Vastaan Intossa yritysten tarpeista kumpuavien kehittämisprojektien suunnittelusta ja yhtiön yhteistyökumppanuuksista. Päiviini sisältyy paljon projektirahoituksiin perehtymistä, hankesuunnitelmien ja -hakemusten kirjoittamista ja niiden toteutusvaiheessakin mukanaoloa, ideoiden yhdessä kehittelyä ja yhteistyö-/verkostopalavereita.

Olen sydämeltani aluekehittäjä; sytyn yhdessä tekemisestä, uusista asioista ja ideoista. Haluan olla tuomassa niitä alueelle ja viemässä niitä yrityksiin. Omaan sekä ajoittain oikuttelevan selän että malttamattoman luonteen. Nopealuonteisuuteni (plus huonon selän) vuoksi olenkin kokouksissa useimmiten ensimmäinen, joka kiemurtelee tuolillaan ja tokaisee: ”No niin. Miten me edetään tässä?” Saan voimaa tekemisen meiningistä.

Mielestäni työsuhde on vähän kuin parisuhde; se on juuri niin hyvä kuin itsestä tuntuu. Fiiliksen merkitystä ei siksi saisi työssä koskaan väheksyä. Hyvän fiiliksen luominen Intoon ja tätä kautta alueen yrityksiin innostaa minua.

Rakastan liikuntaa eri muodoissaan ja kilpailuhenkisyyteni näkyy myös työpaikalla. Mikään ei sytytä niin kuin pikku kisa! Salainen paheeni on puhua itsekseni ääneen, kaikenlaista. Ei niin salainen paheeni on kiroilu; kun asiat eivät suju, sen kyllä kuulee. Pahan päivän pelastaa perhe; Kolme jo aikuistunutta lasta ja yli ”30-vuotisen sodan” kanssani läpikäynyt mies. Niin ja suklaa.