Toimin Intossa kiinteistöpäällikkönä ja vastuualueenani on Framin ja Rytmikorjaamon kiinteistöjen hallinnointi. Päivien agendat vaihtelevat tapeteista viemäreihin ja automaatiojärjestelmistä lukkopesiin. Koska harva lukijoista jaksaisi minun paatoksellisen yksityiskohtaista tarinankerrontaa kiinteistöjemme teknisistä ratkaisuista, pyrin kertomaan tehtäväni lyhyesti: Vastaan Framin ja Rytmikorjaamon kiinteistöjen tekniikasta, ylläpidosta ja turvallisuudesta. Olen mukana asiakkaiden tilamuutosprojekteissa vastaamassa teknisistä ratkaisuista. Toimin myös kilpailuttajan roolissa erilaisissa hankinnoissa. Jos jokin kiinteistöasia mietityttää, minun kautta pääset ainakin alkuun.

Insinöörismiehenä luonnollisesti kaikki tekniset härpättimet kiinnostavat ja vähän vanhan liiton nörtinvikaakin löytyy. Kun yhdistää rakennusinsinöörin ja nörtin, lopputuloksena on hyvin teknologiapainotteinen kiinteistöpäällikkö. Tulevaisuus saisikin olla jo nyt, koska en malttaisi odottaa! Enää ei tarvitse kuin ratkaista kaikki haasteet.

Vastapainoksi työn melskeelle on erilaiset rakentelu- ja entisöintiprojektit progressiivisen rockin tai power metallin soidessa! \m/ Siinä mieli lepää. Kaikki kliseiset mielenkiinnon kohteet löytyvät kuten pelaaminen, elokuvat, sarjat ja elektroniikka, toisaalta villinä korttina olen aloitteleva viherpeukalo. Bonsai-puu onkin pitkäaikainen haaveeni. Jos taas haluan lähteä polttamaan kaloreita, teen sen mieluiten pyöräillen, joko maastossa tai asfaltilla. Minussa siis asuu pieni mamil!

Kotiasiat ovat kunnossa, kun siivoaminen on ulkoistettu robotti-imurille (sen nimi on muuten Imppe). Miksi tehdä jotain sellaista, jota varten on olemassa kone? Siinä ehkä yksi mottoni. Robotin siivotessa jälkiäni, voinkin itse keskittyä enemmän sotkemiseen, eli kokkaamiseen. Hyvä ruoka on aina hyvää ja määrätietoinen pohjalainen tekee sen tietenkin parhaiten ITSE.