Osallistu Mahtiseura 2024 -kilpailuun!

Onko sinun seurasi Mahtiseura2024?Ai mikä mahtiseura? Seura, jonka harrastajat treenaavat kaikkein terveellisimpien välipalojen voimalla. Kisa mahtiseurasta käynnissä! Lähde sinäkin mukaan ja innosta koko seurasi.

Kilpailuidea on yksinkertainen. Sinä ja muut seurasi harrastajat ja perheenne julkaisette Instagramissa kuvia ja tarinoita terveellisistä välipaloista. Yksi julkaisu on yhden pisteen arvoinen, ja kilpailun voittaa eniten pisteitä kerännyt seura!

Kilpailuun osallistutaan seuraavasti:

  • Ota kuva terveellisestä välipalasta
  • Postaa se Instagramiin tai Facebookiin joko tarinana tai julkaisuna
  • Lisää julkaisuun #mahtiseura2024
  • Tägää julkaisuun @pohjanmaanliikuntajaurheilu & @intoseinajoki
  • Ja näin olet ansainnut urheiluseurallesi pisteen!

Helppoa, eikö?

No mitä tästä sitten voittaa? 
Palkinnothan ovat huikeat, nimittäin voittajaseuralle on luvassa 500 euron lahjakortti K-Ryhmälle, Juustoportin tuotepalkinto SEKÄ juttu Epariin seuran toiminnasta! Osallistuminen siis todellakin kannattaa!

Nyt kannattaa siis kääriä koko seuran voimin hihat ja ryhtyä toimiin!

Kilpailu alkaa ÄN YY TEE NYT ja kilpailuaikaa on jopa heinäkuun loppuun asti!

Mahtiseura-kilpailun seinäjokisille urheiluseuroille toteuttaaa Into Seinäjoki Oy yhteistyössä Pohjanmaan Liikunnan ja Urheilun kanssa.

Taustalla kansainvälinen kumppanuusverkosto

Mahtiseura -kilpailu järjestetään Into Seinäjoessa osana kansainvälistä Cities2030 –hanketta. Into sekä toinen alueellinen partneri, ProAgria Etelä-Pohjanmaa, keskittyvät Suomen pilotissa lasten ja nuorten ravitsemuksen ja hyvinvoinnin edistämiseen.

Heräsikö kysymyksiä? Ota yhteyttä:

Sainio Laura
Asiantuntija
Cities 2030 -hanke