Seinäjoesta verkkokaupan hub – vastaa kyselyyn

Seinäjoki tähtää verkkokaupan logistiseksi hubiksi. Miten yrityksesi voi olla mukana tässä kehityksessä?

Pääset vaikuttamaan, kun vastaat kyselyyn ja kerrot, millaisia uudenlaisten logististen ratkaisujen tarvetta yritykselläsi on. Näin voimme kehittää sekä sinun yrityksesi, Seinäjoen että koko Suomen kilpailukykyä.  Kuulemme mielellämme yritysten tarpeista tulevaisuuden logististen ratkaisujen osalta.

Linkki kyselyyn tässä: 

Miksi ja miten Seinäjoesta verkkokaupan logistinen keskittymä?

  • Seinäjoella hyvä logistinen sijainti
  • Kaupunki kehittyy voimakkaasti
  • Kaupunki on merkittävä tukku- ja vähittäiskaupan keskittymä
  • Seinäjoen lentoasemalle on syntymässä innovatiivista uudenlaista digi-ilmailutoimintaa
  • Luomme Suomeen kokonaan uudenlaista miehittämättömillä ilma-aluksilla toimivaa rahtilentoliikennettä (sopimus Dronamicsin kanssa miehittämättömien rahtikuljetusten aloittamisesta).  Lue lisää Dronamicsistä tästä linkistä.

Toteutamme kesän ja syksyn 2021 aikana logistiikkaselvityksen ja julkistamme tulokset syksyn 2021 aikana. Selvitys on osa Seinäjoen kaupungin innovaatiotoiminnan ekosysteemisopimuksen toimenpiteitä.

Kyselyyn vastaaminen auttaa meitä edistämään logistisen hubin muodostumista Seinäjoelle sekä uuden portin aukeamista Eurooppaan. Kiitos jo etukäteen vastauksista ja aktiivisuudesta! Kyselyyn vastaaminen vie max. 10 min.

Lämpimästi tervetuloa myös “Seinäjoen verkkokauppaHUB – iso mahdollisuus yrityksille” -tapahtumaan 16.6. klo 9.00 kuulemaan lisää aiheesta! Tilaisuuteen on mahdollisuus osallistua niin paikan päällä kuin etänä ja se on tarkoitettu erityisesti verkkokauppatoimijoille. Klikkaa tästä ilmoittautumiseen

Vastaavia tilaisuuksia tullaan järjestämään logistiikka-, elintarvike- , teollisuus (varaosat) ja lääkealan yrityksille.

 

Lisätietoja: Elisabet Kivimäki, +358 40 760 3907, elisabet.kivimaki@intoseinajoki.fi

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa