Food & Tech Startup

Startup-kulttuuri ja liiketoiminta lentoon!

Food & Tech Startup

Startup-kulttuuri ja liiketoiminta lentoon!

Startupit ja kasvuyrittäjyyskulttuuri lentoon Etelä-Pohjanmaalla!

Haluamme olla edistämässä elävää startup-kulttuuria alueella ja luoda edellyksiä yrityksille skaalautua niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin. Tämän mahdollistamiseksi, olemme kartoittaneet laajasti mitä vahvoissa startup-kaupungeissa tehdään ja mitä meidän omat kasvuhenkiset yrittäjät toivovat. Food & Tech Startup -hankkeen puitteissa pyrimme saamaan käyntiin jotain, minkä lennättää startupit ja kulttuurin meidänkin alueellamme lentoon!

Haluatko olla mukana? Laita viestiä, kokoamme vapaamuotoista startup-yritysten ja startup-yrittäjyydestä kiinnostuneiden verkostoa ja kuulemme mielellämme myös ideoita toimintamme kehittämiseen.

Startup-kulttuuri Etelä-Pohjanmaan voimavaraksi

Uutta bisnestä startup-yritysten, julkisen sektorin ja tutkimuksen yhteistyöllä

SpaceBoost-palvelupolku skaalautumisen tueksi

Tapahtumat ja verkostot startupien kasvun lähteenä

Mitä teemme ja mitä tarjoamme yrityksille?

Kokoamme verkostoa startup-yrityksistä ja startup-yrittäjyydestä kiinnostuneista, jotta vertaiset voisivat kohdata ja yhdessä luoda pöhinää startup-skeneen Seinäjoella.

Rakennamme parhaillaan SpaceBoost –palvelupolkua, jonka tarkoituksena on auttaa yrityksiä skaalautumaan. Palvelupolku tarjoaa valmennusta ja sparrausta eri teemoista, niin ryhmissä kuin yksittäiselle yrityksellekin. Palvelupolun kylkeen kehitetään toimintamallia mentorointiin ja vertaistuen saamiseen.

Kaivelemme uusia bisnes- ja yhteistyömahdollisuuksia yritysten ja julkisen sektorin välille. Uudet ideat ja innovaatiot syntyvät yhä enemmän erilaisissa yritysverkostoissa ja ekosysteemeissä, ja niissä on tärkeä olla korva tarkkana mukana.

Eikä tokikaan voi unohtaa tapahtumia ja verkostoitumismahdollisuuksia, joita järjestämme startup-kulttuurin edistämiseksi Seinäjoella. Hyvä esimerkki tästä on vuosittainen startup-tapahtuma Space Pitch, johon oleellisena osana kuuluu pitchauskilpailu.

Ja koska teemme hanketta yrityksille ja haluamme, että verkosto on osallistujilleen hyödyllinen, laita kehitysideoita tulemaan! Yhteyshenkilöiden tiedot sivun alaosassa.

Erityisinä kohderyhminä ovat ruoka-alan ja valmistavan teollisuuden yritykset, mutta toki järjestämiimme tapahtumiin ja toimenpiteisiin voivat osallistua myös muiden toimialojen yritykset. Toiminta-alueena on Etelä-Pohjanmaa ja teemme tätä yhteistyössä Helsingin yliopiston Ruralia-instituutin kanssa. Hanketta rahoittaa Etelä-Pohjanmaan liitto Euroopan aluekehitysrahastosta. 

Hankkeessa tulossa olevat tapahtumat

Ansaitulla medialla kasvuun, 7.6.2023 (Mediavalmennus, SpaceBoost-palvelupolku) https://tapahtumat.intoseinajoki.fi/spaceboostmedia

Space Pitch -tapahtuma on tulossa 12.10.2023! Ilmoittautuminen tapahtumaan aukeaa pian.

Space Pitch -pitchauskisan haku alkaa toukokuussa https://tapahtumat.intoseinajoki.fi/pitchaushaku2023

Syksyllä SpaceBoost-palvelupolku jatkuu mm. product/market fitin varmistaminen, pitch deckin rakentaminen ja esiintyminen. Niiden sisältöjen tavoitteena on valmentaa kasvuhaluisia yrittäjiä kanssakäymisiin kasvun kumppaneiden kanssa, esimerkiksi rahoittajien.

Hankkeessa järjestetyt tapahtumat

Into BB: Yössä sensaatioksi, miten häh? Valco Oyn kasvutarina https://tapahtumat.intoseinajoki.fi/yossasensaatioksi

Into BB: Sanahelinästä kohti menestysstrategiaa https://tapahtumat.intoseinajoki.fi/kohtimenestysstrategiaa

Business with Tartu Kickoff https://tapahtumat.intoseinajoki.fi/tartukickoff

Startup-skene kokoontuu – Space Boost Afterwork  https://tapahtumat.intoseinajoki.fi/spaceboostaw

Eteläpohjalaisella kasvurahastolla erinomainen startti
Startup-tapahtuma Space Pitch tulee taas!
Startup-yrittäjyys 17.05.2023
Tartosta tarttunutta
Ekosysteemi 21.03.2023
Virosta buustia Seinäjoen startup-skeneen
Blogi 23.11.2022
Syntikkafirma pitchasi voittoon
Pitchaa ja voita jopa uusi sijoittaja yrityksellesi 

Lisätietoja hankkeesta

Kankaanpää Sanna
Ruokaketjun yritysten kehittäminen
Seppä-Lassila Tapio
Yritysten liiketoiminnan kehittäminen
Jokela Piia-Marika
Yritysten digitalisaatio