Into Seinäjoki Oy

Kaupungin
kehitysyhtiö

28
työntekijää

Liikevaihto
9 Meur

NPS
67

Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset.
Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehitämme Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

OMISTUS:

Seinäjoen kaupunki ja Seinäjoen ammattikorkeakoulu.

HALLITUS:

Esa Nuottivaara pj, Satu Ahopelto, Jarkko Ala-Riihimäki, Mikael Luotola, Suvi Ilonen, Asko Viitanen, Ari Kekarainen, Satu Ylisiurua-Hemminki,
Joanna Silver, Jaakko Kiiskilä, Jaakko Hallila.

Inton tavoitteet vuodelle 2021

 

1400

osallistujaa Inton tapahtumissa

25

sijoittunutta yritystä maakunnan ulkopuolelta Inton tukemana

4500

asiakaskontaktia

100

sijoittumisehdotusta yrityksille

1300

Yritysten kasvua tukevaa palvelutuotantoa

120 000

kävijää visitseinajoki.fi:ssä

350

työpaikkaa toihinseinajoelle.fi:ssä ja markkinoinnissa

NPS + 50

Into on asiakkaiden suosittelema

Into tarttuu ja tartuttaa hyvää asennetta

Seinäjoki on Suomen yrittäjäystävällisin kaupunki. Kaupungin kehitysyhtiön Into Seinäjoen keskeinen tehtävä on varmistaa, että yrityksillä on Seinäjoella parhaat mahdollisuudet toimia ja kehittyä. Missiomme mukaisesti olemme olemassa yritysten menestystä varten. Kuuntelemme aktiivisesti yritysten tarpeita ja haemme yhteistyössä kaupungin ja kumppaneidemme kanssa ratkaisuja yritysten kasvuun ja liiketoiminnan kehittymiseen.  

Inton palveluita yrityksille  

  • Sparraus ja valmennus liikeidean kehittämiseen ja liiketoiminnan kasvattamiseen 
  • Toimitila- ja kokouspalvelut Framissa ja Rytmikorjaamolla 
  • Toimitilojen välityspalvelu verkossa 
  • Yritystonttimyynti 
  • Töihin Seinäjoelle -verkkopalvelu  
  • Alueelle sijoittumisen palvelut   
  • Kansainvälistymisen tuki (mm. EEN-verkoston palvelut) 

Into on yksi Seinäjoen keskeisimpiä kehitysorganisaatioita. Meillä on omistajan eli Seinäjoen kaupungin iso mandaatti vastata erilaisista alueen elinvoimaa ja elinkeinoelämää vahvistavista kehitysohjelmista ja koota niihin parhaat yhteistyötahot mukaan. Olemme myös erittäin haluttu ja toivottu kumppani muiden hallinnoimiin hankkeisiin. Teemme tiivistä yhteistyötä mm. seuraavien organisaatioiden kanssa: Seinäjoen yrittäjät ry., Etelä-Pohjanmaan yrittäjät ry., Etelä-Pohjanmaan kauppakamari, Etelä-Pohjanmaan liitto, Etelä-Pohjanmaan Ely-keskus, Seinäjoen ammattikorkeakoulu, Etelä-Pohjanmaan korkeakouluyhdistys, Seinäjoen yliopistokeskus. Inton tärkeä rooli on tuoda yritysten tarpeet esiin erilaisissa kehityshankkeissa ja koota yrityksiä mukaan hankkeisiin.  

Olemme vuosien varrella vastanneet isojen kansallisten kehitysohjelmien koordinoinnista Seinäjoella. Parhaillaan vastaamme mm. kansallisen ekosysteemisopimuksen toimenpiteistä. Seinäjoen innovaatiotoimintaa vahvistava ekosysteemikokonaisuus vuosille 2021–2027 on nimeltään ÄLYKÄS VIHREÄ KASVU. Sen strategisen tason kehittämisen painopisteitä on kaksi: 1) Ruokaekosysteemin kestävä uudistuminen ja 2) Älykkäästi uudistuva teollisuus. 

Into on toiminut nykymallillaan vuoden 2015 alusta lähtien. Tuolloin yhdistyivät teknologiakeskus Framin kiinteistöistä ja laajasta yrityskehitystyöstä vastannut Frami Oy sekä kaupungin elinkeinopalveluista vastannut Seinäjoen seudun elinkeinokeskus. Intossa on töissä 28 asiantuntijaa.