Ruoka-alan ja ruokaketjun innovoijat kokoontuvat syyskuussa Seinäjoelle, ruokamaakunnan keskukseen viettämään kolmipäiväistä Food Days -tapahtumaa. Olethan sinäkin tulossa?

Luvassa on keskusteluja ruoka-alan tulevaisuudesta, tuotteista ja ratkaisuista sekä kestävästä kasvusta. Olet sitten startup-yrittäjä, ruoka-alan kehittäjä tai päättäjä, Food Days -tapahtuma tarjoaa sinulle rohkeita ja tulevaisuutta viitoittavia syötteitä, konkreettista innovointia sekä luonnollisesti loistavaa syötävää! 

Food Days -tapahtumakokonaisuus nostaa valokeilaan kansainvälisen ruokaketjun kehittämisen sekä tietenkin Seinäjoen kaupunkialueen vahvan osaamisen teemassa. Toista kertaa järjestettävä tapahtumakokonaisuus tarjoaa kohtaamisia ja rohkeita keskusteluita, uusia ideoita ja loistavia verkostoja maailmanlaajuisesti niin startupeille, kehittäjille kuin päättäjillekin.

Ohjelmaan on jo vahvistettu keskusteluja kestävästä kehityksestä, kilpailukyvyn vahvistamisesta, alueellisten innovaatiostrategioista, sekä kiinnostavia yrityscaseja paikallisesti ja ympäri Eurooppaa. Puhujina tapahtumassa nähdään mm.

  • Sara Roversi, Future Food Institute
  • Mickey Gjerris, Kööpenhaminan yliopisto
  • Mari Kooskora, EBS Center for Business Ethics
  • Aline De Santa Izabel, Compare
  • Mirva Lampinen, VTT
  • Elsa Ervasti, Pitch! -teoksen kirjoittaja ja pitchaus-valmentaja

Luonnollisesti haluamme tarjoilla mahdollisuuksia verkostoitumiseen ja yhteiskehittämiseen, niin alueella vaikuttavien veturitoimijoiden kuin kansainvälisten osallistujienkin kanssa. Siihen oivat alustat ovat vuorovaikutteinen sessio veturihankkeen parissa, aistielämyksiä tarjoava moniaistinen illallinen ja Business Tour Seinäjoen vahvaan ruoka-alan kenttään tutustumiseksi. Food Daysin aikana järjestämme myös päättäjille ja vaikuttajille suunnatun kutsuvierasillallisen, joka visioi tulevaisuuden ruoka-alaa.

Kolmipäiväistä ja kahdella eri kielellä toteutettavaa Food Days -kokonaisuutta tuotetaan yhteistyössä Helsingin yliopiston Ruralia-instituutin ja Seinäjoen ammattikorkeakoulun kanssa. Osakokonaisuuksia ovat toteuttamassa myös Seinäjoen kaupunki, Etelä-Pohjanmaan liitto ja Foodwest Oy.

Lue lisää Food Days -tapahtumasta ja sen ohjelmasta. Rekisteröityminen tähän päiväohjelmaltaan maksuttomaan tapahtumaan avataan vielä kesäkuun aikana.

 

Tapahtuman sisältöjä toteutetaan osana Into Seinäjoki Oy:n koordinoiman Seinäjoen innovaatiotoiminnan ekosysteemisopimuksen (EAKR) toimintoja. Innovaatiotoiminnan ekosysteemitekemisen koordinaatio on Euroopan unionin sekä Seinäjoen kaupungin osarahoittamaa toimintaa. Lue lisää: https://intoseinajoki.fi/innovaatiotoiminnan-ekosysteemi/

Seinäjoen kaupunki on tämän sopimuksen myötä on osa valtakunnallista Innokaupungit-verkostoa. Innokaupungit ovat luomassa Suomesta maailman toimivinta kokeilu- ja innovaatioympäristöä vuoteen 2030 mennessä! www.innokaupungit.fi