Tavoitteenani on saada matkailijat innostumaan Seinäjoesta ja myös koko maakunnasta. Toimin Intossa matkailun markkinointipäällikkönä ja ylläpidän mm. Visit Seinäjoen nettisivuja ja somekanavia. Tuotan  – toivoakseni – inspiroivia sisältöjä potentiaalisille matkaajille, jotta nämä innostuisivat tulemaan tänne.

Tämä on se varsinainen työni. Lisäksi toimin otona Visit Lakeus Oy:n toimitusjohtajana. Visit Lakeus Oy on kuuden eteläpohjalaiskunnan ja Into Seinäjoki Oy:n omistama matkailuyhtiö, joka tarjoaa mm. maakunnan matkailuyrityksille ja kunnille mahdollisuuden yhteiseen näyteikkunaan. Yhtiö koordinoi hienoa perhematkailukampanjaa, onhan meillä Etelä-Pohjanmaalla Suomen parhaat lapsiperhekohteet. Maakunnan tunnettuudessa on vielä paljon tehtävää. Työ vaatii aika paljon luovuutta ja itsekin inspiroitumista, onneksi kivat ja lennokkaat työkaverit ja upeat yrittäjät auttavat tässä työssä!

Itse inspiroidun matkustamisesta ja eri kohteista, ovat ne sitten kotimaassa tai ulkomailla. Olen maantieteilijä, joten ehkä paikoista kiinnostuminen johtuu siitä. Vapaalla harrastan liikuntaa, puutarhanhoitoa ja lukemista. Ja lukeminen tarkoittaa ihan kirjoja ja lehtiä, siis printtiä!