Kehitä
yritystäsi
kanssamme

Kehitä
yritystäsi
kanssamme

Into auttaa yritystäsi monin tavoin kasvamaan ja kehittymään Seinäjoella. Varaa henkilökohtainen sparraus tai tule mukaan yritysryhmiin. Sparrausteemoina mm. osaaminen, kansainvälistyminen, henkilöstö, asiakkaat, kilpailijat, erottautuminen, tunnettuus, markkinointi, myynti, rahoitus sekä riskit ja suojautuminen.

Yritysneuvonta

Miten menee? Pyöriikö bisnes, liikkuuko raha? Onko pää täynnä uusia ideoita, joita pitäisi myllyttää? Vai kaipaatko uusia ajatuksia? Tilaa Into käymään ja jutellaan yhdessä yrityksesi tilanteesta.

Ota yhteyttä: Tapio Seppä-Lassila, tapio.seppa-lassila@intoseinajoki.fi, puh. +358 40 501 7350

Kasvua rahastosta

Etelä-Pohjanmaan Kasvurahasto sijoittaa alueen kunnianhimoisiin kasvuyrityksiin. Rahaston koko on n. 4 miljoonaa euroa. Rahasto sijoittaa startup-yrityksiin, joiden kotipaikka on Etelä-Pohjanmaalla tai sillä on muutoin merkittävää toimintaa alueella. Yrityksen on pystyttävä rakentamaan skaalautuvaa kansainvälistä liiketoimintaa. Rahaston merkittävimmät rahoittajat ovat  Seinäjoen kaupunki, OmaSp, Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa, LähiTapiola, OP Pankki, Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät ja Lakeuden Etappi.

Tutustu ja hae https://www.southostrobothniafund.com/

Kasvua kansainvälistymällä

Etsitkö agentteja, jälleenmyyjiä tai tavarantoimittajia Euroopasta? EEN-verkoston (Enterprise Europe Network) noin 5 500 yrityksen Yrityskontaktipörssi -palvelusta voit etsiä jälleenmyyjää, yhteisyritystä tai teknologiakumppania kaikilta toimialoilta sekä tarjota omaa osaamistasi muille. Kysy myös tapahtumista ja neuvonnasta.
Ota yhteyttä: Satu Alapiha, satu.alapiha@intoseinajoki.fi, puh. +358 50 383 0355

Liiketoiminta lentoon -ryhmävalmennus (0-3 -vuotiaille yrityksille)

Valmennus sisältää kolme tiivistä ryhmätapaamista, joissa pureudutaan yrityksesi markkinoihin ja erottautumiseen, kaupallistamiseen ja kannattavuuteeen sekä tavoitteisiin ja kehitystoimenpiteisiin. Valmennuksen päätyttyä sinulla on askelmerkit kohti yrityksesi tulevaisuuden visiota. Valmennus on sinulle maksuton.

Ota yhteyttä: Eeva Jussila, eeva.jussila@intoseinajoki.fi, puh. +358 40 508 7709

Apua osaavan työvoiman rekrytointiin

Tarvitsetko osaavaa työvoimaa? Tukea ja työkaluja osaavan työvoiman etsimiseen?

Töihin Seinäjoelle -verkkopalvelussa voit maksutta esitellä yrityksesi potentiaalisille osaajille. Lyhyen työnantajakuvauksen lisäksi laitamme sivuille linkin omalle rekrysivullenne. Sivua hyödynnetään Seinäjoen markkinoinnissa potentiaalisille osaajille.

Seinäjoen ammattikorkeakoulun eri alojen harjoittelujen ajankohdat ja yhteyshenkilöt löydät tästä linkistä. Sedun tarjoamat yritys- ja työelämäpalvelut osaavan työvoiman saatavuuden turvaamiseksi löytyvät tästä linkistä.

Ota yhteyttä, ryhdytään hommiin

Seppä-Lassila Tapio
Yrityskehityspäällikkö
Liiketoiminnan kehittäminen, sijoittumispalvelut
Mansikkamäki Riina
Asiakkuuspäällikkö
Liiketoiminnan kehittäminen, sijoittumispalvelut
Koskipalo Niina
Asiantuntija
Liiketoiminnan kehittäminen ja sijoittumispalvelut
Alapiha Satu
Asiantuntija
Yritysten kansainvälistyminen, EEN-verkosto
Jussila Eeva
Palvelupäällikkö
Liikeidean kehittäminen, alkavan yrittäjän palvelut

Jätä yhteydenottopyyntö