Yritysten btob-palveluita
kriisin yli

Kriisin hetkellä myös apu saattaa olla lähempänä kuin uskotkaan. Kokoamme tähän sivulle listaa alueemme yrityksistä, joilta saat alennettuun hintaan apua yrityksen liiketoiminnan jatkamiseen, kehittämiseen ja tukien hakemiseen.
Mikäli sinulla on palvelu, jonka haluat tähän sivulle, meilaa sanna.mannikko@intoseinajoki.fi.

DigiPlaza Oy

Verkkokauppa on perustettu, mutta hakukoneoptimointi ei toimi riittävän hyvin? Olemme Euroopan johtava tekoäly- ja puhebottipohjaisten toimintojen call-center. Lanseerasimme koronakriisin aikana verkkokauppiaille palvelun, jonka avulla kontaktoimme puhelimitse asiakkaasi läpi. Asiakkaasi saa automaattiviestin puhelimeensa ja suoran linkin sivuillesi. Palvelusta saamamme palautteen mukaan saat varmemmin ja kohdennetummin asiakkaita sivustollesi. Tarjoamme myös mm. tiedotteita, liidejä, ajanvarauksia, markkinatutkimuksia sekä erilaisia myyntipalveluita.

Hinnoittelu: Alkukartoitus on maksuton. Tarjoamme yrityksille  maksuttoman kokeilun palveluun. Tuotantotyössä hinnoittelumme perustuu kontakteihin: Et maksa muusta, kuin todennetuista tuloksista.

Hinnat alkaen 500e (0%alv)/kk.

Ota yhteyttä: Satu Uutela, puh. 050 555 0342, https://digiplaza.info/yhteystiedot/

 

NYQS Oy

Yritysturvallisuus on asia, johon on kiinnitettävä erityistä huomiota juuri nyt, kun yhteiskunta on haavoittunut ja rikollisuus kasvaa. Anna meidän huolehtia yrityksesi turvallisuussuunnittelusta ja sen toteutuksesta, niin sinä voit rauhallisin mielin keskittyä liiketoimintasi eteenpäin viemiseen. Meiltä saat erilaiset lukitusratkaisut, hälytin- ja kameravalvontajärjestelmät, turvallisuuskoulutukset ja turvallisuuskonsultoinnit. Olemme paikallinen yritys ja tuotamme kaikki palvelut yhtenä kokonaisuutena. 

Hinnoittelu: Kartoitus ja suunnittelu on ilmaista! Autamme sinua valitsemaan juuri sinun tarpeisiisi sopivimman ja kustannustehokkaimman  ratkaisun.

Lisätietoja: www.nyqs.fi

InnoPop Oy

Autan sinua pk-yrittäjänä löytämään yrityksesi liiketoiminnan suunnan haasteellisena aikana. Sparraan samalla myös Sinua jaksamaan yrittäjänä, sillä olet yrityksesi sydän, jonka sykkeestä tulee huolehtia.

Hinnoittelu: Ensimmäinen tapaaminen ilmaiseksi, jonka jälkeen 100€ (+alv) / h yhdessä sovittuna aikana. Valmennus tehdään etänä. Käytössä puhelimen lisäksi Teams ja Zoom. “Rohkeus nähdä ja tehdä kantaa vaikeankin ajan yli.”

Ota yhteyttä: Katja Rajala, 050 505 4422, katja.rajala@innopop.fi, www.innopop.fi

Mainostoimisto Web Tech Design

Oletko suunnitellut verkkokaupan perustamista? Web Tech Design haluaa kantaa oman kortensa kekoon taistelussa koronan kurittamaa kaupanalan kriisiä vastaan ja tarjoaa nyt verkkokaupat asevelihintaan. Web Tech Design on palvellut asiakkaita verkkosivustojen ja verkkokauppojen merkeissä vuodesta 2009.

Hinnoittelu: alkukartoitus veloituksetta. Käydään läpi ajatuksesi verkkokaupasta ja miten se kannattaisi toteuttaa. Saat jo tästä hyvän pohjan verkkokauppatoteutukselle. Mikäli jatkamme yhteistyötä kartoituksen jälkeen, kevyet verkkokaupparatkaisut maksavat 1000 € +alv. Lue lisää verkkokauppakampanjastamme tästä.

