Syksy on lähempänä kuin ajattelisikaan ja se tarkoittaa, että avaruuden pääkaupungin omalaatuinen Space Pitch startup-tapahtuma tulee taas! Järjestyksessään kolmas Space Pitch -tapahtuma järjestetään 12.10.2023 Rytmikorjaamolla Seinäjoella. Viihdyttävän tapahtuman ohjelmaan kuuluvat olennaisena osana jännittävä pitchauskisa, puheenvuorot startup-maailman ytimestä, hyvää ruokaa sekä aktiivista verkostoitumista.  

Kasvuyrityksiä ja kasvun mahdollistajia kohtauttavaan startup-tapahtumaan odotetaan yli sataa osallistujaa niin Etelä-Pohjanmaan alueelta kuin ympäri Suomenkin.  Puhujakaartiin on jo varmistunut innovaatioihin ja kasvuun intohimoisesti suhtautuva Chief of Operations & Portfolio Tarun Sharma, Nokia Ventures @ Nokia.  

”Hyvä meininki, kiinnostavat pitchaukset ja asiantuntevat leijonat + puhuja. Kaikkinensa kokonaisuus oli huikea elämys.” (osallistuja 2022) 
”It was the best organized event I have been this year. The mood was amazing and the program too.” (osallistuja 2022)
”Kiitos hienosta tapahtumasta ja upeasta toteutuksesta. Hieno tilaisuus yrityksille tuoda tekemistään esiin ja osallistujille oppia muiden puheenvuoroista.” (osallistuja 2021) 

Hae pitchaamaan – voittajille kasvua mahdollistavat palkinnot!

Space Pitch -tapahtuman kiistattomana highlightina on pitchauskisa, jossa startupit pitchaavat uusia innovaatioita tai liiketoimintaansa ”leijonakaartille”. Startup-yrittäjä, tämä on mahdollisuutesi saada tuotteesi ja yrityksesi potentiaalisten sijoittajien silmien alle ja laittaa itsesi likoon Seinäjoen jo legendaariseksi muodostuneessa startup-tapahtumassa! 

Space Pitch -tapahtuman finaaliin valitaan noin 10 pitchaajaa. Parhaat kisailijat palkitaan tuntuvin palkinnoin ja voittajalle on luvassa mm. matka Tarton sTARTUp Days -tapahtumaan. Leijonilla on into päästä hyödyntämään omaa kokemustaan ja laajaa kontaktiverkostoaan kiinnostavan bisneksen buustaamiseksi. Ehkä joku heistä, tai yleisöstä innostuu lähtemään mukaan yrityksesi matkalle, muotoja tähän on monia. ​Näitä on koettu aiempien Space Pitchien tuloksena. Leijonakaartiin ovat jo vahvistuneet pääomasijoittajat Oskari Lehtonen (Redstone Nordics) ja Ilkka Sillanpää (Hegemonia Oy).

”Space Pitch -kilpailusta saimme todella hyviä kontakteja ja myös näkyvyyttä toiminnallemme. Yhden leijonista kanssa olemme kehittäneet yritystämme kevään 23 aikana ja saaneet häneltä ammattitaitoista näkemystä ja kehistysideoita yrityksemme kasvun tueksi.”  
Heidi Huovinen, Young Finnish Design (finalisti 2022) 

Space Pitch -pitchauskisaan ovat tervetulleita hakemaan kaikkien toimialojen yritykset, jotka ovat toimineet enintään viisi vuotta tai jo vanhemmat yritykset, joilla on selkeästi toiminnan pivotointi tai jotain täysin uutta kehitteillä. Olennaisinta on, että yrityksellä on kasvuhalua, esimerkiksi uuden tuotteen/palvelun lanseerauksen, kansainvälistymis- tai skaalautumistoiveiden muodossa. 

Jotta olisit entistä rohkaistuneempi hakemaan Space Pitch -pitchaajaksi, tarjoamme tapahtumasarjana SpaceBoost-kasvupolun, jossa aiheina ovat esiintyminen, pitch deckin rakentaminen sekä asiakastarpeen varmistaminen. 

Tartu Space Pitchin tarjoamaan mahdollisuuteen kisata huikeista kasvupalkinnoista, tai tule inspiroitumaan osallistujana startup-kulttuurin äärelle! 

Space Pitch -pitchaushaun yksityiskohdat ja hakulomake. Haku avoinna 31.8. saakka 

Space Pitch -tapahtuman verkkosivu ja rekisteröityminen. Rekisteröityminen 10.10. saakka. 

Lue lisää SpaceBoost-kasvupolkusta ja Food & Tech -startup-hankkeesta.