Toimitilat

Tarvitsetko toimitilaa tai onko sinulla tila vapaana?

Ole meihin yhteydessä. Etsitään yrityksellesi uusi kotipesä tai tilallesi ostaja/vuokralainen.

Toimitilat

Tarvitsetko toimitilaa tai onko sinulla tila vapaana?

Ole meihin yhteydessä. Etsitään yrityksellesi uusi kotipesä tai tilallesi ostaja/vuokralainen.

Vapaat toimitilat Seinäjoella

Löydä uusi toimitila yrityksellesi tai uusi vuokralainen vapaaseen tilaasi.

Onko sinulla toimitila, jonka haluat vuokrata tai myydä? Tarvitseeko yrityksesi uuden toimitilan? Toimitilat.seinajoki.fi -palvelussa voit ilmoittaa vapaita tiloja ja etsiä uutta. Mikäli tarjonnasta ei löydy sopivaa, kerro tarpeesi ja jatketaan etsintää yhdessä.

Rekisterissämme ovat kattavasti Seinäjoen kiinteistönomistajat ja vuokranvälittäjät, joille voimme halutessasi laittaa joko yrityksesi nimellä tai anonyymisti tilakyselyn. Avullamme saat siis varmasti monipuolisen listauksen vapaista ja vapautuvista liike- ja toimitiloista – veloituksetta.

Kääritäänkö hihat? Ota yhteyttä:

Koskipalo Niina
Kaupunkikeskustan kehitys ja liiketilat

Etsitkö uutta toimitilaa Seinäjoelta?

Millaisia toimitiloja Seinäjoella on tarjolla?
Kaiken kokoisia liike- ja toimitiloja. Uusia rakennetaan koko ajan, erityisesti teollisuusalueelle. Hintataso on varsin maltillinen, joten pienelläkin budjetilla on mahdollista aloittaa liiketoiminta omissa tiloissa.
Millaiset tilat ovat kysytyimpiä?
Erityisesti pienet ja keskisuuret tilat ovat erittäin kysyttyjä. Myös tilan muuntautuvuus on tärkeää, kun työelämä ja tapa tehdä töitä ovat muuttuneet viime vuosina.
Miten Into auttaa toimitilan etsijää?
Inton toimitilat.seinajoki.fi -palvelusta voit itse tutustua vapaana oleviin liike- ja toimitiloihin. Mikäli tarjonnasta ei juuri tällä hetkellä löydy tarpeisiisi vastaavaa tilaa, ole yhteydessä, niin lähdetään etsimään!
Miten prosessi normaalisti etenee?
Kerro meille minkälainen tila sinulla on etsinnässä ja minkälaista toimintaa siellä on tarkoitus harjoittaa. Me lähetämme toiveidesi mukaan joko yrityksesi nimellä tai anonyymin toimitilakyselyn rekisterissämme oleville kiinteistönomistajille & vuokranvälittäjille. Saatuamme heiltä listaukset vapaista ja vapautuvista tiloista lisätietoineen koostamme ne kaikki sinulle sähköpostitse tutustuttavaksi. Tämän jälkeen voit vapaasti olla yhteydessä mielenkiintoisiksi kokemiesi tilojen yhteyshenkilöihin tiedustellaksesi tiloista lisää ja sopiaksesi tutustumiskäynnin. Palvelumme on täysin maksuton.

Onko sinulla tila vapaana?

Miten Into auttaa toimitilan myyjää?

Ilmoita oma vapaana oleva tai vapautuva liike- tai toimitila Inton toimitilat.seinajoki.fi -sivulle. Palvelu on tarkoitettu niin tilojen omistajille kuin kiinteistön- ja vuokranvälittäjille. Mikäli haluat, lisäämme sinut myös liike- ja toimitilojen edustajien yhteystietolistalle, jolloin saat jatkossa myös kaikki tilakyselymme. Palvelumme on täysin maksuton.

Miten prosessi normaalisti etenee?

toimitilat.seinajoki.fi -sivustolla ilmoittaminen on todella helppoa! Listaa tilan ominaisuudet ja koko sekä lisää vähintään yksi kuva. Mikäli haluat jatkossa saada sähköpostiisi Inton toimitilakyselyt, ilmoita siitä niina.koskipalo@intoseinajoki.fi. Mikäli sinulla ei ole kyselyyn soveltuvaa tilaa, ei sinun tarvitse kyselyyb reagoida. Mikäli taas koet, että tilasi vastaa juuri asiakkaamme tarpeita, kerro siitä vastausviestillä. Koostamme tilaa etsivälle asiakkaalle kaikki potentiaaliset tilavaihtoehdot sähköpostitse, jonka jälkeen hän on yhteydessä suoraan sinuun, mikäli tilasi vaikuttaa sopivalta. Helppoa, eikö!

Millaiset tilat ovat kysytyimpiä?

Kaiken kokoisille tiloille on tällä hetkellä kysyntää, sillä Seinäjoki kiinnostaa niin alueellisesti kuin valtakunnallisesti!

Mitä pitää muistaa, kun laittaa tilan myyntiin/vuokralle (esim. stailaus, kunnon kuvat jne…)

Anna tilasta mahdollisimman tarkat tiedot, näin vältyt myös turhilta yhteydenotoilta. Pieni stailaus myös yleensä auttaa lisäämään tilan kiinnostavuutta. Panosta laadukkaisiin kuviin! Mikäli et itse ole velho napsimaan edustavia tilakuvia, kannattaa kääntyä ammattilaisen puoleen. 

Tarvitteko lisää tilaa? Frami D:ssä vapautumassa isompi toimistotila
Rytmikorjaamo 10 v – tuli enemmän kuin uskallettiin odottaa 
Frami F:n katolle aurinkovoimala 
Muista hyödyntää toimitilat.seinajoki.fi
Rytmikorjaamolle reilusti uutta toimistotilaa

Jätä yhteydenottopyyntö