Päästä ideasi lentoon!

Kirkasta yritysideaa kanssamme

Päästä ideasi lentoon!

Kirkasta yritysideaa kanssamme

Yrityksen perustaminen
lähtee hyvästä liikeideasta

Hienoa, että olet kiinnostunut yrittäjyydestä! Meiltä saat monipuolista apua liikeideasi kehittämiseen ja jalostamiseen.

Konkretisoimme yhdessä liikeideasi ytimen: osaaminen ja erityisyys, markkinat ja asiakkaat, resurssit ja kumppanit, tuotteet ja palvelut sekä toimintatavat. ​

Laadimme myös askelmerkit liikeideasi edelleen jalostamiseen ja selvitämme myös mahdolliset julkiset rahoitusmahdollisuudet. Mitä aiemmin olet liikkeellä, sitä paremmat edellytykset hyvään starttiin saat.

Tarjoamme sinulle kaksi konkreettista reittiä: liikeideat lentoon- ryhmävalmennuksen tai henkilökohtaisen sparrauksen.

Lisätietoja: Eeva Jussila, eeva.jussila@intoseinajoki.fi, Marja Vainionpää, marja.vainionpaa@intoseinajoki.fi

 

Tee leikkimielinen testi, olisiko yrittäminen sinun juttusi

Liikeidean henkilökohtainen sparraus

Tutustumme ideaasi ja selvitämme sen erityisyyden, haasteet ja mahdollisuudet. Kuka on potentiaalisin asiakkaasi? Ketkä ovat pahimpia kilpailijoistasi? Miten erottaudut markkinoilla? Mitä asiakas sinulta ostaa? Mikä saa asiakkaan valitsemaan juuri sinun tuotteesi ja palvelusi? Sparrauksen lopuksi teemme konkreettisen suunnitelman jatkoaskelista. Liikeideasi sparraus on sinulle maksuton.

Liikeidean kehittäminen ryhmässä

Valmennuksessa on viisi ryhmätapaamista. Valmentajat ja ryhmäläiset sparraavat, sinä treenaat. Valmennuksen päätyttyä olet konkretisoinut liikeideasi ytimen ja sinulla on valmis myyntipuhe asiakkaille, yhteistyökumppaneille ja rahoittajille sekä oppi ja työkalut kirjoittaa liiketoimintasuunnitelma. Liikeideasi valmennus on sinulle maksuton.

Kysy seuraavan ryhmän aikataulua: eeva.jussila@intoseinajoki.fi

Haluatko tutkailla mahdollisuuksia itsenäisesti?

Mikä yritystulkki? Mistä yritysrahoitusta? Mistä yritykselle toimitila? Entä asiakkaat ja kumppanit? Täältä apu alkuun. Hyödynnä Inton sähköisiä palveluita silloin kun itsellesi parhaiten sopii!

Klikkaa sähköisiin palveluihin tästä

Varaa aika tapaamiseen

Varaa noin tunnin mittainen maksuton tapaaminen liikeideasi kehittämiseen/yrityksen perustamiseen liittyvien kysymysten pohtimiseen.


Asiakkaidemme palautetta henkilökohtaisesta sparrauksesta

”Rohkaiseva ja käytännössä eteenpäin puskeva tapaaminen. Kiitos.”

”Erittäin asiantuntevaa, ja perehtynyttä yrityksen sparrausta! Olen todella tyytyväinen jo nyt saamaani tietopakettiin ja apuun markkinoinnin edistämiseen. Yhteyshenkilö Marja Vainionpään tietotaito on korkea, ja keskustelu siksi helppoa.”

”Sain todella asiantuntevaa, innostavaa, kannustavaa ja kuitenkin realistista ohjausta mahdollisen yritykseni aloittamiseen. Isoo Kiitos vielä asiaani paneutumisesta.”

”Iso kiitos Eevalle! Käynti oli hyvin merkittävä tällä omalla polullani.”

”Mahtava palvelu! Yrittäjyydestävä vasta haaveilevana kaikki siihen liittyvä tuntuu sekavalta ja pelottavalta, mutta Eevalla ja Marjalla oli uskomaton kyky selittää asiat ymmärrettävästi, antaa konkreettisia neuvoja ja luoda uskoa omiin kykyihin.”

Mä oon yrittäjä -videot kertovat unelmiensa tavoittelijoista

Ihmiset eivät kaipaa miljonääritarinoita, vaan kuvia rohkeista tekijöistä, jotka tavoittelevat omia unelmiaan. Mä oon yrittäjä -sarja kertoo omistautujista. Yrittäjistä, jotka kaatuvat ja nousevat pystyyn. Yrittäjistä, jotka ovat toteuttajia pelkkien puheiden sijaan. Sarjassamme mukana seinäjokelaiset yrittäjät Pinja Laitinen, Vahva fysioterapia, Olli-Pekka Perttu, Kaukola Consulting ja Heikki Huttunen Zen ink & Art Studio.

