Vastaan Inton tapahtumista – osaa tuotan itsenäisesti, suurimmassa osassa turvaan taustalla erilaisissa tehtävissä, että kaikki sujuu suurmain kuten on haluttu. Vuodelle 2022 asetetut kärkiteemat digitaalisuus, vastuullisuus ja osaavan työvoiman saatavuus inspiroivat miettimään erilaisia toteutuksia webinaareista pitchauksiin tai aamiaistilaisuuksista cocktailkutsuihin.

Tapahtumiemme avulla haluamme kehittää & inspiroida alueemme yrityksiä kasvuun, uuteen kokeiluun ja verkostoitumaan. Inton omien tapahtumien lisäksi sparraan Etelä-Pohjanmaan tapahtumateollisuuden toimijoita XR-teknologioiden hyödyntämiseen yhdessä SeAMKin kanssa VIBIOL -nimisessä hankkeessa.  

Innostun uusista ideoista, ajatuksista ja teknologioista, mutta myös vanhoista esineistä, taloista ja tyyleistä. Haluan miettiä kaikissa toteutuksissa, että miten ne voisi toteuttaa mahdollisimman ekologisesti, paikallisesti ja yllätyksellisesti.

Vapaa-ajalla yritän pelastaa maailmaa lainatanttu kerrallaan intohimoyrittäjänä Vaatelainaamo Tantussa, jossa lainaamme suomalaisten merkkien vaatteita ja koruja. Laatikkopyörän kyydissä  kulkevat kaksi tytärtä, joiden kanssa vietämme vapaa-aikaa kulttuuritapahtumissa, leikkipuistoissa ja ravintoloissa. Aviomies pitää rouvansa hyvällä tuulella valmistamalla hyviä ruokia ja lauluja.