Ota yhteyttä: Ari Vapola, puh. 040 861 0177, ari@webtechdesign.fi 

Ascar Autovuokraamo

Hei sinä ravintola-alan yrittäjä. Haluamme tarjota apuamme pandemiatilanteen keskellä. Tarjoamme seuraavan kahden viikon aikana pakettiautojamme ilmaiseksi Seinäjoen alueella ravintoloiden käyttöön ruokakuljetuksia varten. Erityisesti pienyritykset jotka kuljettaa ruokaa riskiryhmille sekä vanhuksille.

Ota yhteyttä: 050 066 6555

Prover Oy

Hyödynnä kokeneen bisnespsykologin ja johdon valmentajan täsmäapu. Käymme tilannettasi rakentavasti läpi ja etsimme keinot, joilla pääset käytännössä eteenpäin. Keskitymme yhtä lailla sinuun kuin liiketoimintaasi. Jos olet työnantajayrittäjä, käymme läpi myös sitä, miten autat väkeäsi juuri nyt.

Hinnoittelu: Ensimmäinen tapaaminen maksutta. Sen jälkeen tapaamiset 100 € ( +alv.24%)/h erikseen sovittuna kokonaisuutena. Tapaamiset toteutetaan etänä. Käytettävissä puhelin, Zoom ja Teams.

Ota yhteyttä: Piia Tulisalo puh. 040 500 5634, piia.tulisalo@prover.fi, www.piiatulisalo.fi

Katja Noponen Oy

Koronan aiheuttamissa haastavissa henkilöstön sopeuttamistilanteessa voimme auttaa esimerkiksi
– mikäli tarvitsevat lisäkäsiä ja voisit tarjota työkokeilupaikan työelämään palaavalle henkilölle palkkakuluitta
– tarvitset itse ammatillista kuntoutusta
– tarvitset apua henkilöstön sopeuttamistoimiin.

Hinnoittelu: Kokonaistilanteen kartoitus ja uravalmentajamme palvelut työkokeilupaikan järjestelyissä on sinulle aina maksutonta. Sopeuttamispalveluistamme annamme ensimmäisen kahden kuukauden ajan sinulle 10% alennuksen koodilla “Seinäjoki kriisin yli”.

Ota yhteyttä: Sari Laaksonen, uravalmentaja, puh. 040 540 7457, sari.laaksonen@katjanoponen.fi tai toimitusjohtaja Katja Noponen p. 044 588 1885, katja@katjanoponen.fi. Lisätietoja löydät myös www.katjanoponen.fi

Vinotuki

Autan yritystä ottamaan suvantovaiheesta kaiken mahdollisen irti. Jotta saat markkinoiden uudelleen käynnistyessä toimintasi mahdollisimman tehokkaasti käyntiin, on nyt hyvä hetki hoksaamiselle. Mikä yrityksessäsi toimii hyvin jo nyt, ja missä tihkoo?

Hinnoittelu: Annan alkukartoituksen veloituksetta ja laajempana (1/2 pv), jotta pystyt keskittymään olennaiseen kehittämisessäsi. Mahdollisesta löytyneestä kehitystarpeesta käynnistetyt projektit viedään läpi, ja laskutus alkaa syyskuussa. Palaverit käydään joko puhelimitse tai Teamsin välityksellä.

Ota yhteyttä: Mari Välimaa, puh. 045 234 9030, mari@vinotukioy.fi

ER-Pakkaus

Tarvitsetko kivijalkamyymälän tueksi nyt verkkokaupan tai kotiinkuljetuksen pakkauksia? Tarjoamme paikallista osaamista pakkaamiseen. Meillä on valmiina lukuisia vaihtoehtoja erilaisten tuotteiden asianmukaiseen pakkaamiseen.

Ota yhteyttä: Johanna Rantala, 0207 815 416, johanna.rantala@er-pakkaus.fi, www.er-pakkaus.fi

Mainoshuone Force

Oletko suunnitellut uusia kotisivuja, verkkokauppaa vai etsitkö pelkästään päivittäjää ja ylläpitäjää kotisivuillesi tai verkkokaupallesi? Mainoshuone Force tarjoaa sinulle nyt kotisivut, verkkokaupat ja päivitykset edulliseen hintaan jo valmiiksi edullisista hinnoista. Meillä onnistuvat kotisivut joko WordPress tai Joomla-pohjaisina sekä verkkokaupat WooCommerce tai Virtuemart-pohjaisina. Ja saahan meiltä toki muutakin.

