Innovaatiostudion neljännessä jaksossa tutustutaan miten Suomen parhaaksi ammattikorkeakouluksi äänestetty Seinäjoen Ammattikorkeakoulun tutkimus- ja kehittämispäällikkö Jukka Mattila näkee älykkäästi uudistuvan teollisuuden ekosysteemin tällä hetkellä. Millaiset teemat ovat juuri nyt pinnalla ja millaista tekemistä tulevaisuus vaatii?

Juttelimme myös miten SeAMK omalta osaltaan pyrkii edistämään älykkäästi uudistuvan teollisuuden yritysten kehitystä osana verkostoa, ekosysteemiä. Oppilaitokset, jotka tarjoavat tki-palveluita ovat loistava kumppani, kun yritykset haluavat kehittää omaa toimintaa tai luoda innovaatioita, ja sitä kautta myös uutta bisnestä. Tutustu tarkemmin SeAMKin yrityksille suunnattuihin TKI-palveluihin ja lähde yhdessä innovoimaan!

Katso videolta koko haastattelu.

Tämä haastattelu on neljäs osa Innovaatiostudiota. Innovaatiostudio-haastattelut toteutetaan osana Into Seinäjoki Oy:n koordinoiman Seinäjoen innovaatiotoiminnan ekosysteemisopimuksen (EAKR) toimintoja. Toimintoja rahoittaa Euroopan Unioni ja Seinäjoen kaupunki.

Seinäjoki on ekosysteemisopimuksen kautta osa valtakunnallista Innokaupunkien verkostoa. Innokaupungit luovat yhteistyöstä innovaatioita ja innovaatioista kestävyyttä. Niiden tavoitteena on vahvistaa kaupunkiseutujen osaamista ja yhteistyötä ja luoda kansainvälisen tason innovaatio- ja kokeiluympäristöjä ja uusia liiketoimintaekosysteemejä. Tutustu Innokaupunkeihin verkkosivulla.