Ruoka on alueellamme yksi kärkiteemoista. Siinä olemmekin hyviä ja meillä on monipuolista osaamista. Sen olen saanut monta kertaa todeta työssäni ruokaketjun yritysten kehittäjänä. Innostun isoista haasteista ja sitähän ruoka-ala tarjoaa!

Työhöni kuuluu kehittämistarpeiden tunnistamista ja kasvuun innostamista. Päiviini sisältyy monenlaista ideointia, oli kyseessä sitten tapahtumat, uudet hankkeet tai ihan vaan, mihin teemaan pitäisi tarttua seuraavaksi. Teen myös paljon yhteistyötä erilaisten verkostojen kanssa, niin kansallisesti kuin kansainvälisestikin. Tällä hetkellä keskityn erityisesti siihen, miten saataisiin isojen elintarvikealan ja pienempien yritysten välille lisää yhteistyötä.

Toinen kokonaisuus työssäni on Seinäjoen yritys- ja palveluhakemiston kehittäminen. Jos etsit uusia asiakkaita, yhteistyökumppaneita tai alihankkijoita, niin kurkkaa hakemistosta tai laita viestiä! Tehdään sinulle oma lista potentiaalisista kontakteista.

Vapaa-aikani kuluu miehen, kolmen pojan, parin kissan ja koiran kanssa puuhaillessa. Irtiotto arjesta on viikottainen ratsastustunti, joka on vaan niin :-).