Viime syksynä suuren kiinnostuksen herättänyt Space Pitch tulee pian. Nyt on aika hakea pitchaajaksi. Mitä, mitä, mitä?  

Space pitch on avaruuden pääkaupungin omalaatuinen ”leijonanluola”, joka kokoaa yrityksiä niin alueeltamme kuin ympäri Suomen pitchaamaan ideansa potentiaalisille sijoittajille. 

Hae mukaan 21.9. mennessä. Lauteille 5.10. pääsee maksimissaan 10 pitchaajaa. Paras pitchaaja palkitaan matkalla sTARTUp day -tapahtumaan Tartoon maaliskuussa 2023! Palkintomatka sisältää osallistumisen sTARTUp day -tapahtumaan, matkat ja majoituksen. 

Jos kysyt, miksi ihmeessä lähtisin, vastaus on, miksi et.  

– Kuuntelemalla muita opit, valmistelemalla huolellisesti oman esityksesi opit, kuuntelemalla leijonien kysymyksiä ja näkemyksiä opit, Tapio Seppä-Lassila Into Seinäjoesta tiivistää. 

–  Leijonat kommentoivat liikeideoita ja usein näkevät piilossakin olevia sudenkuoppia. Yrittäjä sitten itse päättää kuinka hyödyntää konkarien ohjeet. Vaikka start upin toiminnassa ei olisi mitään erityistä ongelmaa toiminnassaan, voi laaja-alaisten neuvojien ohjeet merkittävästi nopeuttaa markkinoille pääsyä ja oikean kohderyhmän tavoittamista, Seppä-Lassila jatkaa. 

Space Pitchin tavoite on nimenomaan sparrata yrittäjiä. Ketään ei lytätä eikä nolata. Space Pitch ei ole roustaustapahtuma. 

Leijonilla on Seppä-Lassilan mukaan into päällä päästä hyödyntämään omaa kokemustaan ja laajaa kontaktiverkostoaan kiinnostavan bisneksen buustaamiseksi.  

– Tiedä vaikka joku leijonista innostuisi peräti lähtemään mukaan johonkin yritykseen.   

Space Pitch ei tunne toimialarajoja. Mukaan ovat tervetulleita kaikki yritykset, jotka ovat toimineet enintään viisi vuotta.   

Annika Puroaho ja koruyritys Hopeapurosta ja Tatu Säisä kuopiolaisesta 3D Talosta saivat eniten yleisöääniä viime vuoden Space Pitchissä.   

  

Annika Puro-Aho 

”Lähdin mukaan aika lailla avoimin mielin, odotukset olivat vaatimattomat. Yllätyin positiivisesti tilaisuuden professionaalista toteutuksesta. Tässä illassa menestyminen oli valtavan hyödyllistä. Saamani positiivinen palaute toi varmuuden käyttää samaa pitchausta myöhemminkin liiketoiminnassa”. 

  

Tatu Säisä   

“Eniten odotin sitä, että pääsen yleisön edessä esittelemään yrityksemme. Toiseksi odotin tuomariston sparraamiseen/haastamiseen reagoimista. Osaanko vastata heidän kysymyksiinsä kuin ”apteekin hyllyltä”. 

Parasta oli mukavahenkinen verkostoituminen yritysten kesken.   

“Pidettiin yhden tuomarin kanssa useampia etäpalavereita ja hän sparrasi yritystämme ja bisnesmallimme”, kertoo Tatu Space Pitchin jälkeisiä toimenpiteitä.   

 

Pitchaajahaku on käynnissä – laita oma kuponki sisään: https://tapahtumat.intoseinajoki.fi/pitchhaku2022 

tai 

Osallistu yleisön jäsenenä, buukkaa itsesi mukaan: https://tapahtumat.intoseinajoki.fi/spacepitch2022 

 

Tilaisuus on maksuton. Illan aikana tarjoillaan pöytiin loistavaÄärellä-menu – ja tapahtumapaikkana on edellisvuoden tapaan Kalevan Navetan upea Hugo-sali. 

 

Lisätietoja: 

Johanna Rintamäki, 040 592 7518, johanna.rintamaki@intoseinajoki.fi
Tapio Seppä-Lassila, 040 5017350, tapio.seppa-lassila@intoseinajoki.fi