Peruspäivä: kirjoitan uutisia, päivitän nettisivuja, sometan, suunnittelen jotain markkinointikampanjaa, tilaan mainostoimistolta suunnittelua tai kuvaajalta kuvia, autan kollegaa jossain viestinnällisessä haasteessa. Tuumailen. Välillä pitää katsoa hetki ikkunasta pihalle, jos jokin idea ei halua syntyä.

Tavoitteeni: varmistaa, että Inton tekeminen näkyy Seinäjoella ja että Seinäjoki näkyy Suomen kartalla. Eikä pelkästään näy, vaan tuntuu. Ja johtaa toimenpiteisiin: täällä asuva ihminen innostuu perustamaan oman yrityksen, jo toimiva yritys uskaltaa kasvaa ja muualla Suomessa sijaitseva yritys haluaa laajentaa, jopa muuttaa Seinäjoelle.

Seinäjokea on onneksi varsin luontevaa markkinoida yrityksille. Olemmehan yrittäjyyden ykköskaupunki. Ihan parasta työssäni onkin saada kertoa/välittää yrittäjien tarinoita. Mikä heitä motivoi, mistä he innostuvat, miksi Seinäjoki on heille paras paikka.

Kun työpäivä päättyy, pyrin siihen, että se oikeasti päättyy. Vapaa-ajalla kivointa on, jos ei ole mitään erityistä. Ainakaan mitään kalenteroitua. Paitsi matkat ja tapaamiset ystävien kanssa. Mieluiten hyvän ruuan äärellä. Jonkun toisen tekemän ruuan.