Yritysverkostoja Seinäjoella

Tällä sivulla kootusti vahvojen toimialojemme yrityksiä. Poimi uusia kumppaneita verkostoosi.

Hae yritystä

Valitse toimiala

Paina plussaa nähdäksesi tarkennetut toimialalistat

Adamantine
Elintarvikeyritykset / ICT / Koneensuunnittelu ja -rakennus / Teollisuuden kunnossapito

Olemme sähkö- ja automaatioalan asiantuntijayritys. Kattavan yhteistyökumppaniverkoston avulla voimme tarjota kokonaisvaltaisia sähkö-, automaatio- ja instrumentointitoimituksia.

Aistico
Elintarvikeyritykset / ICT / Tehdasautomaatio

Tarjoamme ICT- ja ohjelmistoratkaisuja valmistavaan teollisuuteen ja logistiikka-alalle. Erikoisosaamistamme on pelillistäminen ja ihmiskeskeinen teknologia. Voimme myös auttaa kehittämään nykyistä ratkaisuasi esimerkiksi datasi analysoinnissa tai tekoälymallien rakentamisessa.

Alavuden Öljynpuristamo
Elintarvikeyritykset / Elintarvikkeiden raaka-aineet

Tuotamme korkealaatuista, jäljitettävää kylmäpuristettua rypsiöljyä tavanomaisena ja luomuna. Tuotteitamme saa kontissa, tynnyrissä, 10 l kanisterissa sekä 0,5 l ja 0,25 l pulloissa. Pullotamme tuotteitamme myös asiakkaan etiketeillä ja alihankintana. Käsittelemme myös muita öljykasveja ja tarjoamme öljyämme myös rehu- ja tekniseen käyttöön.

ASX Systems
Koneensuunnittelu ja -rakennus / Pakkaaminen / Tehdasautomaatio / Teollisuuden kunnossapito

Olemme tehdasautomaation ammattilaisia ja meillä on vahva mekaanisen ja sähköpuolen kokemus lattiatasolta johtotehtäviin. Teemme pieniä linjamuutoksia tai vaikka kokonaisia tuotantolinjoja. Me myös pakkaamme, pinoamme ja liikutamme mitä vain tuotannon tavoitteita tukien.

Aurinkolinnan Marjat
Elintarvikejalosteet / Elintarvikeyritykset

Kasvatamme mansikkaa, vadelmaa ja mustaherukkaa sekä jatkojalostamme oman tilan marjatuotteita. Meiltä löytyy tuoreet marjat, perinteiset hyörymehut, hillot ja hyytelöt. Makuvaihtoehtoja löytyy runsaasti.

Caplan
Elintarvikeyritykset / Koneensuunnittelu ja -rakennus / Muut / Tehdasautomaatio

Olemme teollisuuden sekä kone- ja laitevalmistajien kumppani teknologisissa kokonaisuuksissa. Palveluihimme kuuluvat projektinhoito, suunnittelu, digitaalinen testaus ja käyttöönotto. Ne luovat säästöjä, nopeutta, ennakointia ja kestävyyttä sekä investointeihin että ratkaisujen elinkaareen.

ER-Pakkaus
Muut

Olemme yksityinen perheyritys Etelä-Pohjanmaalta, ja omaamme vuosikymmenten kokemuksen kartonki- ja aaltopahvipakkausten valmistajana. Nykyaikaisen konekantamme, sekä työlleen omistautuneen henkilökuntamme kanssa luomme tarpeisiisi etsimäsi pakkausratkaisut. Meistä ja tuotevalikoimastamme lisää nettisivuillamme.

Foodwest
Elintarvikealan asiantuntijat

Elintarvike - ja ravintola-alan kehitysyhtiö. Tuotamme palveluita kaikentyyppisille elintarvikealan toimijoille. Palveluitamme ovat mm. tuotteiden ideointi ja konseptointi, tuotekehitys, valmistus ja pakkaaminen, markkina- ja kuluttajatutkimus, laatu - ja elintarviketurvallisuuspalvelut, tuotetietopalvelut ja ravitsemusasiantuntijapalvelut.