Mä oon yrittäjä -sarjan on tuottanut Into Seinäjoki. Videot on toteuttanut seinäjokelainen tuotantoyhtiö Rok o Rok.

Heikki Huttunen, Zen ink & Art Studio

Pinja Laitinen, Vahva fysioterapia

Olli-Pekka Perttu, Kaukola Consulting

Matti Iloniemi, tubettaja, @MazzaOfficial

Oskari Ilomäki, Aihio Digital

Miia Mäki-Ikola, Zero Waste Auntie Miieli

Katso videolta Eeva Jussilan ja Anu Portin vinkkejä yrityksen perustajalle.

Liikeidean kehittäminen ja yrityksen perustaminen – kysymyksiä ja vastauksia

Milloin yrittäjyydestä/yrityksen perustamisesta kiinnostuneen kannattaa olla yhteydessä Intoon?

Mahdollisimman varhain, mielellään jo ennen yrityksen perustamista. Tällöin liikeideasi suunnitteluun ja kehittämiseen löytyy Intosta paljon hyviä kysymyksiä sekä vinkkejä etenemisesi tueksi.

Mitä pitää olla mietittynä ennen yhteydenottoa?

Sinulla tulisi olla joko idea tai liikeidea. Jos olet jo tehnyt liiketoimintasuunnitelman ja laskelmia, mainiota, mutta ne eivät kuitenkaan ensitapaamisellamme ole välttämättömiä.

Mikä on Inton ja Uusyrityskeskuksen palveluiden ero?

Intossa jalostamme liikeideaasi ja konkretisoimme liiketoimintasi suunnitelman etenemistä. Uusyrityskeskus neuvoo sinua yrityksen perustamiseen liittyvissä kysymyksissä sekä kannattavuuslaskelmissa sekä kannattavuuden arvioinnissa. Sinun kannattaa hyödyntää liikeideasi kehittämisessä sekä Inton ja Uusyrityskeskus Neuvoa Antavan palveluita.

Mitä ensimmäisen yhteydenoton jälkeen tapahtuu?

Sovimme sinulle sopivaan ajankohtaan tapaamisen joko Inton toimistolla tai etänä. Jos ilmoittaudut mukaan Liikeideat lentoon -ryhmävalmennukseen, saat tiedot valmennuksen ajankohdista sekä toiminnasta sähköpostiisi.

Mitä aloittava yrittäjä saa hyödyntämällä Inton palvelua?

Saat paljon ideoita, liikeideasi haastamista positiivisella tavalla, uusia kysymyksiä liikeideastasi. Saat myös valtavasti liikeideaasi liittyvää tietoa, potentiaalisia asiakaskontakteja ja verkostoja, mahdollisia rahoitusvaihtoehtoja, vinkkejä palveluidesi tuotteistamisen tueksi, markkinointiin ja myyntiin innostamista sekä konkreettisia etenemisen ehdotuksia liikeideasi kehittymiseen. Lisäksi raakaa faktatietoa yrityksen pyörittämiseen.

Autamme aina asiakastamme tarkasti kuunnellen, innostaen, mutta myös rohkeasti realiteetit kertomalla.

No, yritys on nyt perustettu, miten Into voi sen jälkeen olla avuksi?

Into on pysyvä olotila, toivottavasti siis olet uutiskirjeemme tilaaja ja seuraat Intoa somessa. Osallistu siis Inton verkostoiviin tapahtumiin ja tilaisuuksiin, hyödynnä digitaalisia palveluitamme (rahoituskooste, Yritystulkki, yritysrekisteri, toimitila- ja tonttitori sekä hankintakalenteri). Liiketoimintasi kasvussa ja kehityksessä Into on mielellään mukana, ole siis matalalla kynnyksellä yhteydessä Intoon!

Onko yrityksesi myyntikunnossa nuorten silmin?
Blogi 12.05.2023
Liikeideat lentoon -valmennuksessa jo 400 asiakasta
Mä oon yrittäjä -sarja inspiroi yrittäjyyteen
Ehean brändi starttaa Tukholmasta
Sari Mendez: Nämä hetket yrittäjänä muistan aina 
Nooran vinkit kasvuyrittäjyyteen ja yrityksen myyntikuntoon
Blogi 21.12.2022

Yrityskehittämistä nuorten silmin
– oppeja ja oivalluksia z-sukupolvelta

Tutustu #yrittäjäZ-hankkeessa tuotettuun materiaaliin ja ammenna uutta iloa ja inspiraatiota yrityskehittämiseen nuorten silmin.

Linkki sivulle tässä

Ota yhteyttä:

Jussila Eeva
Palvelupäällikkö
Liikeidean kehittäminen, alkavan yrittäjän palvelut
Vainionpää Marja
Yrityskehityspäällikkö
Liikeidean kehittäminen

Jätä yhteydenottopyyntö