Alan huipuilta vinkit virtuaalitodellisuuden hyödyntämiseen liiketoiminnassa

Into on SeAMKin kanssa yhteistyössä edistämässä maakunnan tapahtumateollisuuden virtuaalisia ulottuvuuksia VIBIOL -nimisessä hankkeessa. VIBIOL ja kaksi muuta SeAMKin virtuaalitodellisuuteen keskittyvää kehityshanketta järjestää 30. maaliskuuta korkean tason webinaarin virtuaalitodellisuuden hyödyntämisestä liiketoiminnassa. Maksuton webinaari on suunnattu erityisesti matkailu- ja tapahtuma-aloille sekä pk-teollisuudelle, mutta soveltuu myös muiden toimialojen yrityksille.

Webinaarin puhujia ovat muun muassa Ilmari Huttu-Hiltunen, joka on yksi kokeneimpia 360/VR-sisällön tuottajia ja samalla alan pioneereja Suomessa, sarjayrittäjä ja XR Presence Oy:n perustaja Rauno Saarnio, elämysmuotoilija Soja Heino sekä tunnetun VR-yritys Zoanin Lauri Perämäki.

”Haluamme webinaarilla madaltaa kynnystä tutustua virtuaalitodellisuuteen ja tarjota alueen yrityksille näkymiä laajentaa sen avulla omaa liiketoimintaa. Kaikista termeistä ja lyhenteistä huolimatta virtuaalitodellisuus ei ole rakettitiedettä vaan sen hyödyntämiseen riittää jo älypuhelin nettiyhteydellä. Toki webinaarin asiantuntijat osaavat vastata vaativimpiinkin kysymyksiin”, virtuaalitapahtumia tapahtumateollisuuden kanssa kehittävän VIBIOL-hankkeen projektipäällikkö Sami Alho kertoo.

Webinaari järjestetään 30. maaliskuuta kello 13–16. Tässä linkki tapahtuman ohjelmaan  

Tilaisuutta järjestävät:

VIBIOL – Virtuaalitapahtumista uutta liiketoimintaa Etelä-Pohjanmaalle*

XR-teknologiat osana matkailijan asiakaspolkua*

Training 4.0: XR

*Hanke rahoitetaan REACT-EU-välineen määrärahoista osana Euroopan unionin COVID-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia.

 

Lisätietoja: Sami Alho, projektipäällikkö, VIBIOL – Virtuaalitapahtumista uutta liiketoimintaa Etelä-Pohjanmaalle, SeAMK – Seinäjoen ammattikorkeakoulu, +358 40 830 1266, sami.alho@seamk.fi