Into työpaikkana

 

Into tarttuu myös henkilökuntaan

Asiakaslupauksessamme määriteltiin, että innostus on menestyksellisen yrittämisen tärkeä ainesosa. Se antaa kipinää, synnyttää uutta, ja mikä parasta: into tarttuu. Tämä jos mikä pätee myös meihin intolaisiin. Asiakkaiden innostus yrityksensä kehittämiseen tarttuu meihinkin ja toivon mukaan päinvastoinkin. 

Lopputulemana hieno meininki ja hyviä tuloksia!

”Into on helposti reagoiva ja innostava kumppani asiakkaille. Työntekijät ovat oivaltaneet, että asiakas on keskiössä ja heitä palvellaan koko organisaation voimin parhaat avut ja kyvyt käyttäen.”

”Innostava, voimauttava, hyvä työilmapiiri, joustava, kannustava. Töihin on mukava tulla, työkaverit ovat positiivisia, iloisia, energisiä ja intoa pursuavia. Intossa on hyvä johto, ajanmukaiset työvälineet ja työtilat, jokaisella vapaus toteuttaa työtään haluamallaan tavalla ja valita itselle parhaat tavat pyrkiä tavoitteisiin.”

”Intossa pääsee konkreettisesti auttamaan alueen yrityksiä eikä se jää vain sanahelinän tasolle! Parasta Intossa työskentelyssä on mahtava työyhteisö ja sen laaja-alainen osaaminen. Koskaan ei tarvitse jäädä yksin pähkäilemään, vaan kollegoilta tulee aina tukea ja apua haastaviinkin caseihin.”

”Intossa viihdytään, arvostetaan toisia, tehdään yhdessä, ja uskalletaan kokeilla uutta. Työporukan yhteisöllinen ilmapiiri tukee luovuutta, rohkeita avauksia sekä kannustaa jokaista kehittymään. Työpaikka, jossa saa nauraa viikon naurut jo maanantaina.”

”Saan toimia hyvin itsenäisesti. Tarvittaessa saan tukea jos sitä haluan. Välillä saan paljon aikaa, välillä vähän vähemmän.”

”Intossa on reipas ja dynaaminen tekemisen meininki. Täällä tartutaan ideoihin ja toteutetaan niitä hyvällä fiiliksellä ja yhteistyöllä. Tässä porukassa uskaltaa olla oma itsensä. Itseään saa toteuttaa luovasti ja omalla tyylillään. Kannustava ilmapiiri tuo esiin omat parhaat puolet ja innostaa ylittämään itsensä myös haastavissa tilanteissa. ”

”Intossa koen työn iloa päivittäin. Töitä tehdään hyvällä sykkeellä ja yhteistyössä. Meillä on kiva fiilis!”

”Intossa saan hyödyntää omaa osaamistani sekä haastaa itseäni positiivisesti koko ajan uuden oppimiseen. Innostun asiakkaistani sekä asiakkaideni liikeideoista. Rakastan aikaansaamisen tunnetta, saan tehdä työtäni samalla konkretisoiden ja visioiden. Intolaiset kollegoina ovat upeita, läheisiä ja lämpimiä, voimme jakaa toisillemme iloa ja arkeamme.”

”Intossa pääsee näköalapaikalta seuraamaan kaupungin sykettä, kehitystä ja uusia suunnitelmia. Lisäksi työ on monipuolista ja painitaan isojen asioiden kanssa.”

”Into on turvallinen ja luotettava työnantaja. Työssäni saan toteuttaa itseäni ja tehdä itsenäisiä päätöksiä. Intossa saa olla vähän hullu. Mitä oudompi idea, se on yleensä se paras.”

”Intossa saa tehdä paljon asioita. Itsenäisesti, jos vastuuta haluaa. Yhdessä toisten kanssa, jos tiimipelaaminen on enemmän se oma juttu. Intossa saadaan paljon aikaan. Se palkitsee. Ja se, että hyvää tekemistä arvostetaan ja nostetaan esille.”

”Yksinkertaisesti ihan parasta! <3 Saa tehdä itsenäisesti, mutta tarvittaessa aina joku kollegoista on valmis auttamaan, ideoimaan, jeesimään. Asioita myös pyritään edistämään hankkeissakin ihan oikeasti, yritysten hyöty edellä – se luo merkityksellisyyttä. Ajan hermolla olevaan, erottuvaan markkinointiviestintään panostetaan ja muutenkin kaikessa toiminnassa pyritään edelläkävijyyteen ja kokeilukulttuurin edistämiseen. Mokiakaan ei tässä yhteisössä tarvitse pelätä – niistä kun palkitaan julkisesti. Oikeastaan se kertoo paljon työyhteisöstä, joka on salliva ja tekemiseen kannustava. Innostuvien ja innovatiivisten työkavereiden kanssa tulee keksittyä mitä hauskimpia ja hullumpia ideoita – ne piristävät, mutta myös usein helpottavat työpäiviä, kun lähes joka asianhan voi tehdä vielä vähän paremmin/tehokkaammin/luovemmin. Rakkautta Intoa kohtaan lisäävät ehdottomasti myös tyky/tyhy -toimintaan panostaminen ja tietysti ne antavat lisäenergiaa työhön. I <3 Into!”

Kenelle suosittelet Intoa työpaikkana?

Sellaisille, joiden hymy on ylöspäin. Jani K.

Into sopii kehittäjä- ja palveluhenkiselle tiimipelaajalle, joka inspiroituu yhdessä tekemisestä ja itsensä likoon laittamisesta yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi. Toimintatavoiltaan intolainen on ystävällinen ja muut huomioon ottava sekä aina valmis auttamaan ja löytämään ratkaisuja tilanteeseen kuin tilanteeseen. Intolainen osaa iloita muiden onnistumisesta ja on myös halukas oppimaan itse uutta sekä kehittymään omassa työssään. Elisabet K.

Into sopii loistavasti sopivan itseohjautuville tyypeille. Meillä saa vapautta kehittää omaa ja sitä kautta tietenkin myös Inton toimintaa. Niina K.

Ihmiselle, joka haluaa tehdä töitä alueen yritysten ja elinvoiman hyväksi. Hannemari N.

Into sopii parhaiten kehittämismyönteiselle, kokeilunhaluiselle ja iloisen innostuvalle tyypille, jolla on sydän mukana tekemisessä ja ihmisten kohtaamisessa. Johanna R.

Ihmiselle joka haluaa olla mukana elinkeinoelämän apuna ja sen kehittämisessä modernilla twistillä, loistavan ja aikaansaavan työporukan kanssa! Elina K.

Ennakkoluulottomalle, avoimelle heittäytyjälle, joka liekehtii ihmisten parissa työskennellessään. Eeva J.

Henkilökunnan kouluarvosana Intolle työpaikkana

Ota yhteyttä

Oletko kiinnostunut Intosta työpaikkana? Tai harjoittelupaikkana? Meillä on vuosittain 2-3 korkeakouluopiskelijaa harjoittelussa.

Lisätietoja: Satu Rämäkkö, satu.ramakko@intoseinajoki.fi