Teen töitä mm. kansainvälisten asioiden parissa ja houkuttelen uusia yrityksiä sijoittumaan Seinäjoelle niin kotimaasta kuin kauempaakin. Tekeminen Intossa on lennokasta kirjaimellisestikin. Työn alla on visio Seinäjoelle muodostettavasta verkkokaupan logistisesta keskittymästä, josta rahtidroonikoneilla lennätetään tavaraa ympäri Pohjoismaita.

Kiireisenä pitää tällä hetkellä Seinäjoelle tukikohtaansa perustamassa oleva ulkomainen rahtidrooniyritys. Työssäni minua motivoi uudenlaisten bisnesmahdollisuuksien tunnistaminen yrityksille. Erityisesti kansainvälisille markkinoille suuntautuvien yritysten auttaminen on lähellä sydäntäni. Omakohtaista kokemusta on kertynyt eteläisen Afrikan markkinoista vuosien asumisen ja suurlähetystötyöskentelyn myötä Sambiassa ja Namibiassa.

Rakastan isoja projekteja myös työn ulkopuolella, enkä pelkää remonttihommiinkaan tarttumista. Maalisuti pysyy hyvin kädessä, samoin erinäiset työkalut.

Ajatuksiani käyn tuulettamassa koirien kanssa Seinäjoen upeissa metsissä. Luonnonrauhan keskellä syntyy usein uusia innostavia oivalluksia. Kolme milleniaali-poikaani haastavat ajan hermoilla pysymiseen niin bisnesmallien kuin arkisempienkin asioiden osalta. Intossa parasta on se, että INTO todellakin tarttuu.