Minun peukaloni alla on Inton kehittämishankkeiden kokonaisuus. Vastaan yritysten tarpeista kumpuavien kehittämisprojektien suunnittelusta ja valmistelusta. Yhtiön yhteistyökumppanuudet kuuluvat myös työpöydälleni. Päiviini sisältyy paljon projektirahoituksiin perehtymistä, hankesuunnitelmien ja -hakemusten kirjoittamista ja niiden toteutusvaiheessakin mukanaoloa.

Paras osa työtäni on ideoiden yhdessä kehittely ja yhteistyö-/verkostopalaverit, sekä suomalaisten että ilokseni myös kansainvälisten kumppaneiden kanssa. Osa työajastani kuluu Seinäjoen kaupungin ja TEM:in välisen ekosysteemisopimuksen parissa ja sitä kautta saan olla osana Innokaupunkien verkostoa. Sopimuksella tavoitellaan innovaatiotoiminnan tason nostoa alueella.

Olen sydämeltani aluekehittäjä; innostun yhdessä tekemisestä, uusista asioista ja ideoista. Niitä on mukava olla tuomassa alueelle ja viemässä niitä yrityksiin. Saan voimaa tekemisen meiningistä ja Intossa se toteutuu parhaalla tiimillä päivittäin.

Eniten minua ihmisenä on kasvattanut pitkä parisuhde ja äitiys. Ja jos olisin ymmärtänyt kuinka ihania lapsenlapset ovat, olisin halunnut tulla ”mammiksi” jo aikoja sitten! Liikunta on iso osa arkeani; joku rentoutuu meditoimalla, minä rauhoitun liikkeessä. Vanhemmiten keho on pakottanut innostumaan myös vähän rauhallisemmista lajeista, joten nykyään minut löytää joogasaleiltakin.

Olen myös sitä mieltä, että matkailu avartaa. Eli jos joku ehdottaa reissua, niin meikäläinen on kyllä mukana! Aina nimittäin oppii uutta, kun on poissa kotoa.