Fresh Pro
Elintarvikejalosteet / Elintarvikeyritykset / Elintarvikkeiden raaka-aineet

Olemme Fresh Servant -konserniin kuuluva elintarviketukku. Valikoimamme runko koostuu kokonaisista ja jalostetuista hedelmistä ja vihanneksista, jota täydentää valikoidut teolliset tuotteet. Vahvuutemme on nopeus reagoinnissa ja logistiikassa, vahva osaaminen ultratuoreissa elintarvikkeissa sekä laajat mahdollisuudet asiakaskohtaisiin ratkaisuihin.

General-Reality
Elintarvikeyritykset / Muut

Tiimimme koostuu musiikin, ohjelmoinnin, 2-3D taiteilijuuden, myynnin ja rahoitusasiantuntijuuden ammattilaisista. Tuotamme lisätyn todellisuuden projekteja mm. myynnin ja markkinoinnin tueksi. Olemme omistautuneita luomaan mahtavia ja ainutlaatuisia asioita asiakkaillemme ja toteutamme ideat viimeisteltynä uusimmilla teknologisilla ratkaisuilla.

Into Seinäjoki
Elintarvikealan asiantuntijat / Elintarvikeyritykset

Olemme yrityskehitysyhtiö ja tarjoamme palveluita liiketoiminnan kehittämiseen. Ruoka-ala on yksi painopistetoimialoistamme.

Jarte Steel
Koneensuunnittelu ja -rakennus / Teollisuuden kunnossapito

Valmistamme säiliöt kaikkiin käyttötarkoituksiin ja olosuhteisiin. Valmistamme paineastioita ja säiliöitä mm. meijereihin, olutpanimoihin ja elintarviketeollisuuteen. Valmistamme myös alumiiniset, ruostumattomat ja haponkestävät monikerrossäiliöt, kuten esimerkiksi paineastiat, lämmitettävät ja jäähdytettävät säiliöt ja sekoitussäiliöt.

Kaffiino
Elintarvikejalosteet / Elintarvikeyritykset

Olemme Lappajärvellä toimiva pienkahvipaahtimo. Paahdamme gourmet-luokan Arabica-raakakahvia asiakkaan toiveiden mukaisesti. Paahtotekniikkamme yhdistää perinteisen artesaanipaahdon parhaat elementit uuteen teknologiaan. Meiltä saa halutessaan tilaustuotteena yksilöidyn kahvituotteen omalla etiketillä. Tuotteemme on myös mainio liikelahja.

Kauhajoen Laatuleipurit
Elintarvikejalosteet / Elintarvikeyritykset

Olemme ruoka- ja kahvileipien valmistukseen keskittyvä lähileipomo. Laajan tuotteistomme erikoisuus on naurisleipä. Toimitamme tuotteita vähittäiskaupoille sekä suurkeittiöille, kahviloille ja grilleille.

Kauhajoen Palvaamo
Elintarvikejalosteet / Elintarvikeyritykset

Olemme perinteikäs palvaamo ja kaikki palvituotteemme valmistuvat aidossa suomalaisessa savusaunassa.

Kotileipomo Paula Kahra
Elintarvikealan asiantuntijat / Elintarvikejalosteet / Elintarvikeyritykset

Perinteisessä kotileipomossamme, jo 30 vuoden kokemuksella, valmistuvat niin perinteiset kahvipöytien levonnaiset, kakut sekä käsityönä valmistetut gluteenittomat tuotteet. Valmistamme juuri sinun tarpeisiisi sopivat leipomotuotteet tilauksesta.

Kuljetusliike Järvimäki
Muut

Olemme elintarvikkeiden kuljetuksiin keskittynyt Etelä-Pohjalainen kuljetusliike. Toimimme koko Etelä-Pohjanmaan alueella aina Etelä-Suomeen ja ulkomaille Ruotsiin ja Tanskaan saakka. Autamme tuotteenne maailmalle luotettavasti ja joustavasti.

Laidun Hereford
Elintarvikejalosteet / Elintarvikeyritykset / Elintarvikkeiden raaka-aineet

Olemme kahden karjankasvattajan yritys ja laajensimme toimintaamme myös lihaleikkaamoon sekä -jalostamoon. Raaka-aineena tuotteissamme käytetään luonnonmukaisesti kasvanutta Hereford naudanlihaa, joka on myös maultaan maailmanlaajuisesti tunnustettua. Valmistamme kotimaista ja lisäaineetonta Herefordlihaa. Toimitamme tuotteitamme myös kotiovelle.

Lakeuden Highland
Elintarvikejalosteet / Elintarvikeyritykset / Elintarvikkeiden raaka-aineet

Olemme ylämaankarja- ja lammastila ja soramyymme tuottamamme naudan- ja karitsanlihan pienestä tilamyymälästämme. Meiltä saat naudasta mm. erilaisia pihvejä, briskettiä, ribsiä, erilaisia paisteja, jauhelihaa, makkaroita sekä säilykkeitä. Karitsasta on saatavana mm. jauhelihaa, lapaa, niskaa, kyljyksiä, fileitä, viuluja, paistia ja ribsiä.

Lakeuden Hunaja
Elintarvikejalosteet / Elintarvikeyritykset

Olemme mehiläistila jossa mehiläisten kasvatuksen lisäksi viljelemme mustaherukkaa ja apilaa. Valmistamme tilalla erilaisia ja -makuisia hunajia. Tuotteisiimme kuuluu mm. apilasta tehty hunaja, inkiväärillä, sitruunalla, eucalyptuksella, lakritsalla ja chilllä maustettuja hunajia. Lisäksi valmistamme myös mm. laadukasta granolaa useina eri makuina.

Lakeuden peruna- ja juureskuorimo
Elintarvikejalosteet / Elintarvikeyritykset / Elintarvikkeiden raaka-aineet

Olemme erikoistuneet palvelemaan yrityksiä, jotka haluavat tarjota asiakkailleen unohtumattomia makuelämyksiä kotimaisista juureksista, kasviksista ja vihanneksista helposti ja nopeasti. Tuotteemme ovat takuutuoreita, sillä ne valmistetaan ja toimitetaan saman päivän aikana. Toimitamme tuotteita ammattikeittiöihin ja tilauksesta vaikka juhliin.

Lapuan Peruna
Elintarvikejalosteet / Elintarvikkeiden raaka-aineet

Tarjoamme elintarviketeollisuuden raaka-aineille ja sivuvirroille nestemäisten aineiden haihdutus-väkevöintipalvelua. Pystymme käsittelemään myös kasvintuotannon yhteydessä syntyviä nestemäisiä raaka-aineita ja biomassoja sekä lääke- ja kosmetiikkateollisuuden raaka-aineita. Palvelu perustuu Falling Film -tyyppiseen alipainehaihdutukseen.

Linseed
Elintarvikejalosteet / Elintarvikkeiden raaka-aineet

Pääraaka-aineemme on suomalainen öljypellava, josta valmistamme mm. Valo24h paahdettu rouhittu pellava + marjat -aamiaissarjan tuotteita ja Lumina gluteeniton jauhoseossarjan tuotteita. Näiden lisäksi myymme suomalaista öljypellava raaka-ainettamme eri muodoissa muille elintarvikealan yrityksille.

Lumikko Technologies
Muut

Kehitämme ja valmistamme lämmönsäätölaitteita mm. elintarvikekuljetuksiin. Kehitystyö on jatkunut jo yli 50 vuotta Seinäjoella. Elintarvikkeiden turvallinen kuljettaminen vaihtelevissa olosuhteissa on ollut kehitystyömme lähtökohtana. Tulevaisuuden muuttuvat ympäristövaatimukset- ja olosuhteet ohjaavat tuotteidemme kehitystyötä ja valmistusta.

