Roves

Roves on yksi Suomen merkittävimmistä yritysalueista. Alueella toimii lähes 500 yritystä.

Roves

Roves on yksi Suomen merkittävimmistä yritysalueista. Alueella toimii lähes 500 yritystä.

Vahva kasvu jatkuu – uusi alue nyt myynnissä!

Roves on yksi Suomen merkittävimmistä yritysalueista. Alueella toimii lähes 500 yritystä. Vetovoimainen teollisuusalue on hyvien liikenneyhteyksien VT18 ja VT19 sekä 5 rautatieyhteyden varrella.

Roveksen pohjoisosan teollisuusalueen asemakaavoitus on valmistunut ja alueelle on rakennettu uutta katu- ja kunnallistekniikkaa, jonka ansiosta tarjolla on monen kokoisia tontteja. Roveksen alueella on vielä vapaana asemakaavoittamatonta, uusia avauksia odottavaa yritystoiminta-aluetta.

Aluetta halkovan Rekkaväylän varrelle on toteutunut yli 100 miljoonan euron rakennusinvestoinnit. Mm. Prima-Power Oy:n ja Epec Oy:n sijoittuminen alueelle tarjoaa lisää potkua Roveksen yritysalueen kehittämiseen teknologiateollisuuden monipuolisena bisnesalueena.

Väyläviraston rakentama puunkuormausterminaali valmistumassa loppuvuodesta 2023. Hanke on osa suunnittelussa olevaa Seinäjoen aseman alueen, ratapihojen ja Roveksen raide- ja logistiikkaterminaalitoimintojen kokonaisuutta.  Roveksen logistiikka-aluetta kehitetään tulevina vuosina monipuolistuvana logistiikkakeskittymänä.

Roveksessa tonttikoot ovat 3000–80 000 m², hinnat alkaen 5 €/m². Uusi teollisuusalueen laajennus on suora jatkumo kehittyvälle Roveksen logistiikka-alueelle. Alueella on erinomaiset logistiikka-alan palvelut. Tankkaamaan pääsee niin diesel- kuin kaasukäyttöisen LBG-, CBG-rekan tai auton.

Olisiko sinun yrityksesi seuraava Roveksen valloittaja?

Ota yhteyttä: Pekka Hunnakko, Into Seinäjoki, puh. +358 500 569 807pekka.hunnakko@intoseinajoki.fi

Roves sopii myös sinulle

Keskellä
Seinäjoen Roveksessa olet keskellä kaikkea. Valtateiden sekä junayhteyksien ansiosta reitit ovat avoinna koko Suomeen ja kaikkialle maailmaan.
Yhdessä
Roveksessa et ole yksin. Ympärilläsi on satoja yrityksiä ja tuhansia kollegoita: yhteistyökumppaneita, alihankkijoita, tavarantoimittajia, palveluntuottajia.
Kasvussa
Roveksessa on kasvunvaraa. Sinulle, kumppanillesi, kilpailijallesikin. Kasvu on yhteinen etu. Osoite Roveksessa on sijoitus, joka tuottaa yrityksellesi arvoa.

Esimerkkejä myytävistä tonteista

5913 m2 Akseliväylä 6

Teollisuustontti.
Rakennusoikeus: 2365 k-m2
Myyntihinta: 106 434 € tai vuokra 5321,70 €/v.
Tontti rajoittuu Rekkaväylään hyvällä näkyvyydellä.

4153 m2 Akseliväylä 1

Teollisuustontti
Rakennusoikeus 1661 k-m2.
Myyntihinta: 41530 € tai vuokra 2078,50 €/v.
Tontti rajoittuu Uurastajantiehen ja Akseliväylään.

14,4 ha Piirturiväylä

Kaupallis-painotteinen palvelualue. Voidaan lohkaista tontti tarpeen mukaan.
Myyntihinta: ensimmäiset 8000 m2  25€/m2 ja seuraavat 8000 m2  20 €/m2. Vuosivuokra 5% myyntihinnasta.

Ota yhteyttä:

Hunnakko Pekka
Palvelupäällikkö
Yritystontit ja teolliset tilat