Täynnä intoa -keskusteluohjelma

Keskustelusarjassa haastattelemme alueemme yrittäjiä ja yrityspäättäjiä. Opimme, keitä he ovat, mikä heitä innostaa ja motivoi sekä opimme uutta heidän kokemuksistaan. Sarja julkaistaan videoversiona Inton Facebookissa ja YouTubessa sekä podcast/audioversiona eri äänipalveluissa, kuten Spotify.

14.6. Tiia-Linda Lehtimäki ja Jussi Ojala

Täynnä intoa -keskusteluohjelman ensimmäinen tuotantokausi huipentuu bonusjaksoon, jossa haastattelussa sarjan tuotannosta vastanneen Rok o Rokin Jussi Ojala ja Tiia-Linda Lehtimäki. Teemoina Rokin oma podcast-sarja Boom boom boom, podcastit markkinoinnin keinona sekä tietenkin Inton podcast-sarjan toteutus. 

24.5. Jukka Asp ja Pasi Rajamäki 

Mistä kumpuaa rohkeus yrittämiseen ja mitä yrittämisen vapaus vaatii? Haastattelussa KVS Oy:n yrittäjä Jukka Asp ja Menopelimarket.fi sekä Kylpyhuonemarket.fi yrittäjä Pasi Rajamäki. Kuulemme, mistä miehet ammentavat virtaa työpäiviinsä ja toisaalta, miten he myös joutuvat sääntelemään sitä, että virtaa riittää työn lisäksi myös muuhun elämään.

10.5. Petra Sippola ja Tero Luoma

Sarjayrittäjät ja yhtiökumppanit Tero Luoma ja Petra Sippola tarttuvat eteen tuleviin mahdollisuuksiin rohkeasti ja nopealla sykkeellä. Yritystoiminnan rinnalle yhdistyy aktiivinen liikkuminen, lukeminen, perhe-elämä  ja akateemiset tutkinnot - miten tämä kaikki onnistuu? 

26.4. Eveliina Rimpeläinen

Sosiaalisen median ammattilainen - millaista työtä vaikuttaja oikein tekee? Haastattelussa Eveliina Rimpeläinen. Kuulemme, millainen on Eveliinan työpäivä ja miten hän on saanut rakennettua somesta työn itselleen. Mitä kaikkea siihen kuuluu ja mitä se vaatii? 

13.4. Juhani Pakari

Ilmailu on kulkenut punaisena lankana läpi Juhani Pakarin huikean yrittäjätarinan eri vaiheita. Seinäjoen Lentoasema Oy:n puheenjohtaja kertoo mukaansatempaavasti omista elämänkokemuksistaan ja saa kuulijan innostumaan lennokkaista visioista Seinäjoelle suunnitellun rahtidrooni -tukikohdan perustamisesta.

30.3.2021 Hanna Ikkala ja Janne Eteläaho

Hanna Ikkala Oiwa Solutions Oy ja Janne Eteläaho Mailroom Solutions Oy ovat nostaneet yrityksensä startista aina suurten asiakkaiden luottotoimijoiksi. Keskustelussa selviää, kuinka pieneksi ajateltu yritys ei lopulta olekaan kovin pieni, edes suurten kilpailijoiden rinnalla. Yrittäjät kertovat myös, mitä ovat alkaneet arvostaa yhä enemmän liiketoiminnan edetessä ja kuvioiden kasvaessa.

22.3.2021 Jarl-Matti Anttila ja Pekka Rintamäki

Pekka Rintamäki ja Jarl-Matti Anttila ovat mukana useammassa yrityksessä, vaikka kumpikaan ei aikanaan tähdännyt yrittäjäksi. Enemmänkin ajatui yrittäjän polulle “aktiivisen hereilläolon seurauksena”, kuten Jarl-Matti asiaa kuvaa. Jaksossamme miehet puhuvat mm. kasvuyrittäjyydestä ja rohkeudesta. 

8.3.2021 Sanna Mäntyniemi ja Petra Outakoski

Hääpukuliike Boholan perustaja Sanna Mäntyniemi on ollut yrittäjä yli 20 vuotta. Pikkusisko Petra Outakoski luo uraa koruyritys BennaOdesignissa ja parturi-kampaamoalalla. Kummatkin ovat niittäneet mainetta pitkin Suomea kauniilla käsitöillään ja luoneet omasta intohimostaan bisneksen. 

22.2.2021 Rene Luhtala ja Matti Iloniemi

Kaksi inspiroivaa tarinaa Z-sukupolven luovuudesta ja rohkeudesta. Kaksi nuorta luovan alan talenttia. Miten harrastuksesta tulee kannattava bisnes? Mihin tubevideoiden suosio perustuu ja miten tubettamisella voi ansaita? Miten yrittäjyydestä voi rakentaa omannäköisen kokonaisuuden? Mediaworks Rene Luhtala, Matti "Mazza" Iloniemi

8.2.2021 Hanna ja Teemu Kivisalo

Luovan alan yrittäjä Hanna Kivisalo tunnetaan parhaiten Sekunnit ja Tunnit-blogistaan. Hän on myös opettaja, lauluntekijä, teologi ja toimitusjohtaja. Teemu on kuin vaimonsa vastakohta räiskyvyydessä, mutta suhtautuu suurella intohimolla yrityksensä kehittämiseen ja kasvattamiseen. Hän toimii esitys- ja av-tekniikan palveluita tarjoavan yrityksen Luova Tehdas vetäjänä.

Tarjoa yritysuutista tai yrittäjätarinaa

Teemme ja teetämme lukuisia yritysuutisia vuosittain. Ilmianna hyvä henkilö tai uutinen.

Ota yhteyttä:
Sanna Männikkö
puh. 040 571 9998
sanna.mannikko@intoseinajoki.fi