Mallaskuun panimo
Elintarvikejalosteet

Valmistamme useita erilaisia ja tyyppisiä oluita, siidereitä sekä muita virvoitusjuomia. Valmistamme tilauksesta myös personoituja oluita etiketteineen ja pakkauksineen esimerkiksi omalla tuotemerkilläsi tai mainos- tai juhlakäyttöön. Toteutamme tilauksesta tapahtuma-anniskelua ja meiltä voi myös vuokrata oluthanoja.

Möljän tila
Elintarvikkeiden raaka-aineet

Kasvatamme puutarhatilallamme pääasiassa mansikkaa ja valkosipulia sekä mustavalkosipulia. Myymme tuotteitamme tilamyymälässämme.

Myllylammen marjatila
Elintarvikkeiden raaka-aineet

Marjatilamme on Pohjanmaan vanhin. Jo yli 40 vuotta olemme viljelleet marjoja pohjalaisille. Tällä hetkellä kasvatamme sesonkiaikoina mansikkaa sekä pensasmustikkaa. Olemme laajentamassa toimintaamme myös kasvihuoneviljelyyn ja jatkossa meiltä saa myös kasvihuonemansikkaa toukokuusta marraskuuhun.

Namitupa
Elintarvikejalosteet

Olemme perinteinen karamellitehdas Ilmajoella. Valikoimastamme löytyy palkitut salmiakit, vanhanajan karamellit sekä sesonkien mukaan elävät Enkelin Eväspussi herkkulahjat. Näppärästi ja pienissäkin erissä valmistuvat myös private label -tuotteet, mainoskaramellit sekä liikelahjat.

Nelimarkan leipomo
Elintarvikejalosteet

1960-luvulla perustettu perheyritys, jossa leivotaan jo kolmannessa sukupolvessa. Tuotevalikoimassamme kahvi- ja ruokaleivät sekä konditoriatuotteet. Leivomme perinteisiä menetelmiä hyödyntäen parhaista raaka-aineista. Kehittelemme koko ajan uusia tuotteita myyntiin ja olemme aina kiinnostuneita uusista mahdollisuuksista ja kumppanuuksista.

Niemelän marjatila
Elintarvikkeiden raaka-aineet

Kasvatamme marjatilallamme punaisia ja keltaisia vadelmia, karhunvadelmaa, musta-, puna-, viher- ja valkoherukoita, karviaisia ja tyrniä. Tuotteitamme on saatavilla tuoreina ja pakasteina. Viljankuivauspalvelu ja tilauksesta ekologisia rikkakasvien kuumavesitorjuntoja sekä ultraäänipesuja vaikeasti puhdistettaville koneiden ja laitteiden osille.

Niemenkylän konepaja
Koneensuunnittelu ja -rakennus / Tehdasautomaatio

Tarjoamme koneistus- ja kunnossapitopalveluja Seinäjoen talousalueella. Palveluihimme kuuluu myös koneiden, laitteiden sekä kalusteiden suunnittelu ja valmistus.

Nordic Stainless Steel Tanks
Koneensuunnittelu ja -rakennus

Suunnittelemme, konsultoimme ja myymme ruostumattomia ja haponkestäviä säiliöitä, paineastioita ja muita laitteita. Säiliöitämme käytetään esimerkiksi meijeri-, panimo-, lääke-, kemian-, prosessi-, sekä puu- ja paperiteollisuudessa. Valmistamme niin pienet muutaman litran säiliöt, kuin myös paikalla kasattavat usean sadantuhannen litran säiliöt.

NordLog
Muut / Pakkaaminen

Maahantuomme ja jälleenmyymme tuotteita tuotannon, varastoinnin ja kuljetuksen tarpeisiin. Tuotteitamme ovat mm. laatikot, metallirullakot, kuljetusalustat, HDPE-pussit, käsi- ja konekiristekalvot, muovilavat, TKT-termokaapit.

Oja-Nisulan kanala
Elintarvikkeiden raaka-aineet

Tilamyymälässämme myydään kellon ympäri aina korkealaatuisia kananmunia. Meillä on oma tilapakkaamo, joka mahdollistaa munien toimittamisen myös läpivalaistuna, painoluokiteltuna ja leimattuna yrityskäyttöön. Toimitamme munat tarvittaessa perille saakka.