Hinnoittelu: Maksuton alkukartoitus. Sen aikana käydään läpi ajatuksiasi verkkokaupasta, kotisivuista yms. Mikäli jatkamme yhteistyötä alkukartoituksen jälkeen, esim. WordPress-kotisivut syntyvät alkaen 450 eur (alv 0%).

Ota yhteyttä: Janne Karresuo, 050 591 7983, mainosforce@gmail.com, www.mainosforce.fi

Kaija Heittola

Ratkaisu- ja voimavarakeskeistä työnohjausta ja sparrausta + johtajuusvalmennusta. Hämmentääkö uusi tilanne, painaako vastuu, huolettaako tulevaisuus, kaatuvatko etätyössä seinät päälle, kaipaatko uusia ajatuksia ja oivalluksia?

Hinnoittelu: Tarjoan yrittäjille ja yritysten avainhenkilöille maksuttoman tunnin työnohjauskerran etänä (teams, zoom, puhelu). Jatkomahdollisuus valmiuslain voimassaollessa sopivina kokonaisuuksina 100 €+alv/45 min. Pitkäkestoinen, henkilökohtainen ja strukturoitu johtajuusvalmennus valmiuslain voimassaolon ajan – 20 % ovh/valmennuskokonaisuus.

Ota yhteyttä: Kaija Heittola, puh. 0400 812 670 kaija.heittola@lmi.fi, www.lmi.fi

Myynninmaailma

Onko mielessäsi kysymyksiä myynnstä, markkinoinnista tai viestinnästä? Myynninmaailman auttava linja auttaa yrityksiä nyt joka viikko tiistaista perjantaihin klo 9–10 ilmaiseksi! Linjalla yritykset voivat kysyä aina kulloinkin paikalla olevalta asiantuntijaltamme päivän teemaan liittyviä kysymyksiä.

Hinnoittelu: Linja on ilmainen, eikä aikaa tarvitse varata – voit käydä esittämässä mieltäsi askarruttavan kysymyksen paikalla olevalle asiantuntijalle milloin vain linjan ollessa avoinna.

Lue lisää ja osallistu >>

Novice Oy

Hankinta- ja tarjouskilpailukonsultoinnin lisäksi Novice tarjoaa asiakkailleen myös rahoituksen hankkimiseen liittyviä palveluita ja meidän tiimi on onnistuneesti hankkinut rahoitusta kansainvälistymiseen sekä strategian ja liiketoiminnan kehittämiseen,  Business Finlandin kautta. Autan parhaillaan muutamaa yritystä saamaan kehitysrahoitusta häiriötilanteisiin ja olen valmis auttamaan teitä muitakin, joten olkaa yhteydessä!

Hinnoittelu: Noin 3h läpikäynti ilmaiseksi. Tuona aikana selvitetään, onko mahdollista lähteä hakemaan ja jos on, niin millä tulokulmalla. Laskutus varsinaisesta hakemuksen tekemisestä. Palkkio on mahdollista maksaa saatavalla rahoituksella.

Ota yhteyttä: Antti Savola, puh. 041 462 6892, antti.savola@novice.fi, www.novice.fi

Someassari

Tarjoan resurssien mukaan 1-2 h someassari-konsultaation maksutta. Pohditaan yhdessä, mitä somessa kannattaisi nyt tehdä piinaavan tilanteen helpottamiseksi.

Ota yhteyttä: Mira Nyrhinen, puh. 044 209 0820, www.fano.fi

Omenaterveys

Kriisin keskellä on tärkeintä muistaa huolehtia itsestä ja omasta jaksamisesta, että säilyy toimintakykyisenä, ja pystyy luotsaamaan joukkojaan. Jos haluat keskustella ammattiauttajan kanssa, tarjoamme psykiatrin ja psykologin palvelut – 20 % hinnalla.

