Striimausyrityksiä Seinäjoella

Vinkkilista etäajan webinaarien ja tapahtumien toteuttamiseen

Etäpalaverit ja -tapahtumat ovat nyt monen yrityksen agendalla. Seinäjoella on useita yrityksiä, joilta saat palveluna striimauksia ja tallenteita. 

Tässä listausta palveluntarjoajista:

Tuukka Kiviranta Oy, Tuukka Kiviranta 0445500363, tuukka@tuukkakiviranta.com
Ammattitasoiset streamaukset ja live-lähetykset monikameratuotantona. Samalla streamin tallennus ja grafiikan lisäys sekä äänikäsittely. Tilan valaistus ja suunnittelu sisältyvät palveluun.

Visio Creative, Henri Saranpää, puh. 044 077 7153, henri@visiocreative.fi
Streamaus ja monikameratuotannot ammattitaitoisella toteutuksella. Mahdollisuus esitysmateriaalin näkymiseen suoratoistolähetyksissä. Tuotanto nettiin asiakkaan oman ilmeen mukaan. Mahdollisuus myös esituotantoon ja taltiointiin laadukkaan ääni- ja valototeutuksen ansiosta. Toteutamme myös videot ja valokuvat lähetykseen ja muuhun käyttöön asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Katso Visio Creativen esittelyvideo

Taival Media, JP Tuhkanen, puh. 040 821 7997, info@taivalmedia.fi
– Tarjolla striimauskalusto jopa kolmeen eri tilaan yhtä aikaa. Striimauksen lisäksi tallennuspalvelut.

Videolakeus, Petri Luhtala, puh. 0400 448 825, myynti@videolakeus.fi
– Striimaus- ja monikameratuotannot joustavasti avaimet käteen toteutuksena. Striimauspalvelut skaalautuvat aina yhden kameran tuotannosta ulkotuotantoautolla toteutettavaan isompaan tuotantoon. Ilmakuvaukset ovat suuri intohimomme! Katso Videolakeuden esittelyvideo.

Luova tehdas, Teemu Kivisalo, puh. 0400 316 901, teemu.kivisalo@luovatehdas.fi
– Suoratoistolähetykset verkon yli monikameratuotantoina. Streamauspohja tehdään asiakkaan ilmeellä ja lähetykseen saadaan mukaan myös esitysmateriaali. Näkymää muutetaan tilanteen mukaan (live, live + tietokonekuva). Lähetykseen saatavissa myös reaaliaikainen kommunikointikanava, jolloin etäkatsojat voivat kommentoida sekä lähettää kysymyksiä esiintyjille. 

Pohjanmaan Saliäänipalvelut, Seppo Saranpää, puh. 0400 585 624, seppo.saranpaa@netikka.fi
– Isot omat screenit ja muu kalusto, monikameratuotanto, streamaukset ja tallenteet onnistuvat. Kuva ja ääni voidaan siirtää myös muihin tiloihin saman aikaisesti joko verkon kautta tai käyttäen kiinteä kaapelointia ja projisoida myös esitysmateriaalit kuva kuvassa -toimintoa käyttäen kaikille osallistujille nähtäväksi.

ME Films, Toni Annala, puh. 044 040 9807, toni@mefilms.fi
– Livelähetykset, streamaukset ja taltiot tilaajan toiveiden mukaisesti eri alustoille.  Me konsultoimme ja tilaaja valitsee. Yhden kameran lähetyksistä suuriin monikameratuotantoihin, lähetys toteutetaan tilaajan näköisesti laadukkaalla kalustolla ja osaamisella. Myös mahdollisuus tuottaa inserttejä ja grafiikkaa tilaajan ilmeellä. Katso ME Filmsin esittelyvideo.

Stageview Oy, Kalle Sulkakoski, 044 045 4412, kalle.sulkakoski@stageview.fi
– Toteutamme asiakkaan visuaalisen ilmeen mukaiset stream-lähetykset kaikkialta Suomesta vakaalla ammattitaidolla ja laadukkaalla kalustolla. www.stageview.fi

Lisätietoja: Sanna Männikkö, viestintä- ja markkinointipäällikkö, puh. 040 571 9998

Lisätietoja:

Männikkö Sanna
Viestintä- ja markkinointipäällikkö