FRAMI ON INTON KOTI

FRAMI ON INTON KOTI

Into Seinäjoki toimii Framissa ja vastaa Framin vuokraamisesta yrityksille ja koulutus-, tutkimus- ja kehitysorganisaatioille.

Intokin on Framilla

Into Seinäjoen toimitilat sijaitsevat Framissa. Frami on Seinäjoen suurin toimistorakennuskokonaisuus ja tapahtumakeskus aivan kaupunkikeskustan tuntumassa vehreässä joenrantamaisemassa.

Frami on yritysten, korkeakoulutuksen ja yliopistollisen tutkimuksen keskittymä sekä kaupungin merkittävin kokous- ja kongressitalo. Framin alueella työskentelee yli 1.000 yritysten ja organisaatioiden työntekijää sekä noin 5.000 opiskelijaa. Kokous- ja konressikeskuksessa toteutetaan vuosittain yli 800 tilaisuutta.

Framin rakentaminen joenrantamaisemaan kaupunkikeskustan välittömään läheisyyteen oli 2000-luvun teknologiapuistohuumassa kauaskantoinen ratkaisu. Nyt Frami on kiinteä osa kaupungin ydintä. Kulku rautatieasemalta alueelle kestää kävellenkin vain kymmenisen minuuttia ja uudet bussilinjat liikennöivät säännöllisesti matkakeskuksen, Framin ja Ideaparkin välillä.

Seitsemässä rakennuksessa mm. ammattikorkeakoulu ja yliopistokeskus

Framin alue muodostuu seitsemästä rakennuksesta, joista ensimmäiset A, B ja C -osat rakentuivat vuosina 2001-2003. Suunnittelusta vastasi professori Arto Sipinen. Arkkitehti Anssi Lassilan suunnittelema D-osa valmistui vuosina 2008-2009 ja viimeisimpänä rakennettu Seinäjoen Ammattikorkeakoulun päärakennus Frami F otettiin puolestaan käyttöön vuonna 2013.

Framin A, E ja F -osat ovat Seinäjoen ammattikorkeakoulun käytössä, kun taas C-osassa sijaitsee lukuisten yritysten rinnalla Seinäjoen yliopistokeskuksen (Helsingin yliopisto, Vaasan yliopisto, Tampereen yliopisto, Tampereen teknillinen yliopisto, Taideyliopisto) tutkimusryhmät ja tutkijahotelli yli sadan asiantuntijan voimin.

Frami on myös houkutteleva ja moderni sijoittumispaikka yrityksille. Framin joustavat tilat palvelevat monenlaisia yrityksiä, kuten tilintarkastus-, laki- ja arkkitehtitoimistoja, myynti- ja markkinointiyrityksiä, rahoitus- ja vakuutusyhtiöitä, koulutus- ja henkilöstöpalveluyrityksiä sekä teknologiateollisuuden, ympäristöliiketoiminnan ja rakennusalan toimjoita.

Framin sijainti kulkuyhteyksien keskipisteessä sekä runsaat junayhteydet Tampereelle, Helsinkiin ja Ouluun mahdollistavat nopean liikkumisen toimistolta ympäri Suomea ja tekevät Framista myös houkuttelevan kongressitalon.

Tarjoamme sinullekin tyylikkäät toimitilat, kokoustilat, seminaaritilat, ravintolat ja juhlapalvelut.

Haluatko tuoda yrityksesi Framille? Ole yhteydessä:

Paavola Jaana
Palvelupäällikkö
Framin ja Rytmikorjaamon toimitilat

Klikkaa Framin kotisivuille ja tutustu tarkemmin.