Kysy Intolta

Sinä kysyt, me vastaamme. Tätä Into on ja tätä teemme.

Kysy Intolta

Sinä kysyt, me vastaamme. Tätä Into on ja tätä teemme.

Kuka omistaa Inton?

Seinäjoen kaupunki (89,15%) ja Seinäjoen ammattikorkeakoulu (10,85%). Tutustu Intoon yhtiönä tarkemmin painamalla tästä linkistä.

Onko Into yritys?

Kyllä, Into on julkisomisteinen osakeyhtiö. Into Seinäjoki Oy tytäryhtiöineen  (Kiinteistöyhtiöt Frami D ja E, Seinäjoen Yrityskiinteistöt Oy, Seinäjoki Congress Oy ja Rytmikorjaamo Oy)  kuuluu Seinäjoen kaupunkikonserniin.

Mitä Into oikein tekee?

Kaikki työmme tähtää siihen, että alueemme yritykset pärjäisivät hyvin ja että Seinäjoki olisi houkutteleva paikka yrityksille. Palvelemme aloittavia, toimivia ja tänne sijoittuvia yrityksiä niiden tarpeiden pohjalta. Järjestämme esimerkiksi liiketoimintaa ja verkostoitumista edistäviä tapahtumia, neuvomme rahoituslähteiden ja kumppanien löytämisessä, etsimme toimitiloja ja tontteja.

Mitä Inton palvelut maksavat?

Inton palvelut ovat pääsääntöisesti maksuttomia. Ohjaamme asiakkaita jatkuvasti eteenpäin hyödyntämään alueen yritysten maksullisia yrityspalveluita.

Ovatko Inton tapahtumat maksuttomia?

Kyllä, Inton tapahtumat ovat pääosin osallistujille maksuttomia. Isommat seminaarit tai tapahtumakokonaisuudet voivat olla maksullisia, mutta maksullisuudesta ilmoitetaan tapahtumasivulla erikseen. Tässä linkki tulossa oleviin tapahtumiimme.

Saako Inton tapahtumiin osallistua, vaikka ei ole vielä omaa yritystä?

Kyllä saa osallistua. Inton tapahtumasisällöt voivat olla auttamassa alkuun oman yritysidean kanssa tai sopivan yhteistyökumppanin löytämisessä.

Miten te olette kaikki noin innokkaita ja energisiä aina? Onko teillä koskaan huono päivä?

Meille rekrytoidaan ihmisiä hyvällä palveluasenteella. Työmme asiakkaiden menestyksen eteen on niin energisoivaa, että eihän täällä voi kuin innostua. Into työyhteisönä ja meidän työkaverit ovat työn positiivinen mauste ja hankalia asioita voi aina keskustella työkaverin, esimiehen tai koko Inton porukan kanssa.

Siellä on niitä asiantuntijoita… Mitä he tekevät ja osaavat?

Olemme nimenneet selkeyden vuoksi asiantuntijoiksi henkilöitä, jotka vastaavat jonkin tietyn  toimialan tai palvelukokonaisuuden kehittämisestä ja neuvovat yrityksiä. Loppujen lopuksi kaikkien intolaisten työssä on aina sama maali: auttaa yrityksiä menestymään Seinäjoella. Tutustu henkilökuntaamme tarkemmin täällä.

Yritykseni sijaitsee Seinäjoen ulkopuolella, voinko silti hyödyntää Inton palveluita?

Useita palveluitamme voi hyödyntää myös yritys, joka sijaitsee Seinäjoen ulkopuolella.

Mistä löydän yrityksen perustamiseen tai kehittämiseen liittyviä lomakkeita?

Olemme koonneet erilaisia sähköisiä palveluita omalle sivulleen. Klikkaa siellä kohtaa Yritystulkki.

Meillä on tarvetta rekrytoida. Saako Intolta jotain apua tähän?

Voit jättää yrityksesi työnantajakuvauksen maksutta töihin Seinajoelle -sivustolla. Markkinoimme sivustoa valtakunnallisesti.

Mitäs muuta haluaisit kysyä? Ota yhteyttä:

Männikkö Sanna
Viestintä- ja markkinointipäällikkö