Päästä ideasi lentoon

Kirkasta yritysideaa kanssamme

Hienoa, että olet kiinnostunut yrittäjyydestä! Meiltä saat monipuolista apua liikeideasi kehittämiseen ja jalostamiseen.

Päästä ideasi lentoon

Kirkasta yritysideaa kanssamme

Hienoa, että olet kiinnostunut yrittäjyydestä! Meiltä saat monipuolista apua liikeideasi kehittämiseen ja jalostamiseen.

Yrityksen perustaminen
ja yrittäjäksi ryhtyminen

Liikeidea ja sen kirkastaminen

Konkretisoimme yhdessä liikeideasi ytimen: osaaminen ja erityisyys, markkinat ja asiakkaat, resurssit ja kumppanit, tuotteet ja palvelut sekä toimintatavat. ​

Laadimme myös askelmerkit liikeideasi edelleen jalostamiseen ja selvitämme myös mahdolliset julkiset rahoitusmahdollisuudet. Mitä aiemmin olet liikkeellä, sitä paremmat edellytykset hyvään starttiin saat. Tarjoamme sinulle kaksi konkreettista reittiä: Liikeideat lentoon- ryhmävalmennuksen tai henkilökohtaisen sparrauksen.

Liikeidean kehittäminen ryhmässä

Valmennuksessa on viisi ryhmätapaamista. Valmentajat ja ryhmäläiset sparraavat, sinä treenaat. Valmennuksen päätyttyä olet konkretisoinut liikeideasi ytimen ja sinulla on valmis myyntipuhe asiakkaille, yhteistyökumppaneille ja rahoittajille sekä oppi ja työkalut kirjoittaa liiketoimintasuunnitelma. Liikeideasi valmennus on sinulle maksuton.

Liikeidean henkilökohtainen sparraus

Tutustumme ideaasi ja selvitämme sen erityisyyden, haasteet ja mahdollisuudet. Kuka on potentiaalisin asiakkaasi? Ketkä ovat pahimpia kilpailijoistasi? Miten erottaudut markkinoilla? Mitä asiakas sinulta ostaa? Mikä saa asiakkaan valitsemaan juuri sinun tuotteesi ja palvelusi? Sparrauksen lopuksi teemme konkreettisen suunnitelman jatkoaskelista. Liikeideasi sparraus on sinulle maksuton.

Varaa aika tapaamiseen

Varaa n. 1,5 tunnin mittainen maksuton tapaaminen liikeideasi kehittämiseen/yrityksen perustamiseen liittyvien kysymysten pohtimiseen.

Tavataanko hetimiten? Ota yhteyttä:

Jussila Eeva
Alkavan yrittäjän palvelut
Vainionpää Marja
Yritysten rahoitusneuvonta

Yrityksen perustaminen – kysymyksiä ja vastauksia

Milloin yrittäjyydestä/yrityksen perustamisesta kiinnostuneen kannattaa olla yhteydessä Intoon?

Mahdollisimman varhain, mielellään jo ennen yrityksen perustamista. Tällöin liikeideasi suunnitteluun ja kehittämiseen löytyy Intosta paljon hyviä kysymyksiä sekä vinkkejä etenemisesi tueksi.

Mitä pitää olla mietittynä ennen yhteydenottoa?

Sinulla tulisi olla joko idea tai liikeidea. Jos olet jo tehnyt liiketoimintasuunnitelman ja laskelmia, mainiota, mutta ne eivät kuitenkaan ensitapaamisellamme ole välttämättömiä.

Mikä on Inton ja Uusyrityskeskuksen palveluiden ero?

Intossa jalostamme liikeideaasi ja konkretisoimme liiketoimintasi suunnitelman etenemistä. Uusyrityskeskus neuvoo sinua yrityksen perustamiseen liittyvissä kysymyksissä sekä kannattavuuslaskelmissa sekä kannattavuuden arvioinnissa. Sinun kannattaa hyödyntää liikeideasi kehittämisessä sekä Inton ja Uusyrityskeskus Neuvoa Antavan palveluita.

Mitä ensimmäisen yhteydenoton jälkeen tapahtuu?

Sovimme sinulle sopivaan ajankohtaan tapaamisen joko Inton toimistolla tai etänä teamsiin.

Jos ilmoittaudut mukaan Liikeideat lentoon -ryhmävalmennukseen Inton tapahtumakalenterin kautta, tiedot valmennuksen ajankohdista sekä toiminnasta löydät sähköpostistasi ilmoittautumisen jälkeen.

Mitä aloittava yrittäjä saa hyödyntämällä Inton palvelua?

Saat paljon ideoita, liikeideasi haastamista positiivisella tavalla, uusia kysymyksiä liikeideastasi. Saat myös valtavasti tietoa liikeideaasi liittyen, potentiaalisia asiakaskontakteja ja verkostoja, mahdollisia rahoitusvaihtoehtoja, vinkkejä palveluidesi tuotteistamisen tueksi, markkinointiin ja myyntiin innostamista sekä konkreettisia etenemisen ehdotuksia liikeideasi kehittymiseen. Lisäksi raakaa faktatietoa yrityksen pyörittämiseen. Autamme aina asiakastamme tarkasti kuunnellen, innostaen, mutta myös rohkeasti realiteetit kertomalla.

No, yritys on nyt perustettu, miten Into voi sen jälkeen olla avuksi?

Into on pysyvä olotila, toivottavasti siis olet uutiskirjeemme tilaaja ja seuraat Intoa somessa. Osallistu siis Inton verkostoiviin tapahtumiin ja tilaisuuksiin, hyödynnä digitaalisia palveluitamme (rahoituskooste, Yritystulkki, yritysrekisteri, toimitila- ja tonttitori sekä hankintakalenteri). Liiketoimintasi kasvussa ja kehityksessä Into on mielellään mukana, ole siis matalalla kynnyksellä yhteydessä Intoon!

Asiakkaitamme: Jenni Ojaniemi ja Hanna Haapaneva-Hakamäki Go-Rento, https://gorento.fi

Asiakkaitamme: Anni Rautio-Lehmus JärkkäPirkko www.jarkkapirkko.fi/

Yrittäjäksi yritysmarkkinoilta
Blogi 05.09.2022
Pitchaa ja voita jopa uusi sijoittaja yrityksellesi 
Nuoret purkamaan omistajanvaihdosten patoa
Blogi 13.07.2022
Yksivuotiaat yritykset riemuissaan yhteissynttäreistä
Ryhdy yrittäjäksi ostamalla yksi kilpailija pois markkinoilta
Blogi 16.05.2022
Maija ja kevytyrittäjyys, kuinka sujui
Blogi 25.04.2022

Yrityskehittämistä nuorten silmin – oppeja ja oivalluksia z-sukupolvelta

Tutustu #yrittäjäZ-hankkeessa tuotettuun materiaaliin ja ammenna uutta iloa ja inspiraatiota yrityskehittämiseen nuorten silmin.

Linkki sivulle tässä

Jätä yhteydenottopyyntö