kahdenkeskisiin tapaamisiin Atrian alihankinnoista ja kumppanuuksista vastaavien kanssa Food Business Summitissa. Varaa paikkasi tähän sessioon ja tule kertomaan yrityksesi osaamisesta! Lue lisää täältä.

BISNESTÄ SAMBIAAN (PERUTTU)

Haetko uusia mahdollisuuksia kansainvälisiltä markkinoilta? Sambian talous on kasvanut voimakkaasti viime vuosina ja maa on yksi eteläisen Afrikan nopeimmin kasvaneista talouksista. Sambiassa elinkeinosta valtaosa tulee maataloudesta, joten mahdollisuuksia on erityisesti maatalousteknologian sekä prosessoinnin puolella. Energian saannissa kasvavan teollisuuden tarpeisiin on haasteita, joten energiatehokkuuteen ja uusiutuviin energioihin liittyville ratkaisuille on myös tarvetta.

Tule kuulolle, millaisia tarpeita Sambiassa on! Pääset samalla esittäytymään ja kertomaan omasta tarjonnastasi.

Hinta: 110 € + alv.

FBS DINNER

– Bisneskontakteja ja kiinnostavia yrityscaseja

Aika: TI 26.3.2019 klo 18.00-21.00 (Rekisteröinti klo 17.30 alkaen) (PERUTTU)
Paikka: Rytmikorjaamo, Vaasantie 11, Seinäjoki

Tällä illallisella ei pönötetä pöydissä, vaan verkostoidutaan vapaasti herkullisen ruuan ja juoman äärellä. Tarjolla on runsas valikoima erilaisia makuja rennon verkottumisen sekä kuumimpien ajankohtaisten hotspots- yrityscasejen lomassa. Läpi illan jatkuva monitasoinen taiteellinen elämys yhdistää ruuan, musiikin ja visuaalisuuden illallisvieraat yllättäen.

PUHEENVUOROT 

Yrittäjä Eero Lähdesmäki, Sugar Daddies Co.

OnniWay Kids – How small acts, when multiplied, can change the world, toimitusjohtaja Kyle Mulholland, OnniHabit Oy

Digitaaliset ratkaisut lähiruuan jakelussa, yrittäjä Jussi Harju, Laidun Hereford Oy

Vastavalittu Food Business Challenge -kilpailun voittaja esittäytyy

Tervetuloa mukaan!

Hinta: 130 e + alv.

FBS BRUNCH

– Tehot irti asiantuntijoista tuotteesi parantamiseksi

Aika: KE 27.3.2019 klo 10.00-12.00 (Rekisteröinti klo 9.30 alkaen)
Paikka: Rytmikorjaamo, Vaasantie 11, Seinäjoki

Pienempien yritysten mahdollisuudet panostaa tuotekehitykseen ovat rajalliset. Toisaalta tulevaisuuden kilpailukyky ja menestys niin kansainvälisesti kuin kotimaassakin edellyttävät entistä tehokkaampaa tiedon hyödyntämistä omassa liiketoiminnassa. Miten yritys voisi entistä paremmin hyödyntää jo olemassa olevia asiantuntijaverkostoja? Miten muut ovat sen tehneet? Mitä tämä kaikki vaatii yritykseltä, millainen palkkio polun päässä on luvassa?

Tervetuloa nauttimaan lähialueen antimista loihdittua modernia ja runsasta brunssia, jonka aikana kuulet tuoreimpia esimerkkejä siitä, miten tehostat vuoropuhelua ja yhteydenpitoa tutkijoihin ja kehittäjiin. Kumppanina järjestelyissä FoodBait-hanke.

PUHEENVUOROT

Kaavat suomalaisen ruokaekosysteemin kansainväliseen menestykseen, johtaja Janne Saarikko, Founder Institute Finland

Tutkimus- ja kuluttajanäkökulma mukana PK-yritysten kaupallistamisprosessissa – case Food Bait, professori Anu Hopia, Turun yliopisto/ Seinäjoen yliopistokeskus

Tuotekehitystyöpajat pienyrittäjän työkaluna, yrittäjä Tiina Kujala, Pito- ja ohjelmapalvelu Kokkitupa

Hinta: 70 e + alv.

