Päästä ideasi lentoon

Kirkasta yritysideaa kanssamme

Hienoa, että olet aikeissa perustaa yrityksen! Meiltä saat monipuolista apua liikeideasi kehittämiseen ja jalostamiseen ja menestyvän yritystoiminnan aloittamiseen. Mitä aiemmin olet liikkeellä, sitä paremmat edellytykset hyvään starttiin saat. Tarjoamme sinulle liikeideasi kehittämiseen kaksi konkreettista reittiä: ryhmävalmennuksen tai henkilökohtaisen sparrauksen.

Ryhmävalmennus

Liikeideat lentoon -valmennuksessa on viisi ryhmätapaamista. Valmentajat ja ryhmäläiset sparraavat, sinä treenaat. Valmennuksen päätyttyä sinulla on valmis myyntipuhe asiakkaille, yhteistyökumppaneille ja rahoittajille sekä oppi ja työkalut kirjoittaa liiketoimintasuunnitelma. Valmennus on kokonaisuus. Ideasi jalostuu tehokkaimmin, kun osallistut jokaiseen valmennusiltaan. Ohjelma on sinulle maksuton. 

Henkilökohtainen sparraus

Tutustumme ideaasi ja selvitämme liikeideasi erityisyyden, haasteet ja mahdollisuudet sekä teemme konkreettisen jatkosuunnitelman. Varaudu mm. seuraaviin kysymyksiin: Mikä on liikeideasi ydinviesti? Kuka on potentiaalisin asiakkaasi? Ketkä ovat pahimpia kilpailijoistasi? Miten erottaudut kilpailijoistasi? Mitä asiakas sinulta ostaa? Mikä saa asiakkaan valitsemaan juuri sinun tuotteesi ja palvelusi? 

Ota yhteyttä ja tule mukaan:
Eeva Jussila, puh. 040 508 7709, eeva.jussila(at)intoseinajoki.fi

Suosittelen

Tubevaikuttaja Mazza eli Matti Iloniemi kertoo videolla, miten tubettamisesta voi tehdä ammatin. Tai ainakin tuloja tuottavan harrastuksen. Lisäksi Mazza vierailee Inton alkavan yrittäjän sparrauksessa hakemassa eväitä oman yrittäjäuransa virallistamiseen. Laita Matin vinkit korvan taakse!  Ja ota hänen kanavansa seurantaan.

Jenni Ojaniemi ja
Hanna Haapaneva-Hakamäki
Go-Rento
Go-rento facebookissa 

Anni Rautio-Lehmus
JärkkäPirkko
www.jarkkapirkko.fi/

Kati Alasaari ja
Jusa Kaivo-Oja
Graafimo
https://graafimo.fi/

Intolta saatu apu on antanut vakuuden siitä, että olen yrittämisessäni oikeilla jäljillä. Kannustus ja rohkaisu ovat auttaneet eteenpäin. Yrittämisestä ei myöskään ole tullut epärealistista kuvaa.

Lue koko haastattelu tästä

Mirka Ylenius

Yrittäjä, Luokse

Inton sparrauksissa saimme erinomaista rakentavaa palautetta. Vaikka emme ole välttämättä tietoisesti tehneet saamiamme kotiläksyjä, ne ovat olleet seuraavalla tapaamiskerralla hoidossa ja asiat ovat aina rullanneet eteenpäin. Vinkkimme alkavalle yrittäjälle: Yksin ei tarvitse pärjätä. Pyydä rohkeasti apua ja matki hyviä ideoita. Pilko tavoitteet sopiviin annoksiin, ettet uuvu. Keskity omaan juttuusi ja ole siinä hyvä.

Elina Väänänen ja Merita Väänänen

Yrittäjät, New Beginning

Mieheni Marko rohkaisi lähtemään Into Seinäjoki Oy:n startti-infoon, josta päädyin Liikeideat lentoon –valmennukseen. Eeva Jussila on ollut minulle tukipilari. Hän on osannut esittää mainioita kysymyksiä ja antanut tietonsa sekä verkostonsa avukseni. Arvokas asia on ollut myös valmennuksessa saatu vertaistuki.

Lue koko haastattelu tästä

Becky Luoma

Yrittäjä, Language Clubhouse

Inton tarjoama startti-info ja henkilökohtainen sparraus toimivat erinomaisesti. Eeva Jussilasta näin jo ensimmäisellä tapaamisella, että hän pystyy ajattelemaan asioita monelta kannalta ja uskaltaa sanoa mielipiteensä. En missään tapauksessa halunnut mitään joo joo –kommentteja, sillä ne eivät vie eteenpäin. Vinkkini alkaville yrittäjille: Keskustele mahdollisimman monen asiantuntijan kanssa ja hae koulutuksia, joissa liikeideaa kehitetään. Koulutuksissa mm. kannustetaan laskemaan kannattavuus.

Hannu Pesonen

Yrittäjä, Ostofokus Oy

Liikeideat lentoon –valmennus oli älyttömän kiinnostava, kokoontumiskerrat kuluivat liiankin äkkiä. Todella nopeasti syntyi luottamuksen ilmapiiri meidän kaikkien valmennettavien kesken. Oli terveellistä saada palautetta ihmisiltä, joista kukaan muu ei tuntenut kustannusalaa.

Kirsi Haapamatti ja Päivi Artikainen

Yrittäjät, Toiset tarinat

Hyödynnä Inton sähköisiä palveluita silloin kun itsellesi parhaiten sopii!

Yritystulkki

Kannattaako? Yrittämisen lomakkeet ja laskentapohjat samassa paikassa. 

Toimitilahakemisto

Tutustu vapaana oleviin toimitiloihin. Ellet löydä sopivaa, etsitään yhdessä.

Yrityshakemisto

Kumppani kateissa? Tutustu alueen yrityksiin yrityshakemistossa.

Rahoituskooste

Listaus yritystoiminnan julkisista rahoitusmahdollisuuksista.

Hankintakalenteri

Lisämyyntiä? Katso kaupungin avoinna olevat tarjouspyynnöt.

Tonttitori

Rakennuttaako? Tutustu Seinäjoen kaupungin vapaisiin yritystontteihin.

Lyhyillä videoilla saat nopeasti käsityksen, mitä muun muassa teemme alueemme yritysten menestyksen eteen.

Eeva Jussila: “Tule mukaan henkilökohtaiseen sparraukseen tai liikeideat lentoon -valmennukseen.”

Jaana Paavola: “Tarjoan yritysten tarpeisiin sopivia tilaratkaisuja ja palveluita.”

Jukka Pajunen: “Tapaamme paljon asiakkaita joka vuosi. Ota yhteyttä, olipa asia  mikä tahansa.”

Niina Koskipalo: “Kehitän Seinäjoen kaupunkikeskustaa entistä elävämmäksi yhdessä yritysten kanssa.”

Riina Mansikkamäki: “Liiketoiminta lentoon -valmennuksesta saat konkreettisia ideoita.”

Johanna Rintamäki: “Vetämässäni hankkeessa yritykset kehittävät tuotteitaan ja palveluitaan alueen suurtapahtumissa.”

Ota yhteyttä

Eeva Jussila, puh. 040 508 7709, eeva.jussila(at)intoseinajoki.fi