Päästä ideasi lentoon

Kirkasta yritysideaa kanssamme

Hienoa, että olet kiinnostunut yrittäjyydestä! Meiltä saat monipuolista apua liikeideasi kehittämiseen ja jalostamiseen. Mitä aiemmin olet liikkeellä, sitä paremmat edellytykset hyvään starttiin saat. Tarjoamme sinulle kaksi konkreettista reittiä: Liikeideat lentoon ryhmävalmennuksen tai henkilökohtaisen sparrauksen.

Liikeideat lentoon -ryhmä

Valmennuksessa on viisi ryhmätapaamista. Valmentajat ja ryhmäläiset sparraavat, sinä treenaat. Valmennuksen päätyttyä olet konkretisoinut liikeideasi ytimen ja sinulla on valmis myyntipuhe asiakkaille, yhteistyökumppaneille ja rahoittajille sekä oppi ja työkalut kirjoittaa liiketoimintasuunnitelma. Valmennus on kokonaisuus. Ideasi jalostuu tehokkaimmin, kun osallistut jokaiseen valmennusiltaan. Valmennus on sinulle maksuton. 

Liikeideat lentoon -sparraus

Tutustumme ideaasi ja selvitämme sen erityisyyden, haasteet ja mahdollisuudet. Varaudu mm. seuraaviin kysymyksiin: Kuka on potentiaalisin asiakkaasi? Ketkä ovat pahimpia kilpailijoistasi? Miten erottaudut markkinoilla? Mitä asiakas sinulta ostaa? Mikä saa asiakkaan valitsemaan juuri sinun tuotteesi ja palvelusi? Sparrauksen lopuksi teemme konkreettisen suunnitelman jatkoaskelista. Sparraus on sinulle maksuton.

Suosittelen

Tubevaikuttaja Mazza eli Matti Iloniemi kertoo videolla, miten tubettamisesta voi tehdä ammatin. Tai ainakin tuloja tuottavan harrastuksen. Lisäksi Mazza vierailee Inton alkavan yrittäjän sparrauksessa hakemassa eväitä oman yrittäjäuransa virallistamiseen. Laita Matin vinkit korvan taakse!  Ja ota hänen kanavansa seurantaan.
Jenni Ojaniemi ja Hanna Haapaneva-Hakamäki Go-Rento Go-rento facebookissa 
Anni Rautio-Lehmus JärkkäPirkko www.jarkkapirkko.fi/
Kati Alasaari ja Jusa Kaivo-Oja Graafimo https://graafimo.fi/

Inton tarjoama startti-info ja henkilökohtainen sparraus toimivat erinomaisesti. Eeva Jussilasta näin jo ensimmäisellä tapaamisella, että hän pystyy ajattelemaan asioita monelta kannalta ja uskaltaa sanoa mielipiteensä. En missään tapauksessa halunnut mitään joo joo –kommentteja, sillä ne eivät vie eteenpäin. Vinkkini alkaville yrittäjille: Keskustele mahdollisimman monen asiantuntijan kanssa ja hae koulutuksia, joissa liikeideaa kehitetään. Koulutuksissa mm. kannustetaan laskemaan kannattavuus.

Hannu Pesonen

Yrittäjä, Ostofokus Oy

Intolta saatu apu on antanut vakuuden siitä, että olen yrittämisessäni oikeilla jäljillä. Kannustus ja rohkaisu ovat auttaneet eteenpäin. Yrittämisestä ei myöskään ole tullut epärealistista kuvaa. Lue koko haastattelu tästä

Mirka Ylenius

Yrittäjä, Luokse

Mieheni Marko rohkaisi lähtemään Into Seinäjoki Oy:n startti-infoon, josta päädyin Liikeideat lentoon –valmennukseen. Eeva Jussila on ollut minulle tukipilari. Hän on osannut esittää mainioita kysymyksiä ja antanut tietonsa sekä verkostonsa avukseni. Arvokas asia on ollut myös valmennuksessa saatu vertaistuki. Lue koko haastattelu tästä

Becky Luoma

Yrittäjä, Language Clubhouse

Liikeideat lentoon –valmennus oli älyttömän kiinnostava, kokoontumiskerrat kuluivat liiankin äkkiä. Todella nopeasti syntyi luottamuksen ilmapiiri meidän kaikkien valmennettavien kesken. Oli terveellistä saada palautetta ihmisiltä, joista kukaan muu ei tuntenut kustannusalaa.

Kirsi Haapamatti ja Päivi Artikainen

Yrittäjät, Toiset tarinat

Hyödynnä Inton sähköisiä palveluita silloin kun itsellesi parhaiten sopii!

Yritystulkki

Kannattaako? Yrittämisen lomakkeet ja laskentapohjat samassa paikassa. 

Toimitilahakemisto

Tutustu vapaana oleviin toimitiloihin. Ellet löydä sopivaa, etsitään yhdessä.

Yrityshakemisto

Kumppani kateissa? Tutustu alueen yrityksiin yrityshakemistossa.

Rahoituskooste

Listaus yritystoiminnan julkisista rahoitusmahdollisuuksista.

Hankintakalenteri

Lisämyyntiä? Katso kaupungin avoinna olevat tarjouspyynnöt.

Tonttitori

Rakennuttaako? Tutustu Seinäjoen kaupungin vapaisiin yritystontteihin.