Olen eteläpohjalaiset juuret löytänyt pohjoisen tyttö, jolle yrittäjyys on ollut aina läsnä ja lähellä sydäntä – niin opinnoissa, työssä kuin elämässä muutoinkin.

Oma työni Intossa konkretisoituu pitkälti kehittämishankkeiden kautta. Hankkeissa kehitetään uusia toimintamalleja ja testataan uusia palveluita. Juuri nyt kehitän omistajanvaihdosteemaan liittyvää konseptia erityisesti nuorten näkökulmasta.

Lisäksi autan kasvavia ja Seinäjoelle sijoittuvia yrityksiä osaajahoukuttelussa ja vastaan Töihin Seinäjoelle -palvelusta. Rohkaisen ja neuvon yrityksiä hyödyntämään myös kansainvälisiä osaajia työntekijätarpeiden kohdatessa.

Vapaa-ajallani nautin tavallisesta arjesta kahden hurmaavan pienen miehenalun, luovan yrittäjämiehen ja vahvatahtoisen Tahvo-kissan kanssa. Lataan akkujani luonnonrauhassa ja jäähallin katsomossa, ja poden kroonista moottoripyörä-, mökki- ja matkakuumetta. Projektihenkisyyteni näkyy myös vapaa-ajalla. Aluekehittämisen projektit vaihtuvat vapaalla toinen toistaan kekseliäämpiin sisustusprojekteihin, joihin myös puoliso pääsee osalliseksi – vapaasti tahtoen tai tahtomattaan.