Tervetuloa kasvamaan Skaalaamoon!

Skaalaamo on kasvua tavoittelevien yritysten yhteisöllinen työtila Seinäjoen Rytmikorjaamolla. Skaalaamossa kasvua pääsee tekemään yrityskehittäjien ja yrittäjien kanssa yhdessä.

Luomme Skaalaamoon rohkaisevaa ja dynaamista ympäristöä, jossa kunnianhimoinen kasvun ”möhkäle” pilkotaan yrityksen omaksi kasvusuunnitelmaksi. Yritysten lisäksi Skaalaamon verkostoon kuuluu kasvukumppaneita ja mentoreita, jotka haluavat mahdollistaa yritysten reipastahtista kasvua osaamisellaan tai palveluillaan.

Skaalaamo avautuu virallisesti toukokuussa 2024. Tervetuloa avajaisiin. Lue niistä lisää ja ilmoittaudu mukaan.

Skaalaamo vahvistaa alueemme startup-kulttuuria.

Hae mukaan Skaalaamoon, ensimmäisen ryhmän haku auki 24.4. saakka

Haemme Skaalaamoon yrityksiä, joilla on jo testattu bisnesidea, ehkä asiakkaitakin. Tärkeää on, että yrityksessä on kunnianhimoinen yrittäjä tai tiimi, joka haluaa yhteiselle matkalle kohti skaalautuvaa kasvua. Yhteisöllisyyttä ja rohkaisun kulttuuria edistävästi olet valmis jakamaan oppejasi myös Skaalaamon kanssakulkijoille.

Skaalaamossa yritykset sitoutuvat 8 kuukauden mittaiseen kasvusuunnitelmaan ja saavat tavoitteiden toteutumisen tueksi apua eri muodoissa.

Skaalaamossa tarjoamme sinulle

  • tapahtumia
  • mentorointia
  • pienryhmäsparrausta
  • työskentelytilan
  • erilaisia neuvottelutiloja esim. asiakastapaamisiin
  • JA vertaistukea, jotta määränpää säilyy kirkkaana mutkista huolimatta.

Kaiken saa täysin MAKSUTTA 8 kuukauden mittaisen Skaalaamo-jakson ajaksi. Yritysten kanssa tehdään sopimus, jonka mukaisesti odotamme yritykseltä sitoutumista oman kasvusuunnitelman tavoitteisiin ja yhteisön aktiviteetteihin.

 

Klikkaa kuvaa yllä ja tutustu tarkemmin Skaalaamo-konseptiin

Tästä pääset täyttämään hakemuslomakkeen. Tee se viimeistään 24.4.2024. Odotamme jo innoissamme!

Heräsikö kysymyksiä? Ole yhteydessä:

Kankaanpää Sanna
Kehittämispäällikkö
Ruokaketjun yritysten kehittäminen
Jokela Piia-Marika
Asiantuntija
Startup- ja innovaatiotoiminta
Seppä-Lassila Tapio
Yrityskehityspäällikkö
Liiketoiminnan kehittäminen, sijoittumispalvelut

Skaalaamo-konsepti on rakennettu osana ruoka- ja teknologia-alan yritysten liiketoimintaa edistävää Food & Tech Startup -hanketta. Tavoitteena on vahvistaa alueemme startup-kulttuuria. Hankkeessa kehitämme ja pilotoimme toimintamallia, joka palvelee skaalautumisvaiheen yrityksiä. Alueen veturi- ja pk-yrityksiä kutsumme mukaan hankkeeseen tekemään yhteistyötä startup-yritysten kanssa ja näin rikastuttamaan ja uudistamaan omaa toimintaansa.

Teemme hanketta yhteistyössä Helsingin yliopiston Ruralia-instituutin kanssa. Hanketta rahoittaa Etelä-Pohjanmaan liitto Euroopan aluekehitysrahastosta. Lisätietoja hankkeesta täällä.