Liiketoiminnan valmennuksia ja sparrauksia

Liiketoiminnan kehittäminen

Tunnista yrityksesi liiketoiminnan vahvuudet. Varaa henkilökohtainen sparraus tai tule mukaan ryhmään, jossa 2-3 muuta yrittäjää. Sparrausteemoina mm. osaaminen, henkilöstö, asiakkaat, kilpailijat, erottautuminen, tunnettuus, markkinointi, myynti, rahoitus sekä riskit ja suojautuminen.

Ryhmät: Mukana 3-4 yritystä. Tapaamisia kaksi kertaa kaksi tuntia. Ryhmässä saat vertaistuen lisäksi uusia ideoita ja työkaluja sekä vahvistusta omille ajatuksillesi.

Henkilökohtainen sparraus: varaa sinulle sopivin aika.

Mukana sparrauksissa on ollut yrityksiä pienestä palveluyrityksestä isompaan tuotannoliseen yritykseen, kaikki ovat tervetulleita!

Asiakkaidemme kommentteja:

”Sai paljon uusia ideoita ja tsemppiä eteenpäin, huomasi, että muilla on samoja haasteita päivittäisten asioiden kanssa”

”Parasta antia olivat ryhmän yhteiset keskustelut. Myös konkreettiset tavoitteet, mitä tehdä seuraavaan kertaan mennessä, olivat hyvä motivointikeino tehdä ja kokeilla rohkeasti, eikä jättää asioita vain ajatuksen tasolle.”

Digitalisaation hyödyntäminen ja lisääminen yrityksessä

Tutkitusti on todettu, että digitalisaation aste auttaa lisäämään yrityksen muutosjoustavuutta ja jopa tuomaan viivan alle lisää euroja. Tartutaan siis mahdollisuuteen!

Digisparrauksessa saat juuri oman yrityksesi tilanteeseen sopivat, selkeät seuraavat stepit digitaalisten ratkaisujen hyödyntämiseen. Niiden avulla on mahdollista löytää uutta kasvua ja/tai selkeyttää yrityksen arjen prosesseja, mutta ennen kaikkea helppo tarttua digitalisaation tarjoamiin mahdollisuuksiin.

Sparraus kestää noin tunnin ja saat sen aikana vinkkejä toiminnan kehittämiseen, erilaisista ratkaisuista, palveluista sekä toimijoista, jotka voisivat olla apuna digitalisaation edistämisessä.

Henkilökohtainen sparraus:  Varaa sinulle sopivin aika.

Jos haluat miettiä digiaskeliasi itsenäisesti, luomamme Digikompassi-työkalu auttaa sinua! Työkalun löydät alta, ja tarkemmat ohjeet sen käyttöön löydät artikkelistamme ”Navigoi menestykseen – digikompassi antaa suunnan”

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä:

Mansikkamäki Riina
Asiakkuuspäällikkö
Liiketoiminnan kehittäminen, sijoittumispalvelut
Jokela Piia-Marika
Asiantuntija
Yritysten digitalisaatio
Koskipalo Niina
Asiantuntija
Liiketoiminnan kehittäminen ja sijoittumispalvelut

Jätä yhteydenottopyyntö