Jo 90-luvun lakeuksilla muistan ideoineeni vanhempieni kanssa miten asioita, palveluita ja tuotteita voisi tehdä uudella tavalla. Olin polvenkorkuisena takiaisena mukana 90-luvun vaihteen coolien festivaalien ja tapahtumien kulisseissa. Taisi innovatiivisuus ja yrittäjähenkisyys tulla verenperintönä.  

Työssäni Inton hankkeiden parissa autan yrityksiä saamaan viimeisintä tietoa muun muassa digitalisaation tarjoamista hyödyistä, jotta he voisivat kehittää omaa liiketoimintaansa juuri siihen unelmoimaansa suuntaan. Ehkäpä tehtäväni ydin onkin valaista vähän polkua eteenpäin, rohkaista astumaan askelia uuteen ja välillä jännittäväänkin suuntaan. Palkitsevinta on nähdä miten yrittäjän silmät syttyvät uuteen loistoon oivalluksen ja inspiroitumisen seurauksena. 

Vapaa-ajalla tämän ”nuoren” äidin pitää kiireisenä pieni, hymykuopillaan hurmaava poika ja vähän kai sen komiahko iskäkin. Eikä yrittäjyys ja luova tekeminen työn ulkopuolellakaan jää, sillä aina on jotain omaa tai muiden juttuja viritteillä.