Liikeidea
lentoon

Lähde kanssamme tiiviille matkalle, jonka aikana kirkastat yritysideaasi.
Sparraamme sinua joko henkilökohtaisesti tai ryhmässä.

Hienoa, että olet aikeissa perustaa yrityksen! Meiltä saat monipuolista apua liikeideasi kehittämiseen ja jalostamiseen ja menestyvän yritystoiminnan aloittamiseen. Inton alkavan yrittäjän palvelua hyödyntää vuosittain 160 henkilöä. Kaikki eivät perusta omaa yritystä – ainakaan heti. Sitä paremmat edellytykset saatkin, mitä aiemmin ja tarkemmin käännät yhdessä asiantuntijamme kanssa kaikki mahdolliset kivet ja kannot ympäri.

Tarjoamme sinulle liikeideasi kehittämiseen kaksi konkreettista reittiä: ryhmävalmennuksen tai henkilökohtaisen sparrauksen.

Liikeideat lentoon -valmennus

Liikeideat lentoon on Into Seinäjoen ja Seinäjoen ammattikorkeakoulun yhteinen valmennusohjelma yrityksen perustamista suunnittelevalle tai yrityksen jo perustaneelle. Liikeideat lentoon -valmennuksessa sparraamme ideaasi ja selvitämme liikeideasi erityisyyden, haasteet ja mahdollisuudet. Valmennuksen päätyttyä sinulla on valmis myyntipuhe asiakkaille, yhteistyökumppaneille ja rahoittajille sekä oppi ja työkalut kirjoittaa liiketoimintasuunnitelma.

Liikeideat lentoon -valmennus koostuu viidestä yhteisestä tapaamisesta, joiden aikana keskitytään liikeidean kehittämiseen ja kirkastamiseen. Valmentajat sparraavat, sinä itse treenaat. Treenaat erottautumaan kilpailijoista, tuotteistamaan ja hinnoittelemaan, kohdentamaan markkinointia, testaamaan ideaa potentiaalisilla asiakkailla sekä asiantuntijoilla. Liikeideat lentoon -valmennuksemme on yhteisöllinen. Valmentajien lisäksi saat palautetta muilta osallistujilta, ja saat puolestasi haastaa toisten ideat. Valmennus on kokonaisuus. Ideasi jalostuu tehokkaimmin, kun osallistut jokaiseen valmennusiltaan. Ohjelma on sinulle maksuton. Iltojen aikana on tarjolla pientä purtavaa.

Henkilökohtainen sparraus

Jutteletko mieluummin ideastasi kahden kesken? Varaa henkilökohtainen sparraus niin tutustumme ideaasi ja selvitämme liikeideasi erityisyyden, haasteet ja mahdollisuudet sekä tehdään konkreettinen jatkosuunnitelma. Liikeideaasi pyöritellään kysymysten avulla: Mikä on liikeideasi ydinviesti? Kuka on potentiaalisin asiakkaasi? Ketkä ovat pahimpia kilpailijoistasi? Miten erottaudut kilpailijoistasi? Mitä asiakas sinulta ostaa? Mikä saa asiakkaan valitsemaan juuri sinun tuotteesi ja palvelusi? Miten toteutat yritystoimintasi? Millaista osaamista sinulla on?  Ja mitä sinä et osaa? Missä markkinointikanavissa sinun yrityksesi on? Miten myyt tuotteesi ja palvelusi?

 

Lisätietoja molemmista palveluista:
Eeva Jussila
puh. 040 508 7709
eeva.jussila(at)intoseinajoki.fi

Suosittelen

”Yrityksemme on erikoistunut villiyrtteihin ja luonnontuotteisiin. Tuotteistamme villiyrttejä, teemme käsityönä saippuoita ja shampoita, järjestämme koulutusta villiyrttien hyödyntämiseen. Olemme saaneet apua yrityksen perustamiseen mm. Uusyrityskeskuksesta ja Into Seinäjoesta. Vinkkimme muille alkaville yrittäjille onkin, että ota kaikki apu vastaan. Tyhmiä kysymyksiä ei ole. Yksin ei pidä jäädä.”
Jenni Ojaniemi ja Hanna Haapaneva-Hakamäki, Go-rento, https://www.facebook.com/gorento.sjk/

”Olen ammattijärjestäjä. Autan ihmisiä ja yrityksiä pääsemään eroon turhasta tavarasta. Ammattijärjestäjän palvelut ovat vielä uusia, mutta tarvetta on sitäkin enemmän. Henkilökohtainen missioni on saada ihmisiin ajatus, että vähemmän on enemmän. Yrittäjyys oli minulle hyppy tuntemattomaan. Osallistuin viime syksynä Inton liikeideat lentoon -koulutukseen ja sen jälkeen liikeideani todella lähti lentoon. Oli loistava koulutus. Sain tosi paljon ideoita ja vinkkejä.
Anni Rautio-Lehmus, JärkkäPirkko, https://www.jarkkapirkko.fi/

”Olemme olleet Intossa henkilökohtaisessa yrityssparrauksessa. Ollaan saatu pikavauhtia paljon sellaista infoa, minkä keräämiseen itse olisi mennyt tolkuttomasti aikaa. Eeva on antanut kotitehtäviä ja potkinut meitä eteenpäin. Se on ollut aivan huippua.”
Kati Alasaari ja Jusa Kaivo-Oja, Graafimo, https://graafimo.fi/

Intolta saatu apu on antanut vakuuden siitä, että olen yrittämisessäni oikeilla jäljillä. Kannustus ja rohkaisu ovat auttaneet eteenpäin. Yrittämisestä ei myöskään ole tullut epärealistista kuvaa.

