Täällä voit tutustua tarkemmin niihin asioihin, jotka ovat saaneet yritykset sijoittumaan nimenomaan Seinäjoelle. Lue yritysten kokemuksista. Kiinnostaako yritystäsi sijoittuminen Seinäjoelle? Älä epäröi ottaa yhteyttä Inton palveleviin asiantuntijoihin.

”Yritysten investoinnit Seinäjoella ovat olleet yli miljardi euroa vuosina 2017–2021. Tahti jatkuu. Pelkästään ydinkeskustan investoinnit ovat vuoteen 2027 yli 400 miljoonaa.”

 

”Atrian investoinnit päätoimipaikkaan Seinäjoelle ovat historiallisen suuret. Me uskomme sekä omaan tekemiseemme että Seinäjokeen ja vahvaan maakuntaan ympärillämme. Toivomme, että esimerkkimme ja Seinäjoen erittäin positiivinen vire innostavat myös muita alueen yrityksiä.”
Juha Gröhn, toimitusjohtaja, Atria Oyj
www.atria.fi


”Olemme supertyytyväisiä Ideaparkin aloitukseen Seinäjoella. Rakentaminen sujui mallikkaasti, toimme kaupunkiin ja koko ympäröivälle alueelle monipuolisen viihdekeskuksen ja ylsimme ensimmäisenä toimintavuonna 4,2 miljoonaan kävijään. Seinäjoki on kauppapaikkana paljon kokoansa merkittävämpi. Vaikutusaluetta on hyvä tästä laajentaa entisestään.”
Petri Häli, toimitusjohtaja, Ideapark Seinäjoki
seinajoki.ideapark.fi/

 

”Seinäjoen toimistomme avattiin maaliskuussa 2022. Vaikka meillä etätyötä tehtiin paljon jo ennen pandemiaa, nyt myös asiakkaiden kanssa kaikki hoituu tarvittaessa verkon yli. Tämä on mahdollistanut sen, että työntekijämme voivat tehdä sujuvasti töitä mistä päin tahansa Suomea.

Seinäjoen toimiston avasimme täysin henkilöstömme toiveesta. Siellä työskentelee aluksi pari kollegaa mutta lisää väkeä palkataan koko ajan, kun sana uudesta toimistosta kiirii. Alueella on palkittu ammattikorkeakoulu ja sinne on muuttanut paljon IT-alan toimijoita hyvien yhteyksien ansiosta. On mukavaa tavata kollegoita toimistolla ja tähän haluamme myös kaikkia työntekijöitämme kannustaa.”
Ville Hemmilä, Fellowmind, Suomen ja Puolan maajohtaja
www.fellowmindcompany.com

 

“Yrittäjämyönteisin maakunta veti puoleensa, koska asiakaskuntamme koostuu pääosin pk-yrityksistä sekä asunto-osakeyhtiöstä. Ja saattoipa tässä oma osuutensa olla myös toimitusjohtajan siviilielämän tapahtumilla, eli maakunta veti puoleensa monellakin tapaa samaan aikaan.

Seinäjoella aloitimme kahdella työntekijällä, Suomessa meitä on yhteensä noin 50. Tavoitteenamme Seinäjoella on vakiinnuttaa asemaa pk-yrityksien ja asunto-osakeyhtiöiden tilintarkastajana sekä luotettavana kumppanina.”
Teemu Laitinen, KHT, toimitusjohtaja, osakas, SysAudit Oy
www.sysaudit.fi

 

“Tarjoamme ohjelmistokehitys- ja asiantuntijapalveluita. Olemme laajentaneet Kajaanista nyt Ouluun ja Seinäjoelle. Seinäjoella näimme potentiaalia löytää ohjelmistoalan osaajia. Aloitimme Seinäjoella kolmella työntekijällä. Tavoitteena on kasvaa maltillisesti.”
Ville Kemppainen, toimitusjohtaja, KajaPro Oy
www.kajapro.fi

 

”Halusimme laajentaa myyntitiimiämme lähemmäs Etelä-Pohjanmaan ja Keski-Suomen asiakkaitamme pystyäksemme vastaamaan paremmin heidän tarpeisiinsa ja antamaan heille mahdollisuuden saada paremmin tietoa erittäin kattavasta tuotevalikoimastamme konepaja- ja telakkateollisuuden tarpeisiin. Seinäjoki sopii sijaintinsa ja maakunnan teollisuuden kasvun takia hyvin myyntikonttorin toimipaikaksemme.

Polarputkella on tällä hetkellä yhteensä 62 työntekijää. Seinäjoella aloitimme yhden henkilön voimin. Pääasiallinen tavoitteemme on toimia lähellä asiakasta ja parantaa palvelua ja tavoitettavuuttamme. Etelä-Pohjanmaa ja Keski-Suomi ovat vahva markkina-alue tuotteillemme.”
Kaj Relander, myyntijohtaja, Polarputki Oy
www.polarputki.fi

 

“Pinjalle Seinäjoen alue on mielenkiintoinen kahdesta syystä. Ensinnäkin alueella on vahva vetovoima ja perinteitä toimialamme huippuosaajien sijoittumispaikkana. Alueella on myös paljon kansainvälisesti toimivia teollisuusyrityksiä ja merkittäviä kotimaisia yrityksiä, joille voimme tarjota laajasti palveluita.

Seinäjoella on nyt 25 työntekijää. Kasvuvauhtimme edellyttää lähivuosina satojen henkilöiden palkkaamista. Avaamme useimmat uusista työpaikoista myös Seinäjoelle ja oletamme työntekijämäärämme alueella kasvavan merkittävästi.

Tavoitteenamme Seinäjoella on erikoistunut osaamiskeskittymä yrityksen sisällä, jolla palvelemme erityisesti teollisuuden kansainvälistä asiakaskuntaamme ja kotimaista julkishallintoa tulevaisuuden kannalta merkittävillä ratkaisuilla, esimerkiksi tekoälyllä ja koneoppimisella.”
Jarkko Kosonen, Vice President, Sales and Marketing
pinja.com

 

”Yhteistyö on yksi arvoistamme ja uskomme aktiivisen vuorovaikutuksen parantavan työviihtyvyyttä. Siksi hankimme yhteisen työtilan Seinäjoelta talousalueella asuvien työntekijöidemme käyttöön pitäen mielessä myös mahdolliset tulevat rekrytoinnit.”
Mikko Osara, toimitusjohtaja, BMH Technology Oy

 

”Seinäjoen kaupungin strategiaan kuuluu vahvasti kansainvälistymisen aspekti, mutta täältä on puuttunut kokonaan englanninkielinen, kansainvälinen päiväkoti. Halusimme toteuttaa kaupungin strategiaa ja tuoda tämän vaihtoehdon myös seinäjokiseen varhaiskasvatukseen ja esiopetukseen. Tavoitteenamme on antaa lapsille vahvat englannin kielen valmiudet.

Aloitusvaiheessa meillä on 7 työntekijää, toiminnan laajentuessa 10. Päiväkotiin voivat hakea suomenkieliset perheet, jotka haluavat lastensa oppivan englantia kielikylpymenetelmin tai kansainvälisten perheiden lapset, joilla on jo englanninkielistä taustaa. Aloitamme kahdella ryhmällä ja tavoitteena on laajentaa 3-4:ään.”
Teija Vähälummukka, Seinäjoki English Playschool

Sijoittuminen Seinäjoelle, ota yhteyttä

Kiinnostaako sinun yritystäsi sijoittuminen Seinäjoelle? Ota yhteyttä Inton asiantunteviin ammattilaisiin, niin kerromme alueen monipuolisista mahdollisuuksista tarkemmin.

Into Seinäjoki on matalan kynnyksen organisaatio. Me olemme täällä apunasi asiassa kuin asiassa. Ole siis rohkeasti yhteydessä Inton asiantuntijoihin, jos tuntuu, että sinulla on tarvetta yrityksen kehittämiseen, kasvattamiseen tai uuden yrityksen perustamiseen. Haluamme osaltamme varmistaa, että yritykselläsi on Seinäjoella parhaat mahdollisuudet toimia ja menestyä. Palvelumme on sinulle maksuton.

 

Pajunen Jukka
Asiakkuusjohtaja
Inton asiakkuudet ja sijoittumispalvelut

Jätä yhteydenottopyyntö