NAPPAA TÄSTÄ LISÄMAUSTEITA FBS-PÄIVIISI!

Food Business Challenge

TI 26.3. klo 14.30-15.30 pitchaukset, voittajan julkistus FBS Dinnerillä (Huomioi muuttunut aika!)

Kolme parasta Food Business Challenge -kilpailun ideaa pääsee lauteille FBS-Lunchin jälkeen! Food Business Challenge -kilpailussa etsitään uutta liiketoimintaa ruokaketjuun. Haussa on siis uusia liikeideoita, tuotteita tai palveluita. Kilpailu on suunnattu suomalaisessa korkeakoulussa opiskeleville perustutkinto- sekä jatko-opiskelijoille. Tervetuloa kuulolle innostumaan uusista ideoista! Pitchaukset ovat avoimia kaikille kiinnostuneille. Lisätietoja kilpailusta löytyy täältä ja facebookissa @foodbusinesschallenge.

Lisätietoja: Soila Huhtaluhta, Seinäjoen ammattikorkeakoulu, puh. 040 868 0604 tai foodbusinesschallenge(at)seamk.fi

Tietoprovinssi tarjoaa: eteläpohjalaista ruoka-alan tutkimusta, kehittämistä ja koulutusta

KE 27.3.2019 klo 13.00-15.15

Tarjolla lisää puhetta tulevaisuuden ruuasta! Tämä sessio on osa Etelä-Pohjanmaan korkeakouluyhdistyksen järjestämään Tietoprovinssi-tapahtumaa. Tietoprovinssi on vuosittain järjestettävä tiedon noutopöytä, jossa esitellään eteläpohjalaista tutkimusta, kehittämistä ja koulutusta. Ohjelman rakentumista voit seurata täältä. Tietoprovinssi on avoin kaikille kiinnostuneille. Lue lisää Tietoprovinssista täältä.

INFO

Tapahtumapaikka

Food Business Summit järjestetään Rytmikorjaamolla, joka sijaitsee osoitteessa Vaasantie 11, Seinäjoki.

Tapahtumakaupunki Seinäjoki

Seinäjoki on monipuolinen kaupunki. Täällä on tarjolla menoa jokaiseen makuun. Tutustu tarkemmin täällä!

MAJOITUS

Food Business Summitin vieraille on varattu majoituskiintiö Original Sokos Hotel Lakeudesta, Original Sokos Hotel Vaakunasta sekä Hotel Sorsanpesästä ajalle 26.-27.3.2019.

ORIGINAL SOKOS HOTEL LAKEUS JA ORIGINAL SOKOS HOTEL VAAKUNA

Yhden hengen huone 118 € / huone / vrk

Kahden hengen huone 138 € / huone / vrk

Varaustunnus: BFBS 2019. Huoneet ovat standard-luokan huoneita. Sopimushinta on voimassa 13.3.2019 asti. Huonehintoihin sisältyy aamiainen noutopöydästä sekä S-Card –palveluedut.

PYSÄKÖINTI

Original Sokos Hotel Lakeuden piha-alueella pysäköintihinnat ovat: 1.tunti veloituksetta, seuraavat tunnit 1 € /tunti. Vuorokausitaksa 8 €.

Original Sokos Hotel Vaakuna yhteydessä olevassa P-Torikeskuksessa alkaen 1,20€ /1.tunti. Hotellissa majoittuville pysäköinti hintaan 8€ / vrk.

HOTELLIEN YHTEYSTIEDOT

Original Sokos Hotel Lakeus
Torikatu 2, Seinäjoki
puh. 010 7648 000
lakeus.seinajoki@sok.fi

Original Sokos Hotel Vaakuna
Kauppatori 3, Seinäjoki
puh. 010 7647 000
vaakuna.seinajoki@sok.fi
Puhelun hinta 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min

HOTEL SORSANPESÄ
1 hengen huone 90€ / huone / yö
2 hengen huone 99€ / huone /yö

Majoitustarjoukset ovat voimassa tapahtuman nimellä varattuina helmikuun loppuun asti.