Ota yhteyttä: ajanvarausnumero 020 7320 130 tai varaa aikasi verkossa www.omenaterveys.fi

Xport

Voimme auttaa viennin aloittamiseen tai viennin laajentamiseen uusille markkinoille liittyvissä suunnitelmissa. Tällä hetkellä yrityksissä ympäri maailmaa on valmiudet ja halu ottaa videopalavereita uusien potentiaalisten kumppaneiden kanssa. Tämä kannattaa hyödyntää ja luoda uusia kontakteja, joiden kanssa voi aloittaa yhteistyö sen jälkeen kun tämä haastava tilanne rauhoittuu.
Hinnoittelu: Alkukartoitus ja karkea vientisuunnitelma veloituksetta.

Ota yhteyttä: www.xport.fi

Tmi Mika Virmalainen

Haluatko apua yrityksesi B2B-myyntiin ja markkinointiin liittyvissä asioissa? Soittele minulle ke, to ja pe aamupäivisin 9-12 välisenä aikana! Jutellaan mieltäsi askarruttavista asioista ja mietitään yhdessä ratkaisuja ja hyviä keinoja mahdollisiin ongelmiisi.

Hinnoittelu: En laskuta mitään avustani. Annetaan hyvän kiertää ja taistellaan yhdessä kohti parempia aikoja.

Ota yhteyttä: Mika Virmalainen puh. 045 616 3038, www.myynninkoulutus.fi

Anne Isoniemi

Annan keskusteluapua työuupumukseen liittyvissä asioissa, uuden suunnan löytämisessä ja vaikeiden tilanteiden yli pääsemisessä, asioissa jotka liittyvät työn tekemiseen tai sen loppumiseen.

Hinnoittelu: -20% normaalihinnoista

Ota yhteyttä: puh. 0405753548, anneisoniemi.fi

Black Rose

Haluan antaa monipuolisen kokemukseni ja osaamiseni verkkokauppiaana käyttöönne, että mahdollisimman moni yritys selviytyisi kriisitilanteesta. Onneksi verkkokauppa vetää asiakkaita puoleensa tässäkin tilanteessa, joten siihen kannattaa nyt panostaa.

Hinnoittelu:
– Tuotteiden perustaminen verkkokauppaan nopeasti, tuotekuvien käsittely, tuotetekstien kirjoittaminen (myös kääntäminen englannista tai ruotsista suomeksi) 25,-e/h (alv 0)
– Some-mainonta ja uutiskirjeet 35,-e/h (alv 0)
Hintoihin lisätään alv 24%

Ota yhteyttä: Black Rose/Susanna Ojanperä, puh. 050 595 1848, susanna.ojanpera@netikka.fi

Ostofokus Oy

Ostofokus Oy auttaa yrityksiä korjaamaan toimitusketjuaan, johon koronapandemia on aiheuttanut häiriöitä. Toimitusketjua laajentamalla ja hajauttamalla maantieteellisesti pystytään pienentämään pandemian aiheuttamia riskejä sekä minimoimaan negatiivisia vaikutuksia. Tehtävään työhön voidaan hakea mm. Business Finlandin tarjoamaa häiriötilannerahoitusta.

Hinnoittelu: Alkukartoitus 2-3 tuntia veloituksetta. Alkukartoituksessa käydään läpi nykytilanne, sekä muutostarpeet. Laskutus mikäli käynnistetään hanke, johon haetaan myös Business Finlandin rahoitusta.

Ota yhteyttä: Hannu Pesonen, puh. 040 356 3218, hannu.pesonen@ostofokus.fi, www.ostofokus.fi

Pasi Rajamäki

Pika-apua verkkokaupan perustamiseen. Jos on paine saada verkkokauppa nopeasti pystyyn, teen pohjan ja ensimmäiset tuotteet päivässä. Olen käyttänyt omissa liikkeissäni kohta 15 vuotta Vilkkaan omaverkkokauppaa ja tunnen sen suht hyvin. On todella hyvin hakukoneoptimoitu ja kk-hinta on kymppejä. Ei piilokuluja ja ilmainen tuki. Sama pohja käy myös ulkomaankauppaan.

Hinnoittelu: Verkkokaupan rungon luonti ja opastus käyttämiseen. Noin päivän työ. Hinta 250-500 e alv. 0.

Ota yhteyttä: Pasi Rajamäki, puh. 040 554 3660

Yhteistyössä Into Seinäjoki ja Seinäjoen Yrittäjät