Pykki-hanke pikavauhtia pienyritysten tueksi kriisin yli

Into rakensi Etelä-Pohjanmaan liiton tuella pikavauhtia hankkeen tukemaan pieniä  yrityksiä koronakriisin yli. Pykki-hanke edesauttaa seinäjokisia yrityksiä selviämään korona-viruksen aiheuttaman kriisivaiheen yli ja kannustaa yrityksiä miettimään yrityksen kehittämistä elinkelpoisena myös tulevaisuudessa poikkeustilan päätyttyä.

– Todennäköisesti koskaan ei ole kehittämishanketta käynnistetty tällaisella vauhdilla. Hienoa, että rahoittajakin reagoi asiaan näin nopeasti ja avasi hankehaun. Tartuimme tilaisuuteen heti ja näimme tärkeimmäksi kohderyhmäksi pienet yritykset, joihin poikkeustila iskee varmasti pahimmin, kehittämispäällikkö Hannemari Niemi Intosta kuvaa.

Hankkeessa

  1. Kootaan ja jaetaan informaatiotulvasta relevanttia tietoa pienille yrittäjille eri tavoin ja eri kanavissa
  2. Lisätään pienten yrittäjien osaamista ja valmiuksia tulevaisuuteen poikkeustilanteen luomien haasteiden kautta
  3. Luodaan verkostoja ja kumppanuuksia pienten yrittäjien selviytymisen ja jaksamisen tueksi.

Hankkeen ensimmäisenä toimenpiteenä toteutetaan virtuaalinen kohtaamispaikka seinäjokisille yrittäjille 29. huhtikuuta. Kohtaamispaikassa esittäytyy viisi eri alan yrittäjää, jotka jakavat vinkkejä liiketoimintojen kehittämiseen ja haluavat tarjota palveluitaan muiden yrittäjien avuksi. Lopussa on verkostoitumismahdollisuus. Tämä on oiva paikka verkostoitua ja hakea vertaistukea muilta yrittäjiltä.

Hankkeessa on myös alettu koota pienryhmiä eri alojen yrittäjistä. Haluatko sinäkin mukaan pienryhmään? Ilmoittaudu nyt helmi.yli-knuuttila@intoseinajoki.fi tai lähipäivinä verkkosivuillemme tulevan lomakkeen kautta.

Hanke on jo alkanut ja jatkuu ensi vuoden maaliskuun loppuun. Hanke rahoitetaan E-P:n liiton kanavoiman Alueiden kestävän kasvun ja elinvoiman (AKKE)-rahoituksella  sekä liiton omalla rahoituksella.

Lisätietoja: Hannemari Niemi, hannemari.niemi@intoseinajoki.fi, puh. 040 145 1300

 

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa