Paasosen padelbisnes paisuu Seinäjoella

”Tuntuu hienolta, että Seinäjoella yrittämisestä pyritään tekemään mahdollisimman helppoa.”

Juontaja Heikki Paasonen on ollut yrittäjä pitkään, mutta vuodesta 2018 yrittäjä myös Seinäjoella. Tuolloin Paasonen yhdessä ystäviensä Teemu Uotilan ja Jani-Pekka Tarpion kanssa perusti Seinäjoelle Padel or Die -yrityksen. Yhtiöllä on nyt kaksi ulkokenttää ja viiden kentän halli, jossa ainoana näillä main World Padel Tour -tason kentät. Kesällä yritys laajentaa Ideaparkiin. Sinne rakennetaan aluksi kaksi täysikokoista padel-ulkokenttää sekä lajin välinemyymälä. Myöhemmin kisakenttiä rakentuu myös Ideaparkin sisälle.

Näin Paasonen itse muistelee kesää 2018 Törnävänsaaren Provinssin rokkihumussa.

”Pari olutta tuli nautittua ja keksin ehdottaa Seinäjoen kavereille padelkenttien rakentamista. Muistettiin ajatus vielä seuraavanakin päivänä ja pistettiin homma tulille. Silloin minäkin tein diilin Seinäjoen kanssa.

Tehtiin harrastuspohjalta pari ulkokenttää seuraavaksi kesäksi ja yhtäkkiä löysimme itsemme suunnittelemasta Suomen ensimmäistä padelia varten rakennettavaa sisähallia! Siellä se valmis mökki nyt nököttää Jalostajankujalla ja lisää on tulossa.

Kaikessa tekemisessä Seinäjoella tulee vastaan vahva yrittäjähenkisyys. Itse kun olen ollut oma pomoni parisenkymmentä vuotta, tuntuu hienolta että yrittämisestä pyritään tekemään mahdollisimman helppoa. Vaikka sukujuureni ovatkin naapurissa Pietarsaaressa, edes tätä seikkaa ei ole käytetty minua vastaan. On tää Seinäjoki vaan ihmeellinen paikka!”

 

Tutustu yritykseen tarkemmin https://padelordie.fi/

 

Tutustu tarkemmin diileihin, joita myös sinä voit tehdä Seinäjoen kanssa

Kiinnostuitko?

Voisimmeko jatkaa keskustelua Seinäjoen tarjoamista mahdollisuuksista myös sinulle tai yrityksellesi? Ota yhteyttä tai jätä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella, niin olemme täältä päin yhteydessä.

Jukka Pajunen
Puh. 044 418 1215
jukka.pajunen(at)intoseinajoki.fi

     

    Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa