Innostun yritystoimintaa suunnittelevien monipuolisista ideoista tai liikeideoista, jotka kumpuavat villeistä visioista, oman osaamisen hyödyntämisen ilosta tai unelmasta tehdä töitä yrittäjänä nykyisen palkkatyön sijaan. Sparraan asiakkaitani henkilökohtaisesti hyviä ja hankalia kysymyksiä esittämällä, tavoitteena konkreettinen suunnitelma etenemiseen.

Rohkelikot voivat hypätä mukaan Liikeideat lentoon -valmennukseen, joka on yhteisöllinen valmennus. Siellä yhdessä muiden liikeideaansa kehittävien kanssa pääsee haastamaan ja kehittämään ideaansa asiakasnäkökulman kera.

Sydämeni sykkii Intossa myös työyhteisöjen kehittämiseen, aidosti myönteisen työnantajamielikuvan rakentamiseen, työntekijöiden osaamispotentiaalin hyödyntämiseen sekä onnistuneeseen rekrytointiin.

Vapaa-aikani sujuu kahden nuoren “älä ragee”-äitinä, joka yrittää mahduttaa arkeen myös juhlaa aviomiehen kanssa. Perheeni harrastaa aktiivisesti pesäpalloa ja melkein päivittäin tehdään nopeita lähtöjä kotipesästä pelikentille. Viikonlopun tullessa rentoudun pihasaunan lämmössä ja intososiaalisena yksin pyöräily tai lenkkipolku rauhoittaa asiakkaistaan innostuvan mielen.