Lue koko haastattelu tästä

Mirka Ylenius

Yrittäjä, Luokse

Inton sparrauksissa saimme erinomaista rakentavaa palautetta. Vaikka emme ole välttämättä tietoisesti tehneet saamiamme kotiläksyjä, ne ovat olleet seuraavalla tapaamiskerralla hoidossa ja asiat ovat aina rullanneet eteenpäin. Vinkkimme alkavalle yrittäjälle: Yksin ei tarvitse pärjätä. Pyydä rohkeasti apua ja matki hyviä ideoita. Pilko tavoitteet sopiviin annoksiin, ettet uuvu. Keskity omaan juttuusi ja ole siinä hyvä.

Elina Väänänen ja Merita Väänänen

Yrittäjät, New Beginning

Liikeideat lentoon –valmennus oli älyttömän kiinnostava, kokoontumiskerrat kuluivat liiankin äkkiä. Todella nopeasti syntyi luottamuksen ilmapiiri meidän kaikkien valmennettavien kesken. Oli terveellistä saada palautetta ihmisiltä, joista kukaan muu ei tuntenut kustannusalaa.

Kirsi Haapamatti ja Päivi Artikainen

Yrittäjät, Toiset tarinat

Mieheni Marko rohkaisi lähtemään Into Seinäjoki Oy:n startti-infoon, josta päädyin Liikeideat lentoon –valmennukseen. Eeva Jussila on ollut minulle tukipilari. Hän on osannut esittää mainioita kysymyksiä ja antanut tietonsa sekä verkostonsa avukseni. Arvokas asia on ollut myös valmennuksessa saatu vertaistuki.

Lue koko haastattelu tästä

Becky Luoma

Yrittäjä, Language Clubhouse

Hyödynsimme perustamisvaiheessa mm. Inton Liikeideat lentoon –valmennusta. Siellä asioihin sai uutta näkökulmaa. Osallistumisen teki mielenkiintoiseksi myös mahdollisuus ajatustenvaihtoon muiden yritystoimintaa suunnittelevien kanssa. Jussilan Eevalta sai vastauksen kaikkiin kysymyksiin, ja hän osasi myös ohjata eteenpäin oikeille tahoille.

Lue haastattelu kokonaan täältä

Maria Hanhiniemi ja Jenna Kujanpää

Yrittäjät, Buugi Wear

Inton tarjoama startti-info ja henkilökohtainen sparraus toimivat erinomaisesti. Eeva Jussilasta näin jo ensimmäisellä tapaamisella, että hän pystyy ajattelemaan asioita monelta kannalta ja uskaltaa sanoa mielipiteensä. En missään tapauksessa halunnut mitään joo joo –kommentteja, sillä ne eivät vie eteenpäin. Vinkkini alkaville yrittäjille: Keskustele mahdollisimman monen asiantuntijan kanssa ja hae koulutuksia, joissa liikeideaa kehitetään. Koulutuksissa mm. kannustetaan laskemaan kannattavuus.

Hannu Pesonen

Yrittäjä, Ostofokus Oy

Haluatko päästä heti hommiin?

Lataa tästä työkaluja omatoimiseen kehittämiseen!

Yritystulkki

Paljonko pitää myydä, jotta sillä elää? Kannatavuuslaskelmat, sopimuspohjat ja monta muuta lomaketta!

Rahoituskooste

Hae julkinen raha pois kuleksimasta. Tutki, mitä on tarjolla!

Yrityshakemisto

Missä ne asiakkaat luuraavat? Etsi Seinäjoelta B2B-kontakteja!

Lyhyillä videoilla saat nopeasti käsityksen, mitä muun muassa teemme alueemme yritysten menestyksen eteen.

Eeva Jussila: “Tule mukaan henkilökohtaiseen sparraukseen tai liikeideat lentoon -valmennukseen.”

Jaana Paavola: “Tarjoan yritysten tarpeisiin sopivia tilaratkaisuja ja palveluita.”

Jukka Pajunen: “Tapaamme paljon asiakkaita joka vuosi. Ota yhteyttä, olipa asia  mikä tahansa.”

Niina Koskipalo: “Kehitän Seinäjoen kaupunkikeskustaa entistä elävämmäksi yhdessä yritysten kanssa.”

Riina Mansikkamäki: “Liiketoiminta lentoon -valmennuksesta saat konkreettisia ideoita.”

Johanna Rintamäki: “Vetämässäni hankkeessa yritykset kehittävät tuotteitaan ja palveluitaan alueen suurtapahtumissa.”

Ota yhteyttä

Eeva Jussila, puh. 040 508 7709, eeva.jussila(at)intoseinajoki.fi