Olen eteläpohjalaiset juuret löytänyt pohjoisen tyttö, jolle yrittäjyys on ollut aina läsnä ja lähellä sydäntä – niin opinnoissa, työssä kuin elämässä muutoinkin.

Työssäni etsin uusia yrittäjyyden malleja, lisään osaamista ja ymmärrystä Z-sukupolven yrittäjyydestä ja luon yhteistyö- ja verkostoitumismahdollisuuksia nuorten ja kokeneempien yrittäjien välille. Lisäksi autan kasvavia ja Seinäjoelle sijoittuvia yrityksiä osaajahoukuttelussa ja vastaan Töihin Seinäjoelle -palvelusta. Rohkaisen ja neuvon yrityksiä hyödyntämään myös kansainvälisiä osaajia työntekijätarpeiden kohdatessa.

Vapaa-ajallani nautin tavallisesta arjesta kahden hurmaavan pienen miehenalun, luovan yrittäjämiehen ja vahvatahtoisen Tahvo-kissan kanssa. Lataan akkujani luonnonrauhassa ja jäähallin katsomossa, ja poden kroonista moottoripyörä-, mökki- ja matkakuumetta. Projektihenkisyyteni näkyy myös vapaa-ajalla. Aluekehittämisen projektit vaihtuvat vapaalla toinen toistaan kekseliäämpiin sisustusprojekteihin, joihin myös puoliso pääsee osalliseksi – vapaasti tahtoen tai tahtomattaan.