Sijoittumispalvelut

Sijoitu Seinäjoelle. Me autamme yritystäsi laskeutumaan pehmeästi alueelle.

Sijoittumispalvelut

Sijoitu Seinäjoelle. Me autamme yritystäsi laskeutumaan pehmeästi alueelle.

Sijoitu meille – tervetuloa Seinäjoelle!

Seinäjoki on monella mittarilla Suomen paras paikka yrityksille. Siksi on helppo toivottaa kaikki uudet yritykset tervetulleiksi. Into Seinäjoen yksi keskeisistä tehtävistä on tukea yritysten sijoittumista alueelle. Etsimme kanssasi uusia asiakkaita ja kumppaneita, toimitilaa, tonttia, osaajia. Sijoitu Seinäjoelle, se luo hyvät puitteet yrityksesi menestymiselle ja kasvulle.

Tapaamme vuosittain satoja yrityspäättäjiä, joiden kanssa keskustelemme sijoittumisasioista. Tiedämme siis erittäin hyvin, mitkä asiat yrityksiä askarruttavat. Teemme erilaisia sijoittumiseen liittyviä tarjouksia yli sata.

Palvelut sijoittuvalle yritykselle

Asiakastilaisuus Seinäjoella

Olisiko Seinäjoella yrityksellesi asiakkaita? Olisiko tänne jopa hyvä sijoittua? Testataan. Kutsutaan yhdessä yrityksesi kanssa potentiaaliset asiakkaat ja sidosryhmät aamiaiselle. Sinä määrittelet yleisön, me autamme järjestelyissä.

Ohjelmarunko klo 8.15-n. 10.00: aamiainen, yrityksesi puheenvuoro, keskustelua ja verkostoitumista. Tarvittaessa Inton edustaja juontaa ja avaa tilaisuuden.

Kustannukset sinulle: Tilavuokra (n. 100 e) + tarjoilut (maks 20 e/hlö).

Tutustumiskäynti Seinäjoelle

Kolme kovaa tapaamista Seinäjoella samana päivänä
1. YRITYSTAPAAMINEN potentiaalisen asiakkaan tai yhteistyökumppanin kanssa.
2. TONTTI- TAI TOIMITILAKATSELMUS teollisuusalueella tai vapaana olevassa toimitilassa/tiloissa.
3. PÄÄTTÄJÄTAPAAMINEN kaupungin johdon, luottamushenkilöiden tai toimialajohdon kanssa. Sinä päätät. Me järjestämme.

Kesto: 1 arkipäivä, kustannukset sinulle omat matkakulut.

Kutsu Into käymään

Teemme vuosittain yli 100 sijoittumiskäyntiä yrityksissä eri puolilla Suomea. Kerromme Seinäjoesta ja selvitämme yritysten kiinnostusta sijoittua tai hankkia uusia asiakkaita tai päämiehiä.

Työmme tuloksena 25 yritystä sijoittuu vuosittain Seinäjoelle. Hyödynnä sinäkin maksuton palvelumme ja tilaa Into käymään.

Toimitila tai tontti

Etsitkö liike- tai toimitilaa Seinäjoelta?  Into tarjoaa yrityksille toimitilat.seinajoki.fi -palvelun, jossa voi etsiä oman yrityksen tarpeisiin soveltuvia tiloja. Mikäli tarjonnasta ei löydy sopivaa, ota yhteyttä, niin jatketaan etsintää yhdessä. Palvelu on yrityksille täysin maksuton!

Yritystonteissa on Seinäjoella mistä valita. Eniten tarjontaa on yhdellä Suomen suurimmista yritysalueista – Roveksessa – mutta tilaa on myös muilla alueilla. Kerro tarpeesi, me etsimme parhaan paikan.

Osaavaa työvoimaa

Tarvitsetko osaavaa työvoimaa? Autamme ja tuemme yritystäsi myös uusien osaajien löytämisessä. Töihin Seinäjoelle -verkkopalvelussa voit maksutta ilmoittaa yrityksessäsi avoinna olevista tehtävistä. Samalla osallistut yhteisiin rekrytointikampanjoihimme ja saat yrityksellesi näkyvyyttä Into Seinäjoen markkinointiponnistusten kautta.

Autamme yrityksiä myös kansainvälisten osaajien rekrytointiin liittyvien valmiuksien parantamisessa.

Pop up -toimitila

Miten töiden tekeminen ja asiakkaiden tapaaminen Seinäjoella sujuvat? Testaa kahden viikon testiajolla.

Tarjoamme käyttöönne maksutta 1-2 henkilön toimitilan kahdeksi viikoksi Seinäjoen keskustan alueelta. Asumisesta ja muista henkilökohtaisista kuluista vastaatte itse.

Sovimme kaksi sidosryhmätapaamista tai otamme mukaan alueelliseen toimialaryhmän kokoukseen kahden viikon aikana.

Sijoitu Seinäjoelle! Ota yhteyttä

Pajunen Jukka
Asiakkuudet ja sijoittuminen
Kivimäki Elisabet
Sijoittumispalvelut ja kansainvälistyminen
Seppä-Lassila Tapio
Yritysten liiketoiminnan kehittäminen
Mansikkamäki Riina
Ruokaketjun yritysten kehittäminen

Yrityksen sijoittuminen Seinäjoelle

Mitä Into tekee uusien yritysten saamiseksi Seinäjoelle?

Teemme brändityötä, jolla varmistamme, että Seinäjoki on päättäjien kartalla.

Kontaktoimme yrityspäättäjiä aktiivisesti ja tarjoamme Seinäjokea kasvun paikkana. Kerromme millainen kaupunki Seinäjoki on ja autamme yritysten sijoittumista alueelle. Kontaktoimme vuosittain tuhansia yrityksiä eri kanavissa ja tapahtumissa, ja kasvavat yritykset ovat myös itse meihin yhteydessä, kun tunnistavat Seinäjoen mahdollisuudet.

Meidän tapamme on tehdä asiat mutkattomasti ja asiakkaalle helpoksi. Reagoimme nopeasti muutoksiin. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja sijoitu Seinäjoelle.

Miten sijoittuminen yleensä käytännössä etenee?

Haluamme kuulla jokaisen asiakkaan oman kasvusuunnitelman ja katsomme yhdessä, mitä Seinäjoki voi asiakkaalle tarjota. Avaamme millainen kaupunki Seinäjoki on ja miten tänne sijoittuminen auttaa kasvua.

Autamme asiakasta aina hänen tarpeensa mukaan: esimerkiksi löytämään Seinäjoelta uusia kumppaneita, toimitilavaihtoehtoja ja sopivia tontteja, osaajia ja yritysverkostoja. Sijoitu kasvukeskukseen Seinäjoen alueelle ja luo yrityksellesi hyvät edellytykset liiketoiminnan kehittämiseen.

Mitkä ovat yritysten tärkeimmät kysymykset, kun uutta paikkakuntaa mietitään?

Tärkeimmät sijoittumiseen vaikuttavat tekijät ovat kaupungin vetovoima ja tulevaisuuden näkymät, kaupungin luotettavuus investointien kannalta, sopivien yrityskumppanien löytyminen alueelta ja työvoiman saatavuus. Myös koulutustarjonta, oikeanlaiset toimitilat, yritysverkostot, saavutettavuus ja logistiikan toimivuus ovat tärkeitä tekijöitä, joilla yritys varmistaa omaa kilpailukykyään.

Miten paljon uusia yrityksiä sijoittuu Seinäjoelle vuosittain?

Autamme vuosittain 25–35 yrityksen sijoittumista Seinäjoelle.

Minkä alan yrityksiä tulee eniten?

Viime vuosina Seinäjoelle on sijoittunut eniten teollisuuden, palveluiden, it-alan ja rakennusalan yrityksiä.

Sijoitu Seinäjoelle, miksi se kannattaa?

Seinäjoki on tutkitusti Suomen paras paikka yrityksille. Seinäjoki on Suomen vireimpiä kaupunkeja ja yritysten aktiivisuus on meillä huipputasolla. Koko Etelä-Pohjanmaan maakunta on tunnettu yritteliäisyydestään ja tekemisen kulttuurista.

Seinäjoki on kasvukaupunki ja yritykset luottavat kaupungin vetovoimaan. Se näkyy vahvana investointien vyörynä. Vuosina 2017–2021 yksityiset investoinnit Seinäjoelle olivat yli miljardi euroa.

Yritysten verkostoitumistahto on vahvaa ja tänne sijoittuva yritys saa verkostoista lisävoimaa, toisin sanoen ”ylimääräisen pelaajan”.

Sijoitu alueelle, sillä Seinäjoki on helposti saavutettavissa. Päärata kulkee kaupungin keskustan halki ja varmistaa ekologisen liikkumisen. Logistinen sijainti Helsingin ja Oulun puolimatkassa tuo kilpailukykyä kuljetuksiin.

Siksi Seinäjoki on yrittäjäystävällisin
Valion Seinäjoen tuotannosta yli puolet vientiin
Virosta buustia Seinäjoen startup-skeneen
Blogi 23.11.2022
Avaruusakatemiasta osaajia yrityksiin 
Wisdomic on nyt Frendy
Rohkea myllää sumunkin keskellä
Blogi 27.10.2022

Jätä yhteydenottopyyntö