Oy West Mills Ab
Elintarvikejalosteet / Elintarvikkeiden raaka-aineet / Pakkaaminen

Konserniimme kuuluvat Korpelan Mylly ja Taivalkosken Mylly ovat erikoistuneet ekstruusioon, jonka avulla valmistamme kuluttajille muroja, leipomoille jauhotuotteita ja teollisuudelle gluteenittomia kasvisproteiinituotteita. Ekstruusiolla käsittelemme kauraa myös kosmetiikkateollisuuteen. Pakkaamme tuotteemme itse ja teemme myös rahtipakkausta.

Pirjon Pakari Seinäjoki
Elintarvikejalosteet / Muut

Lähileipomossamme valmistamme laadukkaita leipomotuotteita kotimaisista raaka-aineista jo vuodesta 1985. Kaikki tuotteemme ovat lisäaineettomia ja käsin leivottuja.

Pirula
Muut

Olemme Seinäjoella toimiva alkoholinvalmistaja. Valmistamme kotimaisista marjoista ja hedelmistä viinejä, siidereitä sekä tislattuja alkoholijuomia.

Pure Garden
Elintarvikejalosteet

Valmistamme suomalaisesta valkosipulista fermentoimalla eli hapattamalla mustaa valkosipulia. Black Garlic -tuoteperheeseen kuuluvat Mustavalkosipulimaustekastike, Musta valkosipuli kokonainen ja Musta valkosipuli kuorittu kynsi. Myymme tuotteitamme myös ammattikeittiöille suunnitelluissa pakkauksissa.

R. Ojaniemi Automation
Tehdasautomaatio

Teemme PLC-ohjelmointia, esimerkiksi vanhojen järjestelmien modernisointeja ja muutoksia. Instrumentointi- ja automaatioprojekteja, päivystys- ja kunnossapitopalveluita, robottiohjauksia, prosessi-, kuljetin-, pakkaus– ja tehdasautomaatioon liittyviä palveluita. Eniten kokemusta meillä on työskentelystä Siemens-ympäristöissä.

Rasofi
Muut

Olemme Törnävältä käsin töitä tekevä neljän hengen yrittäjävetoinen tiimi. Tiimimme koostuu myynnin, markkinoinnin ja kansainvälisen kaupan osaajista. Toimimme tuntiperusteisesti tai kiinteällä kuukausihinnalla sopimuksen mukaan. Olemme kuin työntekijäsi, mutta yhden sijaan käytössäsi on koko toimiston osaaminen.

RiverIT
ICT

Yrityksemme on erikoistunut yritysten toiminnan tehostamiseen digitalisaation eri keinoin. Liiketoimintaprosessien automatisointi ohjelmistorobotiikan ja rajapinta-integrointien avulla nopeuttaa työtä ja vähentää inhimillisiä virheitä. Teemme myös räätälöityjä sovelluksia useille eri alustoille.

Robia
Tehdasautomaatio

Räätälöityjen robotti- ja automaatioratkaisujen kokonaistoimittaja. Tuomme maahan Hyundai-teollisuusrobotteja, Kassow- ja Hans - yhteistyörobotteja. Myös ABB:n robotit kuuluvat valikoimaamme. Tarvittaessa käytämme myös Universal ja Omron -robotteja. Rakennamme solut avaimet käteen -periaatteella. Toimitamme myös tarttujia ja muita lisälaitteita.

Sähkö Haavisto
Muut / Tehdasautomaatio / Teollisuuden kunnossapito

Olemme sähkö- ja automaatioalan ammattilaisia ja tuotamme huolto-, kunnossapito-, urakointi- ja projektipalveluita. Omina vakiotuotteinamme elintarviketeollisuudelle on suunnitellut pistorasiakeskukset sekä yksilöidyt keskukset, kytkentäkotelot jne. suunnittelusta toteutukseen.

