Inton uusi Mä oon yrittäjä -sarja tarjoaa tarinalliset videot seinäjokelaisten yrittäjien ajatuksista. Konseptista vastanneen Rok O Rokin yrittäjät Anni-Kaisa ja Jussi Ojala halusivat antaa äänen yrittäjille itselleen ja heidän ajatuksilleen.

– Ihmiset eivät kaipaa miljonääritarinoita, vaan kuvia rohkeista tekijöistä, jotka tavoittelevat omia unelmiaan. Omistautuminen omalle jutulle on kiinnostavaa. Tällä konseptilla laajennamme kuvastoa alueen yrittäjistä ja tavoista yrittää.

– Samalla kerromme mielenkiintoisesti yrittäjyyden ykköskaupungin yrityskulttuurista sekä ilmapiiristä ihmisten omilla sanoilla ja tarinoilla, Anni-Kaisa ja Jussi toteavat.

Sarjan ensimmäiset videot ovat nyt ulkona. Ajatuksiaan avaavat Pinja Laitinen Vahva fysioterapiasta, Olli-Pekka Perttu Kaukola Consultingista ja Heikki Huttunen Zen ink & Art Studiosta.

Tässä lyhyt sitaatit videoilta:

Heikki: ”Jokainen voi tehdä sitä, mihin itsellä on palo. Kun vaan pistää oman ajatuksen ja sielun siihen hommaan ja lähtee sydämellä tekemään, niin se kantaa.”

Pinja: ”Monella on ehkä sellanen käsitys, että yrittäjäksi lähteminen on jotenkin vaikeaa ja haastavaa. Jos vaan on ympärille saanut sellaisia ihmisiä, jotka auttavat ja keltä voi kysyä, niin kaikesta selviää kyllä.”

Olli-Pekka: ”Kun vaan jaksaa uskoa oman juttuun, niin kyllä muutkin alkaa siihen sitten uskoa. Kun hoitaa asiat aina rehellisesti ja mahdollisimman avoimesti, se on kaiken lähtökohta.”

Inton näkökulmasta Mä oon yrittäjä -sarja on parasta mahdollista promoa seinäjokelaiselle yrittäjyydelle.

– Seinäjokelainen yritys konseptoi ja valjastaa useista muista seinäjokelaisista yrityksistä koostuvan tuotantotiimin ja nostaa esiin seinäjokelaisten yrittäjien tarinoita. Mitään enempää ei Seinäjoki-markkinoija voi toivoa.

Inton viestinnässä ja Seinäjoki-markkinoinnissa yritykset ovat keskiössä koko ajan.

– Teemme yritysnostoja monella tavalla: yrittäjätarinoina, yrityskäynteinä ja asiakasreferensseinä someen. Vuoden mittaan kanaviemme kautta esiin nousee reilusti yli 100 alueemme yritystä.

 

Mä oon yrittäjä -videoille sopivan rouhean ympäristön tarjosi Seinäjoen Rytmikorjaamon klubisali. Sarjan seuraavat videot valmistuvat huhtikuussa.

Heikki Huttunen, Zen ink & Art Studio

Pinja Laitinen, Vahva fysioterapia

Olli-Pekka Perttu, Kaukola Consulting

Haluatko jakaa oman yrittäjätarinasi? Ota yhteyttä:

Männikkö Sanna
Viestintä- ja markkinointipäällikkö