nauti, verkostoidu, inspiroidu

Totta se on. Eteläpohjalaisten esimiesten yhteinen syyskokoontuminen – Hyvän johtamisen foorumi – järjestetään jo viidennen kerran. Paikkana jälleen hyväksi havaittu Rytmikorjaamo. Tule tapaamaan tuttuja ja tutustumaan uusiin kollegoihin, nauttimaan herkuista ja kuulemaan innostavia puheenvuoroja johtajuudesta!

Neljänä vuonna tapahtumassa on julkistettu vuoden eteläpohjalainen johtaja. Tänä vuonna palkitaan Vuoden johtamisteko. Osallistujana SINÄ pääset vaikuttamaan voittajaan. Tapahtuman ohjausryhmän ennakkoon valitsemista kolmesta kandidaatista äänestämme osallistujien kesken yhdessä vuoden 2019 johtamisteon.

Iltapäivän loistavan sisällön lomassa – puheiden väliin ripoteltuna – nautimme maittavaa tarjottavaa Sedun ravintola-alan opiskelijoiden ja opettajien muodostaman tiimin tuottamana. Luvassa on paikallisia tuotteita uusin tavoin, nuorten tulevaisuuden lupausten tekemänä.

Hinta 120 euroa + alv.  sisältää ohjelman sekä sen lomassa tarjottavan kevyen aterian virvokkeineen (alkoholiton).

Paikka: Rytmikorjaamo, Vaasantie 11, Seinäjoki

Aika: Ti 24.9.2019 klo 15.00-18.30

Lisätietoja: Piia-Marika Jokela, Into Seinäjoki Oy, puh. 040 550 4039, piia-marika.jokela(at)intoseinajoki.fi

Innostajina yrittäjä ja yrittäjätohtori

Tämän vuoden foorumin puhujavieraiksi saamme yhden Suomen innostavimman ja puhutuimman yritysjohtajan – ohjelmistotalo Vincitin perustajan ja toimitusjohtajan Mikko Kuitusen sekä oman Epanet-verkostomme yrittäjyysprofessorin Annika Tidströmin.

Mikko kuitunen

Palkittu yritysjohtaja & motivoivan johtamisen osaaja. Kuitunen on ohjelmistotalo Vincit Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja. Kuitunen johtaa motivoimalla, innostamalla ja virheistä oppimalla. Hän jakaa avoimesti kokemuksiaan Vincitin johtamiseen, onnistumisiin ja epäonnistumisiin liittyvistä aiheista. Moka on Kuituselle lahja. Hän on kirjoittanut Mika Sutisen kanssa kirjan Mahtava moka – uskalla, opi ja menesty. 

Mikko Kuitunen Vincit

Tutustu Kuitusen ajatuksiin enemmän Vincitin blogissa

annika tidström

Johtajuustutkija, professori Annika Tidström, Vaasan yliopisto. Tutkimuspainotteinen professuuri on osa Etelä-Pohjanmaan korkeakouluyhdistyksen Epanet-tutkimusverkostoa. Tidström työskentelee Seinäjoen yliopistokeskuksessa. Tidström on innostava puhuja ja kouluttaja. Hän on tehnyt yhteistyötä muun muassa Wärtsilän, LähiTapiola Pohjanmaan, Vaasan kaupungin ja ruotsalaisen vaatevalmistaja Odd Mollyn kanssa.

 Tutustu Tidströmiin tarkemmin täällä >>

HYVÄLLÄ JOHTAMISELLA VALMIINA MAAKUNNAN TULEVAISUUDEN HAASTEISIIN

Hyvän Johtamisen Foorumi on laaja maakunnallinen verkosto, joka yhteistyössä jalostaa johtamisesta lisää kilpailuetua Etelä-Pohjanmaalle. Hyvän johtamisen teeman ympärillä tapahtuu ympäri vuoden. Päätapahtumamme on Hyvän Johtamisen Foorumi ja siihen liittyvä vuoden eteläpohjalaisen johtajan tai johtamisteon valinta.

Yhteistyössä: