Liiketoiminnan valmennukset

Liiketoiminnan valmennukset

Liiketoiminnan sparrauksia

Liiketoiminnan kehittäminen

Tunnista yrityksesi liiketoiminnan vahvuudet. Varaa henkilökohtainen sparraus tai tule mukaan ryhmään, jossa 2-3 muuta yrittäjää. Sparrausteemoina mm. osaaminen, henkilöstö, asiakkaat, kilpailijat, erottautuminen, tunnettuus, markkinointi, myynti, rahoitus sekä riskit ja suojautuminen.

Ryhmät: Mukana 3-4 yritystä. Tapaamisia kaksi kertaa kaksi tuntia. Ryhmässä saat vertaistuen lisäksi uusia ideoita ja työkaluja sekä vahvistusta omille ajatuksillesi.

Henkilökohtainen sparraus: varaa sinulle sopivin aika.

Mukana sparrauksissa on ollut yrityksiä pienestä palveluyrityksestä isompaan tuotannoliseen yritykseen, kaikki ovat tervetulleita!

Asiakkaidemme kommentteja:

”Sai paljon uusia ideoita ja tsemppiä eteenpäin, huomasi, että muilla on samoja haasteita päivittäisten asioiden kanssa”

”Parasta antia olivat ryhmän yhteiset keskustelut. Myös konkreettiset tavoitteet, mitä tehdä seuraavaan kertaan mennessä, olivat hyvä motivointikeino tehdä ja kokeilla rohkeasti, eikä jättää asioita vain ajatuksen tasolle.”

Digitalisaation hyödyntäminen ja lisääminen yrityksessä

Digisparrauksessa saat juuri oman yrityksesi tilanteeseen sopivat, selkeät seuraavat stepit digitaalisten ratkaisujen hyödyntämiseen. Niiden avulla on mahdollista löytää uutta kasvua ja/tai selkeyttää yrityksen arjen prosesseja, mutta ennen kaikkea helppo tarttua digitalisaation tarjoamiin mahdollisuuksiin.

Henkilökohtainen sparraus:  Varaa sinulle sopivin aika.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä:

Mansikkamäki Riina
Ruokaketjun yritysten kehittäminen
Jokela Piia-Marika
Yritysten digitalisaatio

Jätä yhteydenottopyyntö