Liity tiimiimme

Harjoittelu Intossa
antaa sinulle
monipuolista työkokemusta.

Liity tiimiimme

Harjoittelu Intossa
antaa sinulle
monipuolista työkokemusta.

Hae harjoitteluun Intoon – meillä into tarttuu

Into tässä moi. Odottelen täällä hakemustasi. Harjoitteluun, niin niin. Käy välillä niin raskaaksi yksin kaikki hoitaa :-). No ei, onhan tässä näitä vakituisempia hahmoja kolmisenkymmentä, mutta aina on kiva saada uutta verta ainakin hetkeksi.

Ja että mitäkö täällä voisi tehdä? Se riippuu osin itsestäsi. Voit kertoa osaamisestasi ja kiinnostuksestasi vapaasti hakemuksessasi. Monesti keksimme sieltä sopivan kombon hommille. Ainakin meillä auttaa, mitä erilaisemmista töistä on kiinnostunut. Meillä voi osallistua yritystapahtumien järjestelyihin ja markkinointiin, somermarkkinointiin, tietojen keräämiseen ja selvityksiin erilaisista aiheista. Olitpa sitten humanisti, kauppatieteilijä/tradenomi tai insinööri, meillä voi hyvinkin olla sinulle vähintäänkin harkan verran töitä. Vähintään tarkoittaa, että olemme usein pestanneet harkkarin myöhemmin kesätöihin.

Harjoitteluhaku on auki jatkuvasti. Nyt ei kun näppäimet laulamaan. Odottelen täällä viestiäsi. Nähdään ja kuullaan!

Huom: viimeinen harjoittelukuukausi on meillä palkallinen.

Lähetä hakemus ja toive ajankohdasta osoitteeseen rekry@intoseinajoki.fi.

 

PS: Tutustu Intoon työnantajana tarkemmin täällä.

Harkkarin terveiset

Heippa kaikille! Mä oon Nella Vuorenmaa, Inton harkkari keväällä 2023.

Opiskelen kolmatta vuotta Seinäjoen Ammattikorkeakoulussa Kulttuurituotannon linjalla, joten harjoittelu keskittyy lähinnä Inton tapahtumiin sekä viestintään.

Syksyllä 2022 tuli aika hakea harjoittelupaikkaa, joka sopisi opiskelualaani. Lähdin pohtimaan mahdollisia vaihtoehtoja Seinäjoen läheisyydestä. Olin varma, että Seinäjoki tarjoaa jonkun oivallisen paikan.

Into tuli vastaan, kun googletin ”harkkapaikka Seinäjoki”. Nimi oli minulle ennestään tuttu, sillä Into on paljon esillä SeAmkilla, joten kiinnostukseni heräsi välittömästi!

Tuotamme koulutusalallamme tapahtumia sekä muita tuotantoja, ja Into toimi yhtenä toimeksiantajana ensimmäisenä opiskeluvuotenani, tämän vuoksi myös heidän toimintansa oli ennestään jollain tasolla tuttua. Päätin tutkia Inton toimintaa lisää heidän nettisivuiltaan ja somesta. Ilokseni huomasin Inton tekevän kaikenlaista yritysten parissa, esimerkiksi tapahtumia, joten pääsisin varmasti harjoittelussa tekemään monipuolisesti hommia!

Innostuin ”harkkariksi Intolle” ajatuksesta, ryhdyin siis tuumasta toimeen. Halusin niin kovasti päästä Inton tiimiin, että otin kaikki TikTok vinkit hakemuskirjeen teosta käyttöön. Kirjoitin avoimen hakemuksen ja lähetin sen. Ehdin jännittää vain muutaman päivän, kun sainkin jo kutsun haastatteluun!

Haastattelusta jäi käteen super hyvät fiilikset, sekä upouusi ja ihana harkkapaikka!

Jo ekojen viikkojen jälkeen oon huomannut, miten mahtava työpaikka Into on! Täällä harkkarin ei tarvitse pelätä ulkopuolelle jäämistä, tai tylsistymistä, sillä hommia saa aina kun pyytää ja ilmapiiri on lämpimän vastaanottava. Pääsen pitkin kevättä mukaan moniin mielenkiintoisiin ja opettavaisiin juttuihin. Työskentelen mm. somen, markkinoinnin, viestinnän ja tapahtumien parissa.

Tavoitteeni seuraaville kuukausille on kehittää omaa osaamistani, oppia uutta ja päästä mukaan mahdollisimman moniin hommiin. Fiilikset keväästä on odottavaiset ja innostuneet, on ihanaa päästä Inton messiin!

Inton henkilökunta Seinäjoen Keskustorilla

Tässä näitä tyyppejä, joiden kanssa pääset työskentelemään. Kuva: Jesse Mäenpää