Onko yritykselläsi verkkosivut, mutta niitä ei hyödynnetä yrityksen markkinoinnissa millään tavalla? Vai eikö yritykselläsi ole verkkosivuja, koska koko aiheeseen on liian vaikea tarttua?

Verkkosivut ovat tänä päivänä kaiken digimarkkinoinnin “koti” ja siten elintärkeä elementti yrityksen markkinoinnissa ja löydettävyydessä. Jos sinua ei voi googlettaa, sinua ei taida olla olemassa.

Matkalla diginatiiviksi -hankkeessa toteutettu webinaari auttaa sinua lähestymään verkkosivujen maailmaa ja tutustumaan, miten verkkosivut voivat olla hyödyksi yrityksellesi.

Webinaarissa kouluttaja Taru Salokangas antaa vastauksia mm. seuraaviin kysymyksiin:

  • Mistä aloittaa verkkosivujen suunnittelu?
  • Millaisia verkkosivualustoja on tarjolla?
  • Mitkä asiat vaikuttavat verkkosivujen tekemisen hintaan? Voiko pienellä budjetilla saada priimaa?
  • Miten valjastaa yrityksen verkkosivut aktiiviseksi osaksi yrityksen markkinointia?

Tämän webinaarin jälkeen sinulla on käsitys mikä on yrityksesi tilanteessa paras etenemisratkaisu verkkosivujen suhteen. Se seuraava digisteppi!

Kouluttajana webinaarissa toimi vahvan verkkosivutuotannon ja markkinoinnin kokemuksen omaava Squarespace-verkkosivualustan asiantuntija Taru Salokangas.

Yrityksen verkkosivut – miksi ja miten? -webinaari on osa Into Seinäjoki Oy:n Matkalla diginatiiviksi – pk-yritysten digimyönteisyyden edistäminen -hankkeen toimenpiteitä. Hankkeessa tarjoamme myös yrityskohtaista digisparrausta, jonka avulla löydät sen ensimmäisen tai seuraavan digistepin yrityksesi matkalla.

Hankkeen rahoittaja: Euroopan aluekehitysrahasto (EAKR)

Lisätietoja: Piia-Marika Jokela, piia-marika.jokela@intoseinajoki.fi, puh. 040 550 4039