Sijoitu
sujuvasti

Seinäjoki on monella mittarilla Suomen paras paikka yrityksille.
Siksi on helppo toivottaa kaikki uudet yritykset tervetulleiksi.
Into Seinäjoen yksi keskeisistä tehtävistä on tukea yritysten sijoittumista alueelle.
Etsimme kanssasi uusia asiakkaita ja kumppaneita, toimitilaa, tonttia, osaajia.

 

Tutustumiskäynti Seinäjoelle

Kolme kovaa tapaamista Seinäjoella samana päivänä

1. YRITYSTAPAAMINEN Järjestämme yrityskäynnin potentiaalisen asiakkaan tai yhteistyökumppanin kanssa. Tavallisesti tapaamme kumppanikandidaatin tiloissa ja tutustumme myös toimintaan.

2. TONTTI- TAI TOIMITILAKATSELMUS Käymme yhdessä teollisuusalueella tontin reunalla käyskentelemässä. Katsomme, miten tuleva halli istuisi siihen ja miltä naapurusto näyttäisi. Vaihtoehtoisesti käymme vilkaisemassa vapaana olevaa toimitilaa, joka toimisi yrityksesi Seinäjoen tukikohtana.

3. PÄÄTTÄJÄTAPAAMINEN Kiinnostavasta alueesta nousee erilaisia kysymyksiä esiin. Osaan me pystymme vastaamaan, osa tarvitsee laajemman linjaratkaisun. Sinä et jää vastauksia vaille. Käymme tapaamassa kaupungin johtoa: joko kaupunginjohtajaa, luottamushenkilöitä tai toimialajohtoa. Sinä päätät. Me järjestämme.

Kesto: 1 arkipäivä
Hinta: vierailijoiden omat matkakustannukset
Rajoitus: Isännöimme kullakin viikolla vain yhden vierailijan. Ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kutsu Into käymään

Teemme vuosittain yli 100 sijoittumiskäyntiä yrityksissä eri puolilla Suomea. Kerromme Seinäjoesta ja selvitämme yritysten kiinnostusta sijoittua tai hankkia uusia asiakkaita tai päämiehiä. Työmme tuloksena 25 yritystä sijoittuu vuosittain Seinäjoelle. Hyödynnä sinäkin maksuton palvelumme ja tilaa Into käymään.

Tilaa: Jukka Pajunen, jukka.pajunen@intoseinajoki.fi, puh. 044 418 1215

Asiakastilaisuus Seinäjoella

Olisiko Seinäjoella yrityksellesi asiakkaita? Olisiko tänne jopa hyvä sijoittua? Testataan. Kutsutaan yhdessä yrityksesi kanssa potentiaaliset asiakkaat ja sidosryhmät aamiaiselle. Sinä määrittelet yleisön – me kutsumme. Ohjelma: 8.15 Aamiainen tarjolla, 8.30 Tervetuloa ja yrityksesi puheenvuoro, verkostoitumista, tarvittaessa Into Seinäjoen edustaja juontaa ja avaa tilaisuuden. Tilaisuus päättyy viimeistään klo 10.00. Hinta: Tilaisuus on osallistujille maksuton. Tilaajayritys vastaa tilavuokrasta (n. 100 e) ja  tarjoilukustannuksista (6,90 – 16,89 eur + alv 22% /vieras).

Tilaa: Tapio Seppä-Lassila,tapio.seppa-lassila@intoseinajoki.fi puh. 040 501 7350

Toimitila tai tontti

Etsitkö liike- tai toimitilaa Seinäjoelta?  Into tarjoaa yrityksille toimitilat.seinajoki.fi -palvelun, jossa voi etsiä oman yrityksen tarpeisiin soveltuvia tiloja. Mikäli tarjonnasta ei löydy sopivaa, ota yhteyttä, niin jatketaan etsintää yhdessä. Palvelu on yrityksille täysin maksuton! Yritystonteissa on Seinäjoella mistä valita. Eniten tarjontaa on yhdellä Suomen suurimmista yritysalueista – Roveksessa – mutta tilaa on myös muilla alueilla. Kerro tarpeesi, me etsimme parhaan paikan.

Lisätietoja: Jaana Paavola: jaana.paavola@intoseinajoki.fi, puh. 0400 787 528. 

 

Osaavaa työvoimaa

Tarvitsetko osaavaa työvoimaa? Autamme ja tuemme yritystäsi myös uusien osaajien löytämisessä. Töihin Seinäjoelle -verkkopalvelussa voit maksutta ilmoittaa yrityksessäsi avoinna olevista tehtävistä. Samalla osallistut yhteisiin rekrytointikampanjoihimme ja saat yrityksellesi näkyvyyttä Into Seinäjoen markkinointiponnistusten kautta. Autamme yrityksiä myös kansainvälisten osaajien rekrytointiin liittyvien valmiuksien parantamisessa.

Lisätietoja: Anu Portti, anu.portti@intoseinajoki.fi, puh. 050 530 9250

Aiemmat tilamme Mustasaaressa jäivät pieniksi, joten jouduimme miettimään uutta toimitilaa. Seinäjoki paikkakuntana nousi luontevaksi vaihtoehdoksi logistisen sijaintinsa vuoksi. Saamme nyt synergiaetua ja säästöjä kuljetuksista sekä omien yksiköidemme välillä että asiakaskuljetuksista. Tilamme täällä ovat 2,5-kertaiset aiempiin. Tavoitteemme onkin kasvattaa reilusti etenkin ravintola-alan asiakkuuksien määrää. Kasvussa osaavan työvoiman saatavuus on a ja o. Seinäjoella on paljon logistiikka-alan ja elintarvikealan toimintaa ja osaajia, joten siinäkin mielessä sijaintivalinta on hyvä. Sami Haapasalmi

Toimitusjohtaja, Fresh Pro

Toteutamme kasvustrategiamme ja avaamme uusia myymälöitä kaupallisesti hyville ja kasvaville paikoille Suomessa. Siksi Seinäjoki on ehdottomasti sopiva paikka meille. Uskomme että tarjontamme sopii oikein hyvin alueen asiakkaille ja yrityksille. Seinäjoki ja sen alue on tunnettu yritteliäisyydestään ja itse tekemisen kulttuurista ja siihen meillä Puuilossa on hyvä tarjonta. Sijoittumisprosessin aikana suurimman vaikutuksen teki erittäin sujuva asiointi Seinäjoen rakennusviranomaisten kanssa. Ja ylipäätään yritysmyönteinen ilmapiiri. Juha Saarela

Toimitusjohtaja, Puuilo Oy

Midare tuli Seinäjoelle syksyllä 2018 ensin hieman haistelemaan ilmapiiriä. Todettuamme seutukunnan olevan hyvin vireä ja yritteliäs, teimme vuoden 2019 alussa liiketoimintakaupan, joka mahdollistaa asiakkaiden paikallisen palvelemisen yhä kattavammilla palveluilla. Olemme kotiutuneet nopeasti ja iloitsemme saamastamme hienosta vastaanotosta sekä mahdollisuudesta kehittää digiasioiden hyödyntämistä yhdessä asiakkaidemme kanssa. Into Seinäjoki on ollut aktiivisesti ja palveluhenkisesti meitä auttamassa, minkä myötä startistamme on tullut entistäkin onnistuneempi! Anssi Kuoppala

Toimitusjohtaja, Midare Oy

Lyhyillä videoilla saat nopeasti käsityksen, mitä muun muassa teemme alueemme yritysten menestyksen eteen.

Eeva Jussila: “Tule mukaan henkilökohtaiseen sparraukseen tai liikeideat lentoon -valmennukseen.”

Jaana Paavola: “Tarjoan yritysten tarpeisiin sopivia tilaratkaisuja ja palveluita.”

Jukka Pajunen: “Tapaamme paljon asiakkaita joka vuosi. Ota yhteyttä, olipa asia  mikä tahansa.”

Niina Koskipalo: “Kehitän Seinäjoen kaupunkikeskustaa entistä elävämmäksi yhdessä yritysten kanssa.”

Riina Mansikkamäki: “Liiketoiminta lentoon -valmennuksesta saat konkreettisia ideoita.”

Johanna Rintamäki: “Vetämässäni hankkeessa yritykset kehittävät tuotteitaan ja palveluitaan alueen suurtapahtumissa.”

Ota yhteyttä

Asiakas, kumppani, työntekijä vai tontti haussa? Anna meidän auttaa.
Jukka Pajunen, puh. 044 418 1215, jukka.pajunen(at)intoseinajoki.fi