Tavoitteeni on saada auttaa alueemme yrityksiä kansainvälistymään. Haluan löytää yhdessä keinoja, mahdollisuuksia sekä näkökulmia siihen, miten yritys voisi asiassa edetä konkreettisesti. Tarjoan alueen yritysten käyttöön erityisesti työkokemukseni kansainvälisistä projektinjohtotehtävistä, kansainvälisten hankkeiden valmisteluista sekä tietämykseni erilaisista EU -rahoituksista. Laaja kontaktiverkostoni Suomessa ja maailmalla on yritysten käytössä.

Eurooppa on itselleni luontainen pelikenttä ja pyrinkin aina hakemaan ensisijaisesti muista maista ideoita, kumppanuuksia sekä mahdollisuuksia, joista olisi hyötyä alueemme elinkeinoelämään. Työssäni suunnittelen toimintakokonaisuuksia kansainvälistymiseen, mutta myös ruoka-alan uudistamiseen Cities2030 (H2020) -projektissa. Edistämme innovaatioita kutsumalla koko ekosysteemin toimijat yhteen.

Pienten lasten kanssa arki on melkoisen vauhdikasta, mutta hyvää vastapainoa työlle. Yhdessä perheenä ulkoilemme, vietämme aikaa mökillä ja matkustamme. Tällä hetkellä olen erityisen innoissani kun vanhempi lapsi on aloittanut laskettelun ja pääsemme yhdessä mäkeen. Kun saan nipistettyä ajasta hieman itselleni, vietän sen mieluiten lenkkeillen, joogaten tai kotimme sisustamisen parissa.