Yrityksellesi
toimitila
Seinäjoelta

Yrityksellesi
toimitila
Seinäjoelta

Yrityksille sopiva kotipesä Seinäjoelta

Tarvitsetko toimitilaa tai onko sinulla tila vapaana?

Etsitään yrityksellesi uusi kotipesä tai tilallesi ostaja/vuokralainen. Toimitilat Seinäjoki on kokonaisuus, johon liittyvissä asioissa kannattaa olla meihin yhteydessä. Into Seinäjoen asiantuntijat ovat kattavasti perehtyneitä alueen toimitiloihin.

Onko sinulla toimitila, jonka haluat vuokrata tai myydä? Tarvitseeko yrityksesi uuden toimitilan? Toimitilat.seinajoki.fi-palvelussa voit ilmoittaa vapaita tiloja ja etsiä uutta. Mikäli tarjonnasta ei löydy sopivaa, kerro tarpeesi, niin jatketaan etsintää yhdessä. Inton asiantuntijat auttavat mielellään yritystäsi toimitila-asiassa sekä sijoittumisessa Seinäjoelle.

Rekisterissämme ovat kattavasti Seinäjoen kiinteistönomistajat ja vuokranvälittäjät, joille voimme halutessasi laittaa joko yrityksesi nimellä tai anonyymisti tilakyselyn. Avullamme saat siis varmasti monipuolisen listauksen vapaista ja vapautuvista liike- ja toimitiloista – täysin veloituksetta. Haluatko yrityksellesi toimitilat Seinäjoelta, ota yhteyttä Intoon.

Frami ja Rytmikorjaamo Inton omia vaihtoehtoja

Into Seinäjoki vastaa Framin ja Rytmikorjaamon toimitilojen vuokraamisesta. Molemmissa taloissa on erikokoisia toimistoja yhden henkilön toimistohotellihuoneista isoihin toimistoblokkeihin. Inton palvelupäällikkö Jaana Paavola tuntee molemmat talot kuin omat taskunsa. Hän voi etsiä yrityksellesi parhaan vaihtoehdon.

Ota yhteyttä: Jaana Paavola, jaana.paavola@intoseinajoki.fi, puh. 020 124 4003.

Ota yhteyttä! Liike- ja toimitilat, Jenniina Palmu. Frami ja Rytmikorjaamo, Jaana Paavola. Teolliset tilat ja tontit, Pekka Hunnakko.

Palmu Jenniina
Keskustan kehittäjä, Seinäjoki Congress
Paavola Jaana
Palvelupäällikkö
Framin ja Rytmikorjaamon toimitilat
Hunnakko Pekka
Palvelupäällikkö
Yritystontit ja teolliset tilat

Etsitkö uutta toimitilaa Seinäjoelta?

Millaisia toimitiloja Seinäjoella on tarjolla?
Kaiken kokoisia liike- ja toimitiloja. Uusia rakennetaan koko ajan, erityisesti teollisuusalueelle. Hintataso on varsin maltillinen, joten pienelläkin budjetilla on mahdollista aloittaa liiketoiminta omissa tiloissa.
Millaiset tilat ovat kysytyimpiä?
Erityisesti pienet ja keskisuuret tilat ovat erittäin kysyttyjä. Myös tilan muuntautuvuus on tärkeää, kun työelämä ja tapa tehdä töitä ovat muuttuneet viime vuosina.
Miten Into auttaa toimitilan etsijää?
Inton Toimitilat.seinajoki.fi-palvelusta voit itse tutustua vapaana oleviin liike- ja toimitiloihin. Mikäli tarjonnasta ei juuri tällä hetkellä löydy tarpeisiisi vastaavaa tilaa, ole yhteydessä, niin lähdetään etsimään!
Miten prosessi normaalisti etenee?

Kerro meille minkälainen tila sinulla on etsinnässä ja minkälaista toimintaa siellä on tarkoitus harjoittaa. Me lähetämme toiveidesi mukaan joko yrityksesi nimellä tai anonyymin toimitilakyselyn rekisterissämme oleville kiinteistöomistajille & vuokravälittäjille.

Saatuamme heiltä listaukset vapaista ja vapautuvista tiloista lisätietoineen koostamme ne kaikki kätevästi sinulle sähköpostitse tutustuttavaksi. Tämän jälkeen voit vapaasti olla yhteydessä mielenkiintoisiksi kokemiesi tilojen yhteyshenkilöihin tiedustellaksesi tiloista lisää ja sopiaksesi vaikka tutustumiskäynnin.

Lisäksi kannattaa huomioida, että palvelumme on sinulle täysin maksuton. Toimitilat Seinäjoki, kysy lisätietoja.

Onko sinulla tila vapaana?

Miten Into auttaa toimitilan myyjää?

Ilmoita oma vapaana oleva tai vapautuva liike- tai toimitila Inton Toimitilat.seinajoki.fi-sivustolle. Palvelu on tarkoitettu niin tilojen omistajille kuin kiinteistön- ja vuokranvälittäjille. Mikäli haluat, lisäämme sinut myös liike- ja toimitilojen edustajien yhteystietolistalle, jolloin saat jatkossa myös kaikki tilakyselymme. Tiesitkö, että palvelumme on täysin maksuton.

Miten prosessi normaalisti etenee?

Toimitilat Seinäjoki on asia, jossa erityisen hyvin erilaisia tarpeita palvelee monipuolinen Toimitilat.seinajoki.fi-sivusto. Siellä ilmoittaminen on käytännössä todella helppoa – kokeile vaikka saman tien. Listaa toimitilan ominaisuudet ja koko sekä lisää tiloista vähintään yksi kuva. Mikäli haluat jatkossa saada sähköpostiisi Inton toimitilakyselyt, ilmoita siitä niina.koskipalo@intoseinajoki.fi. Mikäli sinulla ei ole kyselyyn soveltuvaa tilaa, ei sinun tarvitse kyselyyn reagoida. Mikäli taas koet, että tilasi vastaa juuri asiakkaamme tarpeita, kerro siitä vastausviestillä. Koostamme tilaa etsivälle asiakkaalle kaikki potentiaaliset tilavaihtoehdot sähköpostitse, jonka jälkeen hän on yhteydessä suoraan sinuun, mikäli toimitilasi vaikuttaa sopivalta. Helppoa, eikö!

Millaiset tilat ovat kysytyimpiä?

Kaiken kokoisille tiloille on tällä hetkellä kysyntää, sillä Seinäjoki kiinnostaa niin alueellisesti kuin valtakunnallisesti! Toimitilat Seinäjoelta? Kysy Into Seinäjoen toimitiloihin perehtyneiltä asiantuntijoilta lisää hyviä vinkkejä mahdollisuuksista.

Mitä pitää muistaa, kun laittaa tilan myyntiin/vuokralle (esim. stailaus, kunnon kuvat jne…)

Anna tilasta mahdollisimman tarkat tiedot, näin vältyt myös turhilta yhteydenotoilta. Pieni stailaus myös yleensä auttaa lisäämään tilan kiinnostavuutta. Panosta laadukkaisiin kuviin! Mikäli et itse ole velho napsimaan edustavia tilakuvia, kannattaa kääntyä ammattilaisen puoleen. Yksi vaihtoehto on myös tilan digitaalinen stailaus/virtuaalinen stailaus. Ammattilaisen toteuttamana tilasta voidaan tuoda esiin erilaisia mahdollisuuksia, kuten korostaa vaikkapa tiettyä käyttötarkoitusta. Toimitilat Seinäjoki – kysy Intolta lisätietoja.

Uutiset
Wisdomic on nyt Frendy
Investoinnit Seinäjoen keskustaan satoja miljoonia
Tarvitteko lisää tilaa? Frami D:ssä vapautumassa isompi toimistotila
Rytmikorjaamo 10 v – tuli enemmän kuin uskallettiin odottaa 
Frami F:n katolle aurinkovoimala 
Muista hyödyntää toimitilat.seinajoki.fi

Jätä yhteydenottopyyntö