Liity tiimiimme

Harjoittelu Intossa antaa sinulle monipuolista työkokemusta.

Liity tiimiimme

Harjoittelu Intossa antaa sinulle monipuolista työkokemusta.

Hae harjoitteluun Intoon – meillä into tarttuu

Into tässä moi. Odottelen täällä hakemustasi. Harjoitteluun, niin niin. Käy välillä niin raskaaksi yksin kaikki hoitaa :-). No ei, onhan tässä näitä vakituisempia hahmoja kolmisenkymmentä, mutta aina on kiva saada uutta verta ainakin hetkeksi.

Ja että mitäkö täällä voisi tehdä? Se riippuu osin itsestäsi. Voit kertoa osaamisestasi ja kiinnostuksestasi vapaasti hakemuksessasi. Monesti keksimme sieltä sopivan kombon hommille. Ainakin meillä auttaa, mitä erilaisemmista töistä on kiinnostunut. Meillä voi osallistua yritystapahtumien järjestelyihin ja markkinointiin, somermarkkinointiin, tietojen keräämiseen ja selvityksiin erilaisista aiheista. Olitpa sitten humanisti, kauppatieteilijä/tradenomi tai insinööri, meillä voi hyvinkin olla sinulle vähintäänkin harkan verran töitä. Vähintään tarkoittaa, että olemme usein pestanneet harkkarin myöhemmin kesätöihin.

Harjoitteluhaku on auki jatkuvasti. Nyt ei kun näppäimet laulamaan. Odottelen täällä viestiäsi. Nähdään ja kuullaan!

Huom: viimeinen harjoittelukuukausi on meillä palkallinen.

Lähetä hakemus ja toive ajankohdasta osoitteeseen rekry@intoseinajoki.fi.

 

PS: Tutustu Intoon työnantajana tarkemmin täällä.

Reetta ja Mikko suosittelevat

Reetta Pentinmäki ja Mikko Lampinen ovat olleet meillä ensin harjoittelussa ja sitten kesätöissä. Katso heidän kokemuksensa.

Mikko oli harjoittelussa kesällä 2020 ja Reetta keväällä 2022. Reetta on tehnyt lähinnä Visit Seinäjoen markkinointitöitä, Mikko ollut mukana ”jokapaikanhöylänä” Inton muissa töissä. Hän mm. teki selvitystöitä erilaisiin kehityshankkeisiin ja sijaisti tori- ja kokouspalveluissa. Intossa saa molempien mielestä osallistua monipuolisesti kaikkeen tekemiseen. – Työyhteisönä tää on uniikki, ei ole muualla tullut vastaan, Reetta toteaa.

Reetta opiskelee kansainvälistä liiketaloutta Seinäjoen ammattikorkeakoulussa ja Mikko ympäristö- ja aluetieteitä Itä-Suomen yliopistossa.

Inton henkilökunta Seinäjoen Keskustorilla

Tässä näitä tyyppejä, joiden kanssa pääset työskentelemään. Kuva: Jesse Mäenpää