SamSteel
Koneensuunnittelu ja -rakennus / Teollisuuden kunnossapito

Yli 20 vuoden työkokemus kuljetin- ja pakkauslinjojen sekä korkeavarastojen ja teräsrakenteiden valmistus-, asennus- ja huoltotöistä. Täydelliset laitetoimitukset. Puikko-, mig- ja tig-hitsaukset, RST:n ja alumiinin hitsauksia. Patentoitu paineilmaa kierrättävän laitteen, jolla saadaan pienennettyä teollisen paineilman käyttökustannuksia.

SFT Finntekniikka
Teollisuuden kunnossapito

Olemme kylmäalan ammattilaisia. Yli 20 vuoden kokemus elintarviketeollisuuden kylmäratkaisuista. Toteutamme erilaisia elintarviketeollisuuden käyttöön tarkoitettuja, nopeaan lämpötilojen laskemiseen ja tuotteiden säilytykseen liittyviä ratkaisuja. Kokemusta niin suurten elintarvikevalmistajien kuin suurtalouskeittiöiden kylmäprosesseista.

Sm Fimac
Muut

Toimitamme pieniä ja suuria höyrynkehittimiä elintarviketeollisuudelle, lääketeollisuudelle ja muille aloille, joilla tarvitaan höyryä esim. desinfiointiin. Muun muassa VEIT Saksan jälleenmyyjinä olemme olleet yli 30 vuotta. Toimitamme myös pöytiä eri mittaisina, levyisinä ja eri korkeudensäädöillä sekä pakkauspuristimia RS-Teräksen kanssa.

Suupohjan Perunalaakso
Elintarvikejalosteet / Elintarvikkeiden raaka-aineet / Pakkaaminen

Yhtiömme osakkaina on yhdeksän tilaa, jotka ovat harjoittaneet ammattimaista perunanviljelyä jo vuosikymmenien ajan. Tilojemme viljelyala on yhteensä n. 500 hehtaaria. Peruna viljellään Pohjanmaalla mailla, jotka on kuin luotu tarkoitukseen. Vuosittain käsittelemme 16 miljoonaa kiloa, josta noin puolet kuoritaan.

Tukkutalo Heinonen
Elintarvikkeiden raaka-aineet

Vuonna 1959 perustettu täyden palvelun elintarviketukku ja ruoan valmistaja. Toimintamme lähtökohtana on korkea laatu ja asiakkaiden odotusten ylittäminen. Palvelun, toimitusvarmuuden ja laadullisten tuotteiden kautta haluamme palvella alueemme asiakkaita korkealuokkaisesti. Olemme osa valtakunnallista yksityistä Palvelutukkurit ketjua.

Valkoinen Puu
Elintarvikejalosteet

Yrityksellämme on tällä hetkellä neljä kahvilaa, oma leipomo sekä nyt uutuutena ruokatehdas, jossa valmistamme raakapakastettuja valmislasagneja.

Vixen Panimo
Muut

Kaupungin paikallisinta olutta! Olemme Seinäjoella toimiva aito käsityöläisolutpanimo. Olemme erikoistuneet oma etiketti-, oma olut- ja oma resepti palveluihin. Pienten tuotantoerien ansiosta voimme tarjota palvelua myös toisten pienten tarpeisiin.

Voihan Vuohi
Elintarvikealan asiantuntijat / Elintarvikejalosteet

Tuotamme kotimaisesta vuohenmaidosta jäätelöitä ja juustoja. Valmistamme myös koirille omaa jäätelöä vuohenherasta.

Puuttuuko yrityksesi listalta? Ota yhteyttä:

Kankaanpää Sanna
Kehittämispäällikkö
Ruokaketjun yritysten kehittäminen

Yrityslistaus on toteutettu Food Hub – Kohtauttamisia, kumppanuuksia ja kokeiluja ruoka-alalla -hankkeessa, jota on rahoitettu Euroopan aluekehitysrahastosta.

Euroopan unionin lippu Euroopan aluekehitysrahasto  Vipuvoimaa EU:lta 